Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Stres podle znamení horoskopu: Jak ho snášíte?

/
  • Zuříte nebo tuhnete?
    Zuříte nebo tuhnete? (istock.com)
    26. března 2019 ● 12:00

    Zvládáte stresse skřípějícími zuby, pláčete, rozbíjíte nádobí? A divíte, že váš partner či potomek má zas úplně jiné způsoby, jak se se stresem vyrovnat? Může za to zvěrokruh. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud je osoba v tomto znamení pod velkým tlakem, těžko se vyrovnává se stresovými situacemi. Pociťuje nervozitu, kouše si nehty a když má čekat, minuta jí připadá jako věčnost. Pozornost není její silnou stránkou, a pokud náhodou nespí, tak pracuje, aby dokončila vše, co přes den začala. Nedokáže se pak během dne soustředit.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci mají obrovskou představivost a ve stresových situacích ji využívají k tomu, aby si v hlavě promítly co nejvíce katastrofické scénáře. I když vědí, že se to nemusí odehrát za každých okolností. Stresu se zbavují buď prostřednictvím alkoholu nebo sexu.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou hrozně nerozhodní, takže stresové situace zvládají opravdu těžko. Dokola si procházejí všechny možnosti řešení daného problému a neumí se rozhodnout, které by bylo to nejlepší. Z tohoto důvodu začnou panikařit a stres je zcela položí.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Neradi jsou daleko od domova, a pokud jsou náhodou někde pryč na delší dobu, nervově se zhroutí. Domov pro ně znamená téměř vše, neradi jsou na nějakém místě příliš dlouho, a proto jsou nervózní, když ho mají opustit na několik dní.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Osoby ve znamení Lva jsou velmi společenské typy, jsou milí a přátelští, ale jakmile jim někdo odporuje nebo nesouhlasí s jejich názory, mají pocit, že se jejich osobnost rozdvojila. Na jedné straně chtějí být milí, ale na druhé straně by tě roznesli v zubech. Takové rozervané pocity v nich snadno vzbuzují stres.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vždy musí mít poslední slovo. Pokud ho nemá, vybuchne a urazí se. Dokáží o tom mluvit ještě několik hodin. Potřebují se na někom vyřádit - pouze tehdy opadne jejich nervozita.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nemáš ani ponětí, jak dokáží Váhy stresovat, až dokud někoho v tomto znamení nepoznáš. Neštítí se ti lhát do očí, ale pokud by si jim neříkala pravdu ty, rozzuřili by se. Nepravda je dokáže naštvat do nepříčetnosti.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lidé v tomto znamení mají ego velké jako vesmír a pokud jim řekneš něco negativní nebo s nimi nesouhlasíš, nelíbí se jim to. Například pokud řekneš chlapovi ve znamení štíra, že je hezký, celý den dokáže přemýšlet nad tím, proč si ho nenazvala překrásným. Kvůli takovým maličkostem se dostávají do stresových situací.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zapochybuj o střelci a poznáš význam slova stres. Střelci jsou přesvědčeni o svém neuvěřitelném talentu a schopnostech a pokud by si o nich zapochybovala, jejich nervozita je na nejvyšším možném levelu. Není to však z toho důvodu, že by věřili tvým pochybnostem, ale zejména proto, že ty nevěříš jim.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh je ten typ člověka, který nejenže o každém všechno ví, ale může mu to i dokázat. Sledují každý tvůj krok, ale pokud jim lžeš, nedokážou zakrýt paniku. I tak vždy vědí o všem, takže před nimi nemusíš nic skrývat. Pokud však nemají možnost tě sledovat, padne jejich obrovský stres.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejvíce dokáží podlehnout panice tehdy, pokud jim dáš najevo, že nejsou v ničem dobří, pouze ve vytváření problémů. Takto ztratí víru v sebe a přestanou se snažit něco vylepšit. Takové situace v nich nejčastěji vyvolávají stres.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vše mají předem naplánované a pokud jim něco nevychází, jsou pod tlakem a vybuchnou jako časovaná bomba. Ryby jsou znamení, které stresuje ze všech nejvíce a stres prožívají nejintenzivněji.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz