Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proč nemůžete v noci spát? Střelci řeší peníze, Blíženci se bojí rozhodnutí

/
  • (iStock)
    12. března 2019 ● 06:00

    Někdo usne, stačí lusknout prsty. Jiný má s usínáním potíže a v noci se třeba několikrát budí. Co trápí jednotlivá znamení zvěrokruhu, že nemůžou spát? Podle astroložky Ruby Mirandové jsou to následující důvody. Souhlasí?

    Lidé, kteří málo, nebo naopak až moc spí, mívají zdravotní potíže. Podle odborníků bychom měli spát alespoň 6 hodin. Ovšem někdy to prostě nejde a na vině mohou být následující příčiny. 

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani nemohou spát, protože velmi často přemýšlejí o tom, jestli o nich náhodou někdo nesmýšlel špatně. Vysmál se jim někdo? Kritizoval je? Nebral je dost vážně? Beran nebude spát, protože se bude pořád hrabat v tom, co si o něm myslí druzí.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci nespí, protože pořád přemýšlejí o detailech. Pořád a dokola v hlavě řeší to, co se jim ten den přihodilo. Nespavost je tedy způsobená množstvím myšlenek, které se nikam neubírají.

     

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci obvykle dobře spí, pokud mají potíž usnout, tak proto, že je čeká nějaké důležité rozhodnutí, kterého se bojí. Jakmile Blíženci stojí před něčím, co musí bezpodmínečně rozhodnout, jsou doslova tou myšlenkou paralyzováni, takže nemohou usnout.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci mají velké plány a hodně přemýšlejí o budoucnosti, což způsobuje nespavost a stresující nedostatek odpočinku. Jsou zničení ze stresu, a i když si jdou včas lehnout, stejně neusnou a když zaberou, nikdy není spánek ozdravný.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi obvykle nemají problém s usínáním. Zvláště pokud vedle sebe mají milovanou osobu. Pokud má ale špatnou postel, moc dobře nespí. Když mají Lvi pocit, že všechno nejde podle jejich představ a že jim lidé neprojevují dostatek pozornosti, mohou mít problém s nespavostí.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jako perfekcionistky neustále přemýšlejí o tom, co udělaly správně nebo špatně. Jsou zvyklé moc nespat a postačí jim třeba pět hodin spánku, aby byly čilé. Mají-li problém se spánkem, pak mají problém zřejmě s financemi, které jim dělají vrásky.

     

     

     

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy nespí, protože bývají často naplněny úzkostí a pocitem viny. Nesou si s sebou velmi často pocit, že udělaly něco špatně, proto mají problém se spánkem. Celou noc řeší a samy sebe trestají. Nespavost pak považují za zasloužený trest.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Pokud Štíři nemohou spát, je to proto, že přemýšlejí o pomstě nebo zkáze někoho, kdo jim ublížil. Ať už je to ale cokoli, co Štírovi znemožňuje spát, je téměř jisté, že jeho problém náležitě napraví druhý den.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Peníze, peníze a zase peníze. To řeší Střelci pořád a kvůli tomu nemůžou spát. Nedostatek financí si berou až moc k srdci. Proto mívají nemocný žaludek a dost často žaludeční vředy. Jakmile se jejich finanční situace upraví, spí jak miminka.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi spí dobře tehdy, když mají ve všem pořádek, a to i v bytě. Jakmile je kolem nich nepořádek, nebo jsou věci kolem nich rozptýlené, neuspořádané nebo nepředvídatelné, z Kozoroha se stává pytel nervů, což vede k nespavosti.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři nemůžou spát tehdy, když vědí, že udělali něco špatného a nemorálního. To potom přemýšlejí, jak to změnit a jak opět zharmonizovat vlastní karmu. Nejvíc se totiž bojí toho, že jim to jednou osud vrátí.

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby nespí, protože myslí pořád na nějaké zážitky či situace, které zažily. Jsou pro ně tak důležité, že jim brání usnout. Ryby také často přemýšlejí o rodině a o tom, jak udělat své blízké šťastnými. Budou tak dlouho na to myslet, dokud nebude čas na snídani.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz