Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Která znamení jsou nebojácná a nezaleknou se ničeho? Patříte k nim?

/
  • (iStock)
    28. října 2020 ● 06:00

    Podle astrologie jsou některá znamení zvěrokruhu od narození nebojácnější víc než ostatní. Tihle lidé budou vždy tvrdit, že se nikoho na světě nebojí. Ať už je situace jakákoli, čelí jí přímo a s odvahou. Kdo se nezalekne ničeho a kdo má v sobě odvahy na rozdávání?

    Strach má někdy velké oči a bojíme se zbytečně. Ovšem někdy za to, jak přistupujeme k životním událostem, může i to, v kterém znamení zvěrokruhu jsme se narodili. Někteří lidé jsou odvážnější a vlastně pro to ani nemuseli nic udělat, jen se narodit v konkrétním slunečním znamení.

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran se narodil, aby vedl, nikoli aby někoho následoval. Berani jsou nebojácní průkopníci zvěrokruhu. Jsou vysoce konkurenceschopní a chtějí nejen dorazit až na vrchol hory, oni tam chtějí dorazit jako první. Beran jde odvážně i tam, kam ještě nikdo nešel. Vesmír vložil do jejich krve smysl pro dobrodružství a oni ho hledají na všech úrovních života od kariéry až po zábavu. Beran žije podle hesla: „Život je příliš krátký na to, abychom ztráceli čas.“ K tomu přidejte impulzivitu a netrpělivost, a vyjde vám nebojácný Beran.

     

  • 2.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvy řídí odvaha a pozitivita. Uvědomují si, že většina lidí v životě nedokáže uskutečnit své sny jen proto, že mají strach. Vždycky bude někdo, kdo nám bude říkat, proč nejsme dost dobří na to, abychom něco udělali, nebo proč je toho obtížné dosáhnout. Lvi jsou jiní, odmítají poslouchat negativní našeptávače, nebojí se ničeho, ani sebe samých. Mají optimistický přístup k životu a vytrvalé odhodlání, které nikdy neustává.

  • 3.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Zvěrokruh daroval Střelcům spontánnost a silný smysl pro dobrodružství. Bez obav půjdou kamkoli a kdykoli. Střelci milují cestování a udělají to okamžitě, jakmile je to napadne. I to je jeden z důvodů, proč neustále podvědomě sledují nabídky cestovních kanceláří, podobně jako někteří lidé sledují svět akcií. Pravda, momentálně je doba, kdy se cestovat moc nedá, ovšem jim to nevadí, protože cestují aspoň prstem po mapě nebo telefonují se všemi svými kamarády z jiných měst či zemí. Díky hlubokému optimismu jsou velmi nebojácní a raději zemřou při tom, co mají rádi, než aby zemřeli a nikdy to nezkusili.

     

  • 4.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnář je vzpurné znamení, které je navíc obdařeno nebojácným přístupem. Nebojí se postavit tváří v tvář nepřízni osudu a mluvit nahlas o věcech, které považuje za špatné. Celkově je jejich odvaha ještě posílena idealismem, kdy věří, že pravda nás vždy osvobodí. V jiných situacích se odvaha Vodnáře projevuje tím, že prosazuje myšlenky a směry, kterých se ostatní obávají. To je to, co dovádí Vodnáře k novým objevům a inovacím.

  • 5.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štír má v sobě spoustu statečnosti a odvahy. Jeho povaha je založená na soběstačnosti. Tam, kde se ostatní bojí udeřit sami nebo vyřešit své vlastní potíže, Štír se ani trochu nebojí a jde kupředu. Jedněmi z nejtěžších situací, ve kterých je třeba projevit odvahu, jsou situace, v nichž jde o blízké osobní vazby, ať už rodinné nebo pracovní. To často vyžaduje spoustu odvahy, aby člověk promluvil i tehdy, když někdo udělá chybu a ostatní očekávají loajalitu. Přestože je Štír extrémně loajální, cítí povinnost k pravdě a k tomu, co je morálně správné a co špatné.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz