Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 nejdramatičtějších znamení, která zveličují úplně všechno. Patříte k nim?

/
  • (iStock)
    17. července 2020 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří vidí drama ve všem a v každé situaci. Když nejsou středem pozornosti, jsou z toho nešťastní a snaží se udělat cokoli, aby to změnili. Někdy je fajn být dramatický, ale často to může být na obtíž. Zvláště když ve vztahu dělají z komára velblouda.

    Znamení zvěrokruhu jsou v podstatě rozdělená do dvou kategorií: Buď vše zveličují a jsou milovníci dramat, nebo jsou „chill“ a všechno berou s nadhledem. Existují spouštěcí faktory, díky nimž se následujících pět znamení změní v náladové emocionální ďáblíky, ale jednu věc mají společnou. Je lepší se jim vyhnout, dokud nevychladnou. Která znamení patří k nejdramatičtějším a proč?

  • 1.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci se nebojí svých emocí, ať už jsou jakékoli. Jejich houževnatá osobnost obvykle působí na druhé jako skvělá věc, ale někdy se může jejich proměnit v konkurenceschopnost. Kdykoli se Raci dostanou do nějakého ze svých náladových stavů, ať už jen proto, že se jim něco nepovedlo nebo jsou přetížení emocemi, mohou se začít chovat dramaticky a chovat se jako princezny, kterým není nic dobré. Když se to stane, je nejlepší je vrátit co nejrychleji zpět do reality.

     

  • 2.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    To všichni víme, že Lvi jsou králové činohry, nikdo takový jako oni snad ani neexistuje. Milují být středem pozornosti a mají též vysoké životní standardy, což znamená, že vědí, že si zaslouží to nejlepší. Existuje však rozdíl mezi vášnivostí a dramatičností, na což Lev ještě nepřišel. Pokud byste někdy chtěli vědět, co by se stalo, kdyby Lev nedostal vše, co chce a po čem touží, stačí si počkat a sledovat, jak se bude chovat. Bude dramatický, arogantní a egoistický, prostě hrozný. Ale i když mu nedáte to, co chce, nakonec se přece jen uklidní.

  • 3.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    „Vášeň“ je druhé jméno Štíra a tato vášeň může mít mnoho podob. Obvykle se vztahuje pro život a sex, ale jsou chvíle, kdy se tahle vášeň projeví jako něco většího. Každý, kdo zná nějakého Štíra, není překvapeno, jak se chová, když se rozruší a naštve se. Obvykle je až moc emotivní a dramatický, někdy i agresivní. To znamená, že kdokoli stojí příliš blízko, když jsou opravdu naštvaní, by se měl raději skrýt. Když se Štír totiž rozčílí, jeho hněv se změní v drama a může dojít i k násilí. Místo toho, abyste se s nimi hádali, je lepší počkat, až bouře pomine.

     

  • 4.

    Střelec (22. listopadu - 19. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelec miluje život a bere ho doslova s nadšením. Pokud jedná dramaticky, obvykle to ale není spojené s žádnou negativitou.  Když je naštvaný, neublíží vám, jen se bude chovat poněkud přehnaně. Jakmile se mu postaví něco do cesty, udělá a řekne cokoli, aniž by se zajímal o druhé osoby kolem něj. Nedělá mu problém působit jako dramatický umělec v divadle, jednoduše to dělá proto, protože cítí, že musí odsunout všechny překážky. Se Střelcem si ale klidně můžete popovídat, neurazí se.

  • 5.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnář se nezdá, že by byl člověk, který by se choval dramaticky, protože obvykle působí spíše chladně a nezaujatě. Ovšem právě to je přesně to, co z něj dělá krále dramat. Jejich emoce jsou často temperamentní, takže je nemožné vědět, kdy se chystá k nějaké dramatické akci. Když to však udělá, bývá to rychlé a hned se zase uklidní, jakmile zjistí, že není potřeba se nijak rozčilovat. Udělejte si čas a snažte se pochopit, proč se tak chová. Většinou zjistíte, že dramatický není bezdůvodně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz