Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejnáladovější znamení zvěrokruhu. U koho nikdy nevíte, jak bude reagovat?

/
  • (iStock)
    1. srpna 2020 ● 06:00

    Pokud jste už někdy potkali osobu, jejíž nálada se mění jako kyvadlo, pak dobře víte, jak obtížné je snášet její emoce. Problém s náladovými lidmi je v tom, že nejenže dokážou změnit náladu během chvilky, ale také neexistuje způsob, jak předpovědět, jak budou reagovat v konkrétní situaci. To ztěžuje život samozřejmě hlavně lidem, kteří je milují, ale také to výrazně ovlivňuje i jejich další vztahy.

    Náladový člověk se nerozmýšlí, když zareaguje na nějakou situaci, a obvykle prožívá každou emoci velmi intenzivně. Jeho nálada během dne rychle kolísá a pro ostatní je často obtížné jeho emoce vnímat. I když všichni máme fáze života, ve kterých nechceme filtrovat naše pocity a nad nimiž nemáme žádnou kontrolu, existují lidé, kteří jsou nejnáladovější ze všech. Těchto pět znamení zvěrokruhu jsou svou náladovostí pověstných.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran jako ohnivé znamení je na vrcholu seznamu nejnáladovějších lidí. A právem. Pokud jste se někdy s Beranem setkali nebo máte tu čest, že s ním dokonce žijete, pak víte, že tohle znamení neumí skrývat emoce před ostatními a je o něm známo, že dokáže změnit názor či emoci během krátké chvíle. Problém s lidmi narozenými v tomto znamení spočívá v tom, že prožívá všechny emoce najednou. Vzhledem k všudypřítomnému vzteku, cholerické povaze i temperamentu, mají Berani doslova sopečné výbuchy výkyvů nálady. Naštěstí se nedokážou dlouho vztekat a vše odejde stejně rychle, jak to přijde.

     

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci je znamení, které je známé svými dvěma odlišnými osobnostmi, což vysvětluje jejich dramatické výkyvy nálad. Pokud znáte Blížence, musíte si všimnout, jak dokážou přecházet od chladu a mlčení až ke vzlykání na podlaze a vypadají naprosto zdrceně. Ano, Blíženci prožívají emoce velmi intenzivně a často trpí výkyvy nálad. Pokud tedy plánujete schůzku s Blížencem, buďte ujištěni, že se seznámíte se sladkou, bezstarostnou a dramatickou osobou zabalenou do jednou balíčku.

  • 3.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci jsou jedno z nejvíce emocionálních znamení zvěrokruhu astrologického vesmíru, protože mají sklon cítit všechno velmi hluboce. To je důvod, proč se tohle sluneční znamení málokdy brání tomu, aby dalo každému kolem na vědomí, co si o nich myslí. Lidé narození v tomto znamení mívají drastické změny nálady a podle toho zacházejí s lidmi kolem. Ve dnech, kdy jsou šťastní a v pohodě, očekávejte, že vás zahrnou láskou a péčí, ale ve špatných dnech se nebudou vyhýbat tomu, aby dali průchod svému vzteku. Jednoduše řečeno, Raci jsou se chovají podle toho, jak se cítí.

     

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Inteligentní Štíři můžou zpočátku vykazovat velmi klidné chování, ale ti, kteří je znají a znají jejich záhadnou auru, velmi dobře vědí, jak náladoví mohou být. Jsou pod nadvládou planety Pluto, proto tihle lidé nezvládají negativní emoce moc dobře a často to dají svému okolí najevo. Štíři cítí každou emoci celkem dost intenzivně, takže není divu, že i toto znamení zvěrokruhu je přehnaně náladové.

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby jsou jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu. Jejich citlivost je zodpovědná i za jejich nevyzpytatelnou náladu a chování. Lidé narození v tomto znamení dokážou změnit náladu a naštvat se i kvůli sebemenšímu nesmyslu. Jejich povaha je ale spíše nekonfrontační, takže nakonec všechny svoje emoce nějak přežvýkají. Protože si ale Ryby léčí spoustu svých emocí, dokážou přecházet ze šťastného pocitu do smutného během několika sekund, aniž by druzí věděli, co je vlastně trápí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz