Možná si myslíte, že je to nesmysl, ale věřte tomu, že psychologové i tajné služby používají podobné testy k tomu, aby lépe vyhodnotili vaši osobnost. V čem jim to pomůže? Díky tomu stanoví, jaké jsou vaše dominantní rysy a jak se zřejmě zachováte v určité situaci. Podívejte se na obrazce a vyberte si jeden jediný. Co o vás prozradí?

 

Autor: BPŽ/EF

Čtverec

Patříte k organizovaným a velice přesným lidem. Práce je pro vás prioritou a ke všemu přistupujete velmi zodpovědně. Jen málokdy se necháte něčím nebo někým vytočit, jste spíše flegmatici. Pokud dostanete nějakou odpovědnost, snažíte se udělat vše tak, abyste nikoho nezklamali. Patříte k těm, kteří si rádi vedou deníky a mají vždy jasný plán. Váš den je vždy perfektně zorganizován, dokonce i o víkendu víte, co budete dělat. Se svou analytickou myslí si snadno poradíte s náročnými situacemi.

Kruh

Jste přátelská osoba a vynikající týmový hráč, který se vždy stará o ostatní. Nikdy neodmítnete někomu pomoc, pokud je v nouzi. Patříte k sangvinikům, kteří rádi hovoří a jste rádi, když vás lidé poslouchají. Na druhou stranu dokážete výtečně naslouchat a býváte tmelícím prvkem rodiny či kolektivu. Někdy upadáte do splínu či depresí, ale jen proto, že si pouštíte lidi moc blízko k sobě. Musíte se naučit některé věci pouštět, abyste dosáhli harmonie. Tvrdý byznys pro vás moc není.

Trojúhelník

Jste ambiciózní osoba, která považuje kariéru za životně důležitou. Máte vlastnosti vůdce, proto se ve vedoucích pozicích cítíte dobře. A i když jste s kolegy na stejné úrovni, vždy máte tendenci s nimi soutěžit. Někdy jednáte cholericky a dokážete vybuchnout, když nejdou věci podle vašeho. Víte ale, jak se správně rozhodnout a umíte poskytnout dobré rady. Jste energičtí a dokážete rychle analyzovat situaci. Někdy neumíte přiznat chybu a nesnášíte omezení. Jinak jste velmi charismatičtí a máte velký šarm, což na vás lidé oceňují. Vaším heslem je: Teď a tady, žádné včera ani zítra.

Obdélník

Vybrali jste si  obdélník? Pak jste často velmi nerozhodní – v práci, v milostných vztazích i v rodině. Je to symbol nízkého sebevědomí. Jste také nepředvídatelní a vaši blízcí často nevědí, co od vás mohou čekat. Jeden den jste plní energie a nápadů, další den jste zklamaní, melancholičtí a naštvaní na celý svět. Nestabilita je vaší hlavní slabinou, ale existují způsoby, jak s tím bojovat. Jste také zvídaví a snadno absorbujete nové informace.

Cikcak

Pokud jste si v našem testu vybrali právě tento tvar, pak je jasné, že jste doslova nabití kreativitou a emocemi. Vždy se snažíte najít ve všem kreativní přístup a řešení. Máte spoustu nápadů, kterými lidi kolem sebe zásobujete, a vypadá to, že v tomto směru jste naprosto bezkonkurenční. Máte taky velké charisma, které přitahuje zejména opačné pohlaví. Nesnášíte nudu a vaším mottem je: Já to chci zkusit.