Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jakou má povahu? Jeho oblíbená pizza ho odhalí!

/
  • (iStock)
    23. března 2019 ● 06:00

    Chcete se dozvědět o svém příteli víc a zjistit, jaké má třeba mouchy? Vezměte ho do pizzerie nebo si objednejte pizzu domů, a dozvíte se i to, co by vám nikdy neprozradil. To, jaký druh si objedná či jakou techniku při jídle použije, o něm skutečně prozradí hodně. Budete se divit!

    Nejen podle hvězd, ale i podle psychologů existuje vztah mezi osobností a jídlem, a konkrétně mezi povahou a druhem pizzy. Výzkumník Alan Hirsch dokonce prokázal, že rysy osobnosti, které vyplývají z výběru konkrétní pizzy, lze použít pro první rande nebo dlouhodobější vztah. Vlastně nemusíte ani promluvit, stačí se podívat na talíř, abyste svého partnera poznala.

     

  • 1.

    Technika konzumace pizzy

    Autor: iStock

    Jak váš přítel pizzu jí? Podle toho poznáte, jaký bude partner či kolega. Pizza se dá totiž jíst různými způsoby, takže se pořádně podívejte, protože způsob jedení pizzy prozradí, jak v životě řeší důležité úkoly.

  • 2.

    Začne okrajem a pokračuje dovnitř

    Autor: iStock

    Pokud váš partner začne křupavými okraji a postupuje směrem dovnitř, pak vězte, že je sebevědomý, rád udává tón a nenechá si do ničeho mluvit. Nesnáší kompromisy a těžko se s ním dohodnete, pokud budete trvat na své pravdě.

  • 3.

    Krájí, trhá a skládá

    Autor: iStock

    Jestli si váš přítel pizzu rozkrájí nebo natrhá na čtyři kusy, které si pak na sebe naskládá a s chutí jí, pak si můžete být jistá, že dlouhé diskuze mu jdou na nervy a raději dělá rychlá rozhodnutí. Nebojí se převzít zodpovědnost.

  • 4.

    Vidličkou a nožem

    Autor: iStock

    Jestli jí váš partner pizzu příborem, tak to je tedy velké umění. A když to navíc nevzdá až do konce, je to zcela určitě perfekcionista se smyslem pro pořádek. Pokud by to měl být váš kolega v práci, je to super, ale doma to už bude horší. Když však nastane problém, nikdy se nevzdá, dokud nenajde řešení.

  • 5.

    Pizza s bohatou oblohou

    Autor: iStock.com

    Vymýšlí si různé doplňky na pizzu a nejrůznější přísady? Je jisté, že jde o muže, který potřebuje v životě rozmanitost a rád se vychvaluje. Jde mu možná ale taky o to, aby se před vámi předvedl – taková pizza je totiž dražší, takže vám tím naznačuje, že na to má.

  • 6.

    Salámová pizza

    Autor: iStock

    Tento muž je tvrdohlavý a miluje rutinu. Moc nemusí experimenty a v životě by byl nejraději, aby vše zůstalo tak, jak je. Nemusíte se u něj ale bát špatných rozhodnutí. Jediné, co by vás mohlo brzo nudit, je stereotyp.

  • 7.

    Vegetariánská pizza

    Autor: iStock

     

    Muž, který si vybírá vegetariánskou pizzu, je obvykle sociálně angažovaný a starostlivý. Podle Alana Hirsche si zdravější jídla vybírají právě sociálně angažovaní lidé. Pestrobarevná zelenina a spousta zdravých látek místo salámu hovoří jasně – nemyslí na sebe, zajímají ho i druzí a chtěl by, aby se všichni měli dobře. Totéž ale očekává od vás.

     

  • 8.

    Cibulová pizza

    Autor: iStock

    Muž, který dává přednost cibulové pizze, miluje svou nezávislost a obvykle si dělá, co se mu zachce. Nemyslí to špatně, ale neuvědomuje si, že by vám vůně cibule mohla vadit. Nemá zájem se přizpůsobovat a výběr cibulové pizzy vám dává signál, že ho musíte brát takového, jaký je, jinak to nemá cenu.

  • 9.

    Diavolo pizza

    Autor: iStock

    Pálivá pizza plná chilli je důkaz, že chce být hrdinou, který miluje pocit, když se může překonávat. Miluje dobrodružství, byť v podobě chilli, kromě toho moc dobře ví, že právě po pálivém jídle stoupne adrenalin. Tento muž má rád výzvy, nesnáší nudu, ale počítejte s tím, že to bude náročné. Každý bláznivý nápad chce realizovat a rozhodně se s ním nebudete válet na gauči.

     

  • 10.

    Hawai pizza

    Autor: iStock

    Miluje pizzu s ananasem? Proč ne. Lidé, kteří si dávají na pizzu ovoce, jsou sebevědomí a tak trochu bizarní. Tento druh pizzy naznačuje, že váš přítel se nebojí ani netrpí úzkostmi, není nafoukaný a je spokojen s tím, kdo je. Je mu úplně fuk, co si o něm druzí myslí, má totiž jedinečnou osobnost a talent.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz