Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak držíte svůj telefon? Podle toho zjistíte, jakou máte povahu! Budete se divit

/
  • (istock.com)
    26. prosince 2018 ● 06:00

    Tušili jste, že způsob, jakým držíte v rukách svůj mobilní telefon, odhalí vaši osobnost a to, jak přemýšlíte? Zkuste se v následujících obrázcích najít a odhalte sami sebe. Možná budete překvapeni.

    Povaha člověka se dá zjistit překvapivě z mnoha věcí. Nejen podle toho, jakou barvu má oblíbenou nebo jakou květinu miluje, ale taky podle toho, jak drží svůj mobilní telefon. Věřte tomu, nebo ne, ale něco na tom asi bude.

     

  • 1.

    Odopověď A

    Autor: BPŽ/Instagram

     

    Držíte telefon jednou rukou a zároveň píšete palcem

    Máte dobrou paměť a jste někdy tak trochu záhadní. Pracovní povinnosti si plníte odpovědně, jste ambiciózní, efektivní a flexibilní. Máte talent, jste kreativní a zábavní. Nejednáte neuváženě a víte, co se patří. Dokážete skvěle rozpoznat nenávist a lásku.

    Někdy řeknete něco, co může druhým ublížit. Jste ale člověk, který si myslí, že všichni na světě by měli být šťastní. Když se zamilujete, milujete naplno. Jste ochotní se obětovat a ochotně poskytnout svoji pomoc partnerovi. Láska pro vás znamená hodně.

     

  • 2.

    Odpověď B

    Autor: BPŽ/Instagram


    Držíte jednou rukou telefon, píšete stiskem palcem druhé ruky

    Jste citliví, nápadití, sympatičtí a máte silnou intuici. Jste aktivní osobnost a někdy trochu netrpěliví. Milujete dobrodružství, legraci a útoky ostatních dokážete odpálit s vtipem a nadhledem.

    Máte rádi pozornost a dokážete ostatní přimět, aby se s vámi cítili dobře. Jste laskaví a bohužel s vámi druzí můžou snadno manipulovat. Někdy vám dělá problém vyjádřit své pocity, takže váš partner neví, co si opravdu myslíte. Nikdy nejste ale sobečtí a vždy se snažíte udělat pro druhé to nejlepší.

     

     

  • 3.

    Odpověď C

    Autor: BPŽ/Instagram


    Držíte telefon oběma rukama a píšete oběma palci

    Někdy máte problém udělat to, co chcete, protože vás brzdí strach, který si sami v sobě vytváříte. Ceníte si lidí a je vám jedno, jaké je jejich postavení. Vždy jste upřímní. V lásce se často utápíte v minulosti a je těžké zapomenout na to, co jste prožili.

    Bojíte se osamění a vždy doufáte, že vedle vás někdo bude. Vaše pochybnosti ale nezmizí, pokud budete mít na partnera vysoké požadavky. O svoje vlastní pocity se moc nestaráte a předstíráte, že jste v pořádku, i když jste plní pochybností.

     

  • 4.

    Odpověď D

    Autor: BPŽ/Instagram

     

    Držíte telefon jednou rukou a píšete ukazováčkem (nebo jiným prstem) druhé ruky

    Jste velmi kreativní, inteligentní a rázní. Máte realistický pohled na svět, milujete krásné věci a umění. Jste velmi smyslní a někdy až moc přemýšlíte. Jste člověk, který raději mlčí a neříká nic, ale i proto jste velmi kouzelní.

    Jste ochotní obětovat se pro druhé a nemáte rádi, když se lidem ubližuje. Někdy vaše slova bolí, ale přitom to tak nemyslíte. V lásce potřebujete bezpečí a velmi často podléháte pocitu ublížení. Umíte odpouštět a jste soucitní.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz