Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oko, okno do duše: Černé, modré, hnědé… co o vás říkají?

/
  • Víte, že na světě nenajdete dva lidi se stejnou barvou očí?
    Víte, že na světě nenajdete dva lidi se stejnou barvou očí? (profimedia.cz)
    8. září 2020 ● 12:02

     Lidské oko bývá považováno za tajemný orgán, který zrcadlí nejen naše myšlenky, ale napoví i o zdravotním stavu, a „přečíst“ se z něj dají různá tajemství. Říká se, že modré oči jsou nevinné, černé vášnivé, je to ale pravda?

  • 1.

    Hnědé oči

    Hnědoocí jsou temperamentní a přívětiví. Lidé s takovýma očima jsou často individualisté, vytrvalí, seriózní, praktičtí, soběstační, odhodlaní a předčasně dospělí.  Bývají atraktivní a bez problémů získávají nové přátele. K vlastní rodině jsou laskaví a oddaní, dodávají okolí odvahu a podporují své blízké.  Úžasně líbají.

  • 2.

    Oříškové oči

    Lidé s takovýma očima jsou nápadití a dobrodružní, vždycky chtějí vyzkoušet něco nového. Jsou velmi vitální. Lidé s oříškovými očima často jdou do rizika, ale jsou ale i hlubocí myslitelé, odvážní tváří v tvář nepřízni osudu, vědomi si svých vlastních omezení, zodpovědní, bohužel občas i sobečtí.

  • 3.

    Zelené oči

    Zelenoocí jsou tajemní, často nepředvídatelní, mají neomezenou trpělivost. Jsou originální, kreativní, vysoce inteligentní a snadno se soustředí ve velmi rušivých prostředích. Lidé se zelenýma očima milují svobodu, mají velkou sexuální přitažlivost. Mají tendenci být nejšťastnější ze všech v okolí. Jsou to skvělí milenci.

  • 4.

    Modré oči

    Mají vysoký intelekt, oddanost ušlechtilým cílům, upřímnost, soběstačnost a jsou sentimentální. Lidé s modrýma očima snadno upadnou do rutiny. Když mají důvod, bývají záštiplní, jsou náladoví, ale mají velkou výdrž a obecně mají jasnou a šťastnou povahu.

  • 5.

    Fialové oči

    Lidé s takovýma očima jsou nápadití a kreativní, mají velkou sebeúctu a často jsou to perfekcionisté s vysokými ideály. Lidé s fialovými očima jsou velmi charismatičtí a často na to hřeší.

  • 6.

    Šedé oči

    Lidé se šedýma očima jsou považováni za konformisty, tiché a skličující, ale obvykle trpěliví v čekání na příležitosti. Bývají vypočítaví a dovedou utajit své opravdové cíle. Lidé se šedýma očima bývají odvážní, ale tvrdohlaví. Jejich vztahy bývají rozkolísané.

  • 7.

    Černé oči

    Lidé s černýma očima mají sklon být temperamentní, impulzivní a často vyhledávají nebezpečná dobrodružství. Vyžadují úctu a umějí se chovat důstojně, často ale bývají domýšliví. Rádi jsou považováni za tajemné.  

Autor: neo

Klíčová
slova

test povahy oči magie barva očí

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz