Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Arianin horoskop lásky: Na koho se usměje Venuše?

/
  • Květen přeje lásce...
    Květen přeje lásce... (iStock)
    2. května 2019 ● 14:17

    Čarodějka Ariana Argoni odhaluje tajemství květnového milování. Lvi se mohou radovat, Kozorohové by měli být obezřetní. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Venuše vám kazí vztah se Saturnem,  což se projeví tím, že v oblasti lásky nebudete vědět na čem jste. Budete mít pocit, že se vám váš partner vzdaluje a i situace v rodině může být dusivá. Za to může útočný Mars. Proto zachovejte klid, buďte trpěliví. Od 21. května se situace bude lepšit.  Pro zadané je tu velká šance 6. května.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Květen vám bude velmi nakloněn. 20 května vám vstupuje do znamení Slunce a bude se dařit na všech frontách, tedy i v lásce. Navíc 16teho vám navštíví Venuše, ta zaručí, že vztahy budou jen kvést. Stejně tak v tomto měsíci může přijít dlouho očekávaný vztah:-)

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve vašem znamení je až do 15. května  Mars - ten zaručuje sexuální zážitky a protože je v krásném postavení vůči Venuši, láska bude zvedat dva stavidla pro zadané i nezadané.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bohužel Venuše není příliš nakloněná, takže se můžete cítit nechtění, skoro až neviditelní. Ale od 17. května Mars spolu s Venuší a Merkurem, přinášejí zlepšení v rovině lásky. Budete pro svůj protějšek neodolatelní, jen občas mějte svoji tvrdohlavost na uzdě. Pro nezadané květen přináší velké šance, buďte tedy víc otevření.

  • 5.

    Lev

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do 15. května bude přáno lásce, díky krásnému postavení Venuše. Může přijít nějaká krásná nečekaná událost. Od druhé poloviny května můžou přijít nějaké problémy v dlouhodobém vztahu. Ale půjde jen o přeháňku. Pro nezadané je druhá polovina května velmi příznivá.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mars ve vašem znamení vás trochu potrápí. Do 17. května k sobě budete přitahovat samé pijavice. Pak vám vstupuje do znamení Býk a všechno se najednou zlepší. Láska bude mít zelenou pro zadané i nezadané. Užijte si to.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nás Váhy dost ovlivňuje Merkur, který až do sedmého bude blokovat naše myšlení a akceschopnost. Ale díky Marsu se začne v lásce dařit. Pouze poslední dny je dobré se spíš stáhnout a nenechat se vykolejit naším protějškem. Pro nezadané květen přináší spoustu šancí k flirtu a pobavení se.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tento měsíc lásky pro vás bude jako stvořený. Speciálně pro nezadané od 17. května-díky Marsu. Budete jako magnet. Pro zadané je to spíš trochu problematický měsíc, protože kolem vás bude hodně pokušení. Ale je na vás, zda odoláte svodům a jiskření. Pro zadané je tu varování na úplný konec měsíce - zdržte se žárlivých scén.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek května bude mít láska přímo raketový start. A to díky Jupiterovi a Venuši. Vaše charisma bude omračující. Od 15. května můžete dokonce potkat Osud, v podobě spřízněné duše. Pokud plánujete s partnerem miminko, květen je tím správným měsícem. Prostě květen bude nádherný.

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Až do 15. května se vám pravděpodobně v lásce dařit nebude.   Zadaným může hrozit krize, či dokonce rozchod.  Pravděpodobně přijdete na to, že jste partnera viděli skrze růžové brýle. A možná vám dojde trpělivost. Ale od 16teho k vám dopluje Venuše a vše může prozářit nová láska. Stejně tak pro nezadané může přijít nečekaně překvapení.

  • 11.

    Vodnář

     

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Příznivý vliv Venuše až do 15. května vám zaručuje štěstí v lásce. Nedělá vám problém navazovat kontakty s opačným pohlavím a užívat si zájmu o vaší osobu. Nicméně není zlato všechno, co se třpytí, a po čase můžete zjistit, že pro vás z toho nebude nakonec nic. Osoba, která vás v tomto období milostných vzplanuti, může být velmi nepříjemným překvapením. A to speciálně v druhé polovině května. Pro zadané půjde o období klidu a upevňování vztahu. Snad jen vaše zapálení pro práci může vnést do vztahu neklid.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Květen vám přináší celkem stabilní období jak v lásce, tak v kariéře. Ale občas můžete být zmatení vašim protějškem, který do vašeho vztahu zanáší chaos a to není pro klidně Rybky zrovna ideální. Vy se budete chtít soustředit na práci a vaše polovička na zábavu. Ale druha polovina května už o pravdu slibuje pohodu a zlepšení vztahu.  Nezadaným přeje Venuše s Neptunem a díky tomu se stanete magnetem pro nějakou velmi zajímavou bytost.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz