Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Arianin srpnový láskoskop: Lvi budou vládnout, Štíři, pozor na nevěru

/
  • V horkém písku se vřelým citům daří.
    V horkém písku se vřelým citům daří. (profimedia)
    1. srpna 2019 ● 10:00

    Čarodějka Ariana Argoni pro vás vytvořila láskoskop, který vás bezpečně provede kncem prázdnin. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od samého začátku, přes celý srpen, mají Berani, kteří už vztah mají, jistotu, že vztah bude fungovat. Berani, kteří ztratili vztah, na kterém jim záleželo, mají hodně vysoké šance na obnovení vztahu - ale nesmí se tomu druhému nijak vnucovat.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Býků je možnost, že něco ve vztahu nevyjde a hned na počátku srpna zažijí Býci zklamání. V polovině srpna se vše vysvětlí a druhá polovina už bude pro Býky rájem na zemi.

     

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Když budou Blíženci čekat na reakci někoho, koho si vyhlédli a koho by chtěli mít rádi, tak mohou čekat ještě hodně dlouho. Vyplatí se být aktivní. Aktivní Blíženec - úspěšný Blíženec.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Prakticky všichni Raci se mohou těšit z hezkého, milého a hlavně stabilního vztahu. Pokud by se chtěl Rak s někým rozejít, tak by si měl nejdříve najít někoho jiného. Teprve potom může začít mávat na rozloučenou.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi budou důležití a vážení, v podstatě se dá říct, že když si Lev během srpna na  někoho ukáže prstem, můžeme mluvit o tom, že námluvy končí a bude svatba.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Panen se v srpnu spojuje motiv velké lásky a cesty - buď najdou svou životní lásku na cestách, nebo budou muset za svou láskou absolvovat dlouhou a namáhavou cestu.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V srpnu budou Váhy jako životní partneři, popřípadě i jako partneři na dovolenou nebo na společné bydlení, velmi žádané. Okolí bude obdivovat jejich přirozený šarm a vrozenou autoritu.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor na jakoukoliv formu nevěry, která se může u Štírů nebo jejich partnerů nečekaně projevit. Štíři jsou známí milovníci, ale když je čas dovolených, tak jim to může občas i trochu ujet.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V tomto znamení se v srpnu budou velmi snadno navazovat vztahy. Stačí, když se Střelec (muž i žena) na někoho usměje a už se začne automaticky odhrnovat deka na posteli. Samozřejmě jsou i Střelci, kteří toho nezneužijí.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pevné vztahy a opatrnost při výběru partnera, což jsou věci, které ovlivňuje mocný Saturn, jsou trochu na překážku bezuzdným partnerským a sexuálním experimentům, ale i tak bude srpen z milostného hlediska docela zajímavý.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Vodnáře patří k těm rozvernějším znamením, takže partnerské vztahy budou v životě Vodnářů v srpnu 2019 spojené s bujnými večírky, návštěvami barů a diskoték.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je to znamení, které se jak dříve, tak i dnes spoléhá na stabilitu, čili žádné zvláštní experimenty nebo výstřelky zde neočekávejme. V rybím vztahu bude i v srpnu vládnout řád, kázeň a pořádek.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz