Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký horoskop na listopad: Koho čekají tvrdé zkoušky a kdo bude mít důvod k radosti?

/
  • Co vás čeká v listopadu?
    Co vás čeká v listopadu? (iStock)
    31. října 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude jedenáctý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc listopad!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock

    Listopad je pro Berany náročným měsícem, kdy se valí jedna zkouška za druhou. Důležitým úkolem je ustát tlak z vyšších sfér a naučit se jednat s různými typy osob. V prvních dvou dekádách se držte zkrátka v ekonomické sféře, kde je většina investic unáhlených. V práci se dostáváte do křížku s vedením. Nejsou spokojeni s výsledky, což může být znát i na odměně. Milostný život hatí styl komunikace. Vydržte, zase bude lépe!

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock

    Milí Býci, začátek listopadu přináší napěťovou konstelaci, kdy je toho na vás moc. Chybí vám elán i energie do práce a ani v soukromém životě to nevypadá na žádnou hitparádu. Od 11. listopadu se vlivem negativní opozice Merkuru dostáváte na tenký led v dlouholetém vztahu. Místo hádek volte spíše ústupné manévry, nebudou vás stát tolik sil. Na pracovišti není správná doba pro změnu, spíš by to chtělo menší oddech, třeba dovolenou. Bude se blýskat i na lepší časy, teď prostě zatněte zuby a vydržte!

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock

    Předposlední měsíc roku slibuje zrozencům Blíženců fantastický průběh. Úžasný trigon Venuše je v prvních dvou dekádách průvodcem na vaší životní cestě a dodává vám pozitivní mysl a ohromnou houževnatost poprat se s každou nesnází. Navazování nových kontaktů vám nečiní problémy, také v pracovní sféře se iniciativa setká s úspěchem. Zejména do 11. listopadu se snažte zrealizovat všechny své plány, bude se vám dařit!

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock

    Vstup do listopadu je pro Raky zkouškou trpělivosti, ale hvězdy budou svá opatření uvolňovat a v závěru měsíce si na komplikace ani nevzpomenete. Pracovní sféra vám dá v první dekádě psychicky i fyzicky zabrat, bude nutné zmobilizovat síly, abyste dokončili všechny resty. Problémy se soustředěním naštěstí samy odezní. Mezilidské vztahy komplikuje do 21. listopadu vaše nezvyklá nepřístupnost.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock

    Nosným tématem předposledního měsíce roku se stávají vztahy. Očekávání Lvů v tomto směru nejsou vůbec malá, protože se po většinu dní všechno odvíjí správným směrem. Po 21. listopadu se ovšem atmosféra zkomplikuje. Žádný strach, důvěřujte svým schopnostem. Na pracovišti se od 11. pořádně zapotíte. Vlivem Merkurovy kvadratury vás mnohé úkoly vyčerpají víc než obvykle, ale máte pádnou motivaci.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock

    Jedenáctý měsíc roku slibuje Pannám vynikající vyhlídky v pracovní sféře i milostném životě. Od 11. listopadu vám hvězdy podsouvají příležitosti, jaké se neodmítají. Díky nim odkryjete svůj potenciál a získáte si šéfovy sympatie. Nezadané Panny by měly být v pozoru kolem 21. listopadu. Od prvního setkání je jasné, že to mezi vámi jiskří. V závěru měsíce poslouchejte své tělo a relaxujte.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock

    První dvě dekády nevychází z pohledu zaměstnání ani milostných vazeb pozitivně. V práci se připravte na narůstající stres, který je do velké míry ovlivněný nízkou sebedůvěrou. Pravděpodobně si vás pozve na kobereček váš nadřízený. Seznamování hatí výběr protějšků - vybíráte si chladné typy, které vás neumí rozpálit. Od 21. listopadu ale vezme smutek za své. Soustředíte pozornost na hezčí okamžiky.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock

    Výsadou tohoto měsíce jsou báječné mezilidské vztahy. Až do 21. profitujete z Jupiterova sextilu, který garantuje zájem opačného pohlaví i přízeň vlivných osob. Singles se mohou těšit na sblížení s člověkem, který si získá vaše sympatie. Kariéra nabírá od 11. listopadu na obrátkách. Na šéfa uděláte perfektní dojem a nejspíš vás nemine ani finanční odměna. Stres je pro vás neexistující problém.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock

    Rovnou z vesmíru k vám proudí pozitivní energie a spolu s přibývajícími listopadovými dny získává na intenzitě. V pracovní sféře dokážete být neuvěřitelné výkonní. Zejména kolem 27. sklízíte jeden úspěch za druhým a můžete pomýšlet na tučnější výplatu. Ani láska nevypadá v předposledním měsíci roku špatně. Do 20. chystají hvězdy podmínky pro romantický podzim, ale nabízí i četná dobrodružství.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Autor: iStock

    Listopadový start se zrozencům Kozoroha nezdá nijak slavný, ale v průběhu měsíce si naštěstí zlepší chuť. Svobodní si stěžují na špatný výběr mezi potenciálními protějšky, ale od 21. se štěstí na ideálního společníka pro život zvyšuje. Do 11. se trápíte i v pracovní sféře, kdy vám úkoly trvají déle než obvykle. Bystré myšlení se naštěstí 11. listopadu vrací ze své dovolené a vám se začíná opět dařit.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock

    Milí Vodnáři, v dalším měsíci se všechno zdá perfektní. Obklopují vás sympatičtí jedinci a nečekali byste, že za líbivým zevnějškem objevíte něco, čím se vám dotyčný zprotiví. Naštěstí se záhy zaměříte na nový objev, takže nebude čas na truchlení. V zaměstnání jste nejvýkonnější v první dekádě, od 11. se myšlenky zadrhnou a na práci potřebujete mnohem více energie. Ale nebude to mít dlouhého trvání.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock

    Intuice Ryb by měla v tomto čase dostat více prostoru. Především v mezilidských vztazích vás může výrazně posunout a nezadané navést do náruče správného protějšku. Na pracovišti se od 11. objevuje nabídka, kterou nemůžete odmítnout. Přirozená komunikace je posílená vlivem Merkuru. Obklopují vás inspirativní osoby, od nichž se lze hodně naučit. Ve vzduchu visí dokonce možná výhra či významný dar.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz