Věděli jste například, že podle toho, jak zatnete ruku v pěst, můžete odhalit hodně o vaší vnitřní i vnější osobnosti? Podívejte se na obrázek níže a vyberte si, jakým způsobem zatínáte pěst, a dozvíte se o sobě víc.

Autor: archiv/BPŽ

 

Pěst číslo 1

Autor: archiv/BPŽ

Jak působíte navenek:

Jste citliví, máte silnou představivost, skvělou intuici. Rádi pomáháte lidem, jste ale také nejistí a soucitní. Jste nadšení do všeho a maličkosti neřešíte, někdy trochu netrpěliví, ale jste energičtí. Taky jste zvědaví, dobrodružní, zábavní a sebevědomí.

Jací jste uvnitř:

Toužíte být chránění a přejete si, aby s vámi ostatní zacházeli upřímně a aby vám projevovali uznání. Nechcete, aby vás druzí využívali pro to, co dokážete, ale aby vás měli rádi pro to, jací jste. Máte skvělou intuici.

Jací jste v lásce:

Neumíte se moc dobře vyjadřovat, pokud jde o láskyplné projevy, takže váš partner si může myslet, že jste ve vztahu zainteresovaní jen 30 procenty, ale ve skutečnosti vy sami dobře víte, že je to třeba 50 procent nebo víc. Nejste ve vztahu moc upřímní a svoje pocity a emoce potlačujete. Špatnou náladu raději potlačíte, než byste něco řešili. Jste až moc slušní a nesobečtí.

 

 

Pěst číslo 2

Autor: archiv/BPŽ

Jak působíte navenek:

Jste talentovaní, kreativní, otevření a velmi přátelští. Tak působíte na ostatní. Považují vás za velkorysé, inteligentní, sebevědomé se silnou sebeúctou. Vidí ve vás vůdce, tvrdého pracanta a idealistu, který je flexibilní a ostražitý.

Jací jste uvnitř:

Máte křehké srdce, zranitelné, se spoustou očekávání.

Jací jste v lásce:

Vždy o všem hodně přemýšlíte a často uvíznete v depresivních vzpomínkách. Dlouho hledáte cestu k odpuštění. Vždy váháte, než si někoho pustíte k tělu, jste ale dychtiví s někým být. Když milujete, chováte se trošku laxně, jako by vám to bylo jedno, protože nechcete, abyste působili jako slaboši.

 

Pěst číslo 3

Autor: archiv/BPŽ

Jak působíte navenek:

Ostatní ve vás vidí kreativní a velmi vtipné lidi, agilní, emotivní a rychle reagující na okolnosti. Jste praktičtí, toužíte po kráse a umění, jste ohleduplní a citliví. Jste velmi chytří, máte dobrý vkus a máte rádi harmonii.

Jací jste uvnitř:

Většinu času raději mlčíte, protože jste mírní a raději byste se obětovali, než byste někomu ublížili. Není těžké vám porozumět, všechno, co chcete, jsou vaše sny a lidé, kteří vám a vašim snům rozumí. To vám ke štěstí stačí.  

Jací jste v lásce:

Nemáte rádi konflikty a hádky, preferujete příjemné a klidné soužití. Záleží vám také na tom, kde žijete se svým partnerem. Vaší největší slabostí je měkké srdce. Když utrpíte velké zraněné nebo šok, pokud se vám ten druhý upřímně omluví, odpustíte a jdete dál.