Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kam je pozvat na skleničku podle živlů: Zemské na piknik, ohnivé do baru

/
  • Buďte ve svém živlu...
    Buďte ve svém živlu... (profimedia)
    27. června 2019 ● 14:55

    Blíží se vaše vysněné první rande a chcete zapůsobit. Jak ale zařídit, aby se váš protějšek během schůzky cítil, jak se říká „ve svém živlu“? Možná vás to překvapí, ale právě podle živlů a znamení zvěrokruhu se dá perfektní rande připravit. Zjistěte, jak si různé povahy představují ideální pozvání na skleničku.

     

  • 1.

    Ohnivá znamení: Beran, Lev, Střelec

     

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

    Znamení zrozená z ohně mívají prudkou povahu, jsou plní nevyčerpatelné energie a neradi zůstávají stát na jednom místě. Neostýchají se, ba naopak jsou rádi ve středu pozornosti.  Potrpí si na to, aby dostali vždy to nejlepší a nejkvalitnější, nejen pro vlastní pocit, ale i proto, že to zapůsobí na jejich okolí.

     

    Kam na rande?

     

    Autor: archiv

     

    Na partnera v ohnivém živlu určitě nechoďte s obyčejnou procházkou nebo pozváním na zmrzlinu. Touží po večeři ve vyhlášené restauraci, privátním SPA nebo svádění u skleničky ve sky baru. Vše musí být dokonalé. Obzvláště si dejte záležet na výběru pití, ohnivá znamení patří mezi velké požitkáře a jen tak něčím se nedají odbít.

     

  • 2.

    Zemská znamení: Býk, Panna, Kozoroh

     

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

    Tato znamení stojí nohama pevně na zemi a zachovávají si zdravý rozum za všech okolností. Mají ráda pravidla a můžete si být jisti, že jejich kalendář má jasný řád. Únos na neznámé místo nebo neplánovaná návštěva je nepotěší. Lidé v zemském živlu jsou praktičtí a nevyžadují velká gesta, během schůzky si chtějí hlavně užít přítomnosti druhého. Aby bylo rande ideální, nemělo by chybět jídlo a pití, které zbožňují.

     

    Kam na rande?

     

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Místo klasické večeře pozvěte partnera na piknik. Svůj záměr mu předem prozraďte, ať se má na co těšit. Pozor, zemská znamení nemají ráda opozdilce, na místě buďte určitě včas. Zábavu můžete s klidem přenechat na nich, v záloze budou mít kupu témat ke konverzaci, která vystačí na celé odpoledne. Lidé ve znamení Býka, Panny a Kozoroha ale zároveň inklinují k nervozitě. Na vás tedy bude navodit příjemnou atmosféru.

     

  • 3.

    Vzdušná znamení: Blíženci, Váhy, Vodnář

     

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

    Vzdušná znamení jsou hlavou stále v oblacích. Mají velkou představivost, a tedy i očekávání, a přestože to někdy nechtějí přiznat, jsou romantičtí. Ohromí je zajímavé a originální věci, třeba plavba lodí nebo poutavý výhled na město a přírodu. Když už jdou na schůzku, očekávají zajímavou zábavu a také, že se něco nového dozvědí.

     

    Kam na rande?

     

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Dostat se vzdušnému znamení pod kůži, to znamená nabídnout něco, co ještě nezažil. Vyhlídky, výšky a fascinující pohledy, to je jeho. Báječné jsou třeba z koše horkovzdušného balonu. Nebo podnikněte výlet na rozhlednu, který můžete ozvláštnit přípitkem. Protože je vzdušné znamení velmi zvídavé, do tašky si přibalte lahvinku bublinek Louis Girardot. Zatímco si budete sekt vychutnávat, můžete se blýsknout informací, že jej pila i samotná britská panovnice Alžběta II. během návštěvy v Praze.

     

  • 4.

    Vodní znamení: Rak, Štír, Ryby

     

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

    „Vodní lidé“ jsou citliví, vnímaví, na prvním místě jsou jejich emoce. Více než jiné živly jsou spjati s přírodou, s faunou a florou. Únik z města, kde je krásná zeleň nebo zvířata, je nadchne. Někdy je baví plout proti proudu, ale to jen pokud na to mají zrovna náladu. Vystavovat je ztřeštěnostem a nečekaným akcím se proto nemusí vždy vyplatit.

     

    Kam na rande?

     

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Pro rande s vodním živlem se nabízí společné koupání, ideálně na přírodním koupališti nebo rybníku. Ne každému se ale na první schůzce bude chtít do plavek. Pokud cítíte, že u partnera převládá ostych, zajděte si třeba do rybí restaurace s výhledem na vodu. Vodní znamení často vyhledávají také místa bez lidí. Večerní posezení na hrázi rybníka jen ve dvou zabere.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz