V pátek 27. 07. 2018 se ve večerních hodinách mezi půl desátou a půlnocí odehraje superúplněk, na který se astronomové těší, protože bude spojený s dlouhotrvajícím zatměním Měsíce a navíc bude celou noc velmi dobře pozorovatelný Mars.

Astrologové již nyní marně potlačují dojetí, jelikož se jim v opozici, prakticky v jedné přímce ocitne na jedné straně Slunce a Měsíční vzestupný uzel na začátku Lva a na druhé straně horoskopu Měsíc, Mars a Měsíční sestupný uzel na začátku Vodnáře a k tomu se směle připojuje i Černá Luna na samém konci Kozoroha a celá tato sestava je v T-kvadratuře k Uranu na začátku Býka.

To je triumfální konstelace, jaká se vyskytuje málokdy a rituální mágové, zvláště ti otrlejší, kteří se zabývají démonologií, se již nyní chvějí radostným vzrušením, protože mohou využít jedinečných možností takzvaného "otevírání bran", pomocí něhož se dá realizovat buď "stvoření" nebo spíše příchod sukkuby nebo inkuba.

Superúplněk ve světě: Takový pohled na Měsíc se naskytl obyvatelům Paraguaye.
Superúplněk ve světě: Takový pohled na Měsíc se naskytl obyvatelům Paraguaye.
Autor: ČTK, EPA, Reuters


Pokud se zajímáte o erotickou magii a sexuální démony nebo mohou učinit rituál na navázání kontaktu s bytostmi z jiných dimenzí, ať už je nazýváme pomocnými nebo služebními démony. Kdo nevěří, ať tam běží, můžete si vyzkoušet jednoduchý, ale často docela dost přesvědčivý rituál.

Rituál pro splnění přání

Jakmile udeří 23. hodina, posaďte se před zrcadlo, to je taková klasická "prolézačka" do jiných dimenzí, v místnosti zhasněte, abyste seděli v naprosté tmě, chtělo by to také, abyste byli doma sami nebo prostě tam, kde tento rituál provedete a ještě si k tomu zavažte oči šátkem.

Rituál je postavený na tom, že budete odkázaní pouze na to, co uslyšíte a ucítíte. V duchu se soustřeďte na co, co chcete, aby se vám v nejbližší době splnilo.

Bylo by dobré, kdybyste vydrželi bez zrakových vjemů 40 minut až hodinu. Pokud se vám stane, že něco zajímavého uslyšíte, může to být i docela zřetelný hlas nebo najednou ucítíte, že do vás někdo strčil, nebo zřetelně ucítíte, že vás někdo na chvíli uchopil za rameno, můžete to považovat za znamení, že kontakt byl navázán.

Nemusíte mít strach, při podobných experimentech se nikdy nic nestalo. Vy sami nemusíte promlouvat lidským hlasem, stačí, když si budete v duchu opakovat například“ chci takového a makového partnera“ nebo „nebo chci, aby se moje situace zlepšila, popřípadě, chci se zbavit psychopata XY“ a máte velkou naději, že se vaše přání do pár dnů, maximálně týdnů splní nebo začne plnit.

Samozřejmě můžete cokoliv žádat i pro někoho jiného, v tento den a v tuto noc k tomu máte výjimečnou příležitost.