Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Manikúra o vás mnohé prozradí: Jaké nehtíky máte vy?

/
  • Kulaté nebo jako dýky?
    Kulaté nebo jako dýky? (istock.com)
    31. ledna 2019 ● 12:24

    Přirozený tvar nehtů vám dala příroda, ale to, jakou si necháte udělat manikúru, o tom rozhodujete sama. Vaše nehty prozrazují kdo jste a kam směřujete.

  • 1.

    Špičaté

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste extravagantní, výrazná, ráda poutáte pozornost. Dejte ale pozor, aby forma nepřebila obsah a abyste lidem nabídly něco víc, než jen šokující exteriér. Pozornost je pro vás droga a když vám někdo stojí v cestě, bojujete vysloveně „zuby nehty“.

  • 2.

    Oblé

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste asertivní a víte, co chcete. Dobrá v taktice, přátelská a racionální, lidé se na vás rádi obracejí s žádostí o pomoc a radu. Snažíte se jim poradit co nejlépe, ale nikdy nezapomínáte na svůj prospěch.  

  • 3.

    Kulaté

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pozornost vám nedělá dobře, nerada jste v centru zájmu, bojíte se, že se ztrapníte, nebo že na vás někdo zaútočí. Nejlépe se cítíte doma nebo v práci, v prostředí, které znáte, dobře se v něm orientujete a víte, že tam nehrozí útok.

  • 4.

    Mandlové

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Máte ráda drama a jste ráda, když jsou váš hlas a vaše názory slyšet. Stejně se chováte i ve vztahu. Máte uměleckou duši a vysoké ambice.

  • 5.

    S ubroušenou špičkou

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Tyhle nehaty mají tvar jako baletní piškot a pokud ho volíte, jste křehká, precizní a trochu pedantická. Zakládáte si na své pověti a na tom, co si o vás myslí ostatní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz