Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Arianin milostný horoskop na březen: Berani zahoří vášní, Blíženci budou muset s pravdou ven

/
  • Co přinese jaro?
    Co přinese jaro? (profimedia)
    4. března 2019 ● 10:40

    Čarodějka Ariana Argoni předpovídá  na začátek jara vztahové veletoče. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Do cesty vám může vstoupit vášnivý vztah. Lidi, kteří se s vámi budou chtít seznámit, bude hodně.  Jen lásku nehledejte daleko, je blíž než si myslíte. Pokud máte už vážný vztah, je čas vyjádření citu vaší polovičce.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Neodhánějte lásku, dřív, než jste ji dali šanci. Jakou má mít šanci ona? Prostě nezavírejte dveře před emocemi. Odhoďte strach. V rodině bude asi v březnu větší napětí, jako byste ani jeden neposlouchali toho druhého.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Zkroťte v březnu svoji schizofrenní duši a netlačte na pilu, člověk, po kterém toužíte, by mohl odejít, a vás by to mrzelo. Stálý vztah si žádá romantiku, dárečky a výlety, ale nezapomeňte, že březen vás procvičí k otevřenosti, jakoby se vás snažil odnaučit nechávat si vše pro sebe.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Mars v sextilu ve znamení Berana vám nedovolí odejít ze stálého vztahu. Nezadaní zase budou naopak rázní a do seznamováni se jen pohrnou.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Venuše v opozici svádí k unáhleným činům, hlavně v lásce. Važte si toho, kdo byl vždy s vámi, když jste padali na ústa. Pro nezadané: upřímnou lásku si nekoupíte za žádné peníze, nedělejte ze sebe, co nejste!

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Máte příliš velké nároky na sebe a na své okolí. Je zbytečné žít v napětí, které vytváříte vy, mohlo by se to definitivně projevit ve vaší lásce, že váš protějšek, prostě zdrhne. Můžete skutečně narazit. A pro nezadané, kolem 20 - 25. března můžete potkat lásku svých snů, pokud slevíte ze své náročnosti.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Venuše je vám v březnu nakloněna. Pro nezadané se naskytne mnoho příležitostí k seznámení. Jen nesmíte stále zavírat oči a mít strach z lásky. Stačí vyjít ze stínu.  Pro zadané má březen také připravené překvapení. I když už jste to chtěli balit, vaše polovička o vás začne opět pečovat a splní své sliby a zažijete restart.  Možná pod vlivem jara:-)

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jde vám na ruku Merkur, který vás březnem šaramantně provede k vaší spokojenosti.  Nezadaní natrefí na velmi hodný protějšek, ale možná jeho hodnost vám nebude po chuti v sexu. V rodině vám to bude klapat, pokud vám vládne někdo ráznější a moc se s vámi nepáře.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V lásce se vám bude dařit po všech směrech. Zaručuje to Jupiter a Venuše. Slibují velmi romantické chvíle. V rodině to bude klapat, jen občas kroťte váš temperament.

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Do roku 2019 jste vstoupili poměrně šťastně. Nový vztah vám nalil novou energii do žil. Jen si to nezkazte svoji typickou tvrdohlavostí. V dlouhodobém vztahu to teď může notně skřípat, ale koncem března se konečně láska v rodině ustálí.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Začátek roku byl pro vás nesmírně náročný. Je to i tím, že nad vašim znamením stále kraluje Černá luna. Nicméně březen vás z toho za prahu vysvobodíte a budete mít zas znovu chuť do života. Je to tím, že vás opustí Uran a Saturn vše zklidní. Pro ty, co mají vážný  vztah, teď jste to notně kazili svou nekomunikací a uzavřením se někam do nitra Vesmíru. Veškeré rozpory v partnerství se srovnání a březen a vaše polovina vás zbaví nahromaděného stresu.  Nejhorší období roku máte za sebou. Pro nezadané tu jistá šance je, ale nesmíte stále upřednostňovat práci. To platí i v dlouhodobém vztahu.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Neptun bude nerušeně proplouvat nad vámi, takže všechno půjde plynule a hladce. Pohoda, klídek. Partnerská pohoda a pracovní úspěchy vás zase vrátí do rovnováhy. Pro nezadané: březen k vám bude přitahovat milé osůbky. Jen pozor na imunitní systém... mohlo by vás ohrožovat nachlazení.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz