Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Arianin horoskop lásky na červen:Panny mohou čekat zlom, Vodnáři příležitost k flirtu

/
  • Koho čeká léto plné vášně?
    Koho čeká léto plné vášně? (profimedia.cz)
    3. června 2019 ● 11:54

    A je tu období prázdninových lásek, toulek po pláži i sezení u táboráku. Čí srdce vzplane?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tento měsíc bude pro lásku a vztahy poněkud bouřlivý. Kolem 6. června se můžete dostat do hádky s partnerem, který se už delší dobu chová jako pochodující ego. Je čas si nastavit hranice. Naštěstí od 9. června vám Venuše přijede zklidnění, miláček se začne chovat víc chápavé. Pro nezadané-Venuše vám nahrává, může přijít doslova exploze návrhů, ke konci měsíce se na vás může usmát štěstí v podobě té, či toho pravého.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen vám přinese proud lásky, harmonie i kapku dobrodružství. Od 8. června vám Venuše v sextilu  na Mars bude opravdu přát . Pro zadané i nezadané by měl být červen celkem pohodový měsíc:-) Tak si ho ho užívejte plnými doušky.

     

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celý červen milí Blíženci vám v lásce bude přát. Slunce s Venuší vytváří krásnou konjunkci. Dlouhodobým vztahům bude přáno a nezadaným také. Jen musíte využít společenské události, které se kolem vás budou dojít. Trochu křížové je období po 25. červnu, kdy můžete mít od partnera příliš velké očekávání a on to nějak nechtěně pokazí.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V prvních dnech června se můžete cítit kapku osaměle. Ale to je spíš trénink na následující dny, kdy budete ve středu dění. Mars ve vašem znamení bude krásně kralovat s Venuší, těšte se na pořádnou porci lásky. Pro nezadané může přijít šance hned v prvních dnech června, jen buďte víc iniciativní a dávejte najevo novému objevu sympatie a zájem. Žádný strach z odmítnutí.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V lásce budete patrně procházet krizí, vás protějšek se k vám může chovat váhavě a spíš dusit oheň vašeho srdce. Ale kolem 8. črervence už se vyčasí, do vašeho znamení vstupuje Venuše a ta pořádně zamíchá kartami. Role se zcela otočí a vy budete objekt touhy.   Nezadaným kolem 30. 6. může vejít do cesty někdo důležitý.  Poznáte ho, jí … podle smyslu pro humor a radovánky všeho druhu. Třeba i nekonvenčního sexu:-)

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen pro vás bude docela příjemný a dobrodružný měsíc. Hvězdy vám jsou opravdu nakloněny. Pro dlouhodobé zadané může kolem 9. 6.  přijít lehké ochlazení protějšku vůči vám. Mohou prostě vystoupit dlouho neřešené problémy. Ale vaše vzájemná přitažlivost bude stejně silnější. 30. 6.  můžou opět přijít žabomyší hádky. Buďte však v klidu, oba si nakonec uvědomíte, že jste se k sobě zbytečné chovali jak přecitlivělí puberťáci.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, díky postavení  Merkura a Mars bude první třetina měsíce ve všech ohledech náročná. Naštěstí vám přispěchá na pomoc Venuše a vše se začne lepšit. A to od podlahy:-) Teď můžete mít pocit, že máte vedle sebe sobce, který vám dělá jen naschvály.  Rada: řešte si to svoje a nenechte se zapojit do nálad protějšku. Třeba i přezíráním a zrcadlením jeho či jejího chování. Konec června už bude fajn. Pro nezadané: konec měsíce nahrává seznámení s velmi zajímavou osobou:-)

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek měsíce bude kapku dusný, v lásce to nemusí až tak klapat. Ale dobrá zpráva je, že tohle období hladce překonáte a od 10. června přichází období pohody. Mars bude podporovat velký zájem o vaší osobu. Možná by to chtělo na konec měsíce naplánovat dovolenou nebo relax, protože nezadaní mohou v době volná potkat osudovou lásku. Šance je opravdu veliká!

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
     Začátek června bude velmi nakloněn lásce. Jupiter a Venuše vnesou do vaší osobnosti kouzlo a šarm. Jakoby planety vytáhly to nejlepší z vás, co bude zářit jak maják:-) Pokud plánujete miminko, je tenhle měsíc tím nejpříznivější měsícem. V podstatě celý měsíc by měl být takovou romantickou pohádkou, kdy se vás bude držet Štěstí. Pokazit si to můžete svými domněnkami, podezíravostí a přehnaným tlakem.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen bude přát nezadaným a to hodně. Venuše má skvělé postavení vůči vašemu znamení a může přilákat, kdo bude mít zájem o vážný naplněný vztah. Ovšem musíte city také obětovat a nejen brát.  Kolem 5. června vás může postihnout "blbá" nálada v dlouhodobém svazku.  Potíže však  pominou,  a pokud budete trpěliví, vše se zdárně vyřeší.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V tomhle měsíci nebudete mít nouzi o nové vztahy. Toužíte po společnosti a vaše charisma je jako magnet.  Můžete být až v extázi a stíhat plno schůzek.  Ale pozor. V druhé polovině přijde vystřízlivění a můžete být překvapení, kolik nesprávných lidí jste k sobě přitáhli a dá vám zabrat se jich zbavit. Může se také stát, že ten kdo vás dlouho miloval, byl neskutečně trpělivý a čekal, až se rozhodnete, půjde svoji cestou, co nejdál od vás. Dlouhodobým vztahům až na pár lehkých rozšíří, bude červen velmi přát. Nezadaní by místo kvantitě, měli dát přednost kvalitě.  Pro ty, co se nechtějí vázat, však bude červen přímo ideální.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen se jeví v lásce celkem ideálně, vše se zda být krásné a naplňující. Obzvlášť kolem 8. 6. vám bude Venuše přát plnými hrstmi. To platí i pro nezadané.  Ale kolem 30. 6. vás náhle mohou přepadnout pochybnosti a tak jak jste si byli láskou a protějškem zcela jistí, pohltí vás neklid a váhání.  Protějšek se navíc bude chovat tak, co váš vnitřní chaos bude vyživovat. Nesmíte se stáhnout a snažte se komunikovat. To je recept na překonání krize. Ale červenec vám vše vynahradí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz