Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaký bude milenec? Prozradí ho jeho písmo!

/
  • ...
    ... (istock.com)
    20. března 2019 ● 06:00

    Samozřejmě, že kvalitní vztah není založen jen na sexu, nicméně bez sexu by to taky nešlo. A pokud se opravdu ráda milujete, pak se poohlédněte po někom, kdo bude dobrý milenec a uspokojí vás podle vašich představ. Jak to ale poznáte? Třeba podle písma! Budete překvapená, co všechno o vašem partnerovi prozradí jeho rukopis!

    Jistě, dnes už moc mužů (a ani žen) ručně žádné dopisy nepíše, ale bude stačit aspoň krátký textík napsaný rukou, podle kterého můžete rozklíčovat erotické založení vašeho partnera. Písmo dokáže totiž odhalit nejen povahu, ale i to, jaký vztah máme k sexu a erotice. Podle odborníků je výpovědní hodnota kolem 70 procent, což je hodně.

  • 1.

    Velké písmo

    Autor: iStock

    Muži, kteří mají takové písmo, musí vždy a všude dominovat. V sexu jsou velmi nároční a rádi vedou. Milují ale taky svobodu, změny a fantazie jim není cizí. S nimi se tedy v posteli nudit rozhodně nebudete. Jdou totiž přímo na věc.

  • 2.

    Úzké písmo

    Autor: iStock

    Vysoké špičky v písmu a hodně úzké písmo vypovídá o tom, že s tímto mužem si moc sexuálních experimentů neužijete. Jsou jako podle předlohy, nevybočí z řady a drží se zuby nehty klasiky.

  • 3.

    Malé písmo

    Autor: iStock

    Jestli jste náruživá a sex milujete, pak pozor na autora malého písma. Tito muži jsou v životě i v sexu velmi omezení a je s nimi v posteli docela nuda. Ovšem můžou vás překvapit.

  • 4.

    Široké písmo

    Autor: iStock

    Nepravidelné a roztažené písmo do šířky svědčí o tom, že tento muž nebude do erotiky a sexu vkládat moc energie. Bude spíše pasivní a bude rád, když se nebude muset moc snažit. Naopak ocení, když budete aktivnější vy.

  • 5.

    Úhledné písmo

    Autor: iStock

    Má-li váš partner až moc úhledné písmo jako ze školního sešitu, prozrazuje to o něm, že je to silná osobnost se smyslem pro povinnost. Pokud se s ním budete milovat, pak si můžete být jistá, že nikam nebude spěchat a že se bude snažit splnit svůj úkol na jedničku. Bude citlivý a rád vám nabídne dlouhou předehru.

  • 6.

    Výrazné smyčky a kličky

    Autor: iStock

    Pokud v písmu vašeho partnera najdete výrazné smyčky zejména u písmen Y, J a G, pak věřte, že je velmi srdečný a romantický. Bude vás rozmazlovat a bude toužit po sexuálním uspokojení. Jako správný romantik vám bude při milování šeptat do ouška a bude vás považovat za bohyni. 

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz