Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Test sepnutých rukou: Který palec máte nahoře vy?

/
  • Jak skládáte ruce vy?
    Jak skládáte ruce vy? (archiv)
    22. ledna 2019 ● 11:15

    Sepněte ruce tak, jak je to pro vás přirozené. Jednak velmi pravděpodobně zjistíte, jestli jste přirozeně pravák nebo levák, jednak si můžete přečíct, co to o vás vypovídá. Sedí?

  • 1.

    Dominantní pravý palec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Takto skládá ruce 2/3 populace, protože je to pro praváka pohodlnější poloha.

    Co to o nás vypovídá? Přemýšlíte logicky, dobře věci rozvážíte, než se k něčemu rozhodnete, a v kolektivu jste celkem oblíbení. Máte rádi společnost a v mezi lidmi, kteří vás mají rádi, se cítíte lépe, než o samotě.
    Jste zranitelní, těžko své názory obhajujete před okolím, a i když víte, co je správné, někdy se necháte tlakem většiny zviklat.

     

  • 2.

    Dominantní levý palec



    ...
    ...
    Autor: archiv
    Lidé s dominantním levým palcem mívají velmi vyvinutou intuici a většinou se jí i řídí. Snadno poznají lež i přetvářku. Patří spíš k introvertům, lidé se na ně často obracejí o radu. Ve společnosti sice nepůsobí plaše, ale neotevřou se zcela.

    Jsou odvážní, nebojí se rizika a snaží se dosáhnout svých cílů bez ohledu na to, co si o nich ostatní myslí. Nejhorší je pro ně nuda a stagnace. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz