Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Najdete v novém roce Vepře lásku? Prozradí to mistr feng-šuej!

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    23. února 2019 ● 06:00

    Čínský nový rok začal před dvěma týdny a možná vás zajímá, jak se bude vyvíjet v oblasti lásky a vztahů. Podrobnosti prozradil mistr feng-šuej Jiří Černák. Co nás čeká a co můžeme udělat pro to, abychom si do života přitáhli lásku nebo abychom posílili vztah, který již máme?

    Čínské umění feng-šuej se snaží o dosažení harmonického plynutí energie čchi. Vše, co je kolem vás, má vliv na zdraví, štěstí i lásku. Díky feng-šuej můžete ovlivnit i to, zda se vám láska vyhne obloukem, nebo na vás čeká za rohem.

     

  • 1.

    Vztahy v novém roce Vepře

    Autor: Shutterstock

     

    Co bychom měli udělat v novém roce pro to, aby naše vztahy netrpěly? Jak říká mistr feng-šuej Jiří Černák, v tomto roce budeme muset být velmi opatrní. „Budou totiž vládnout individuální potřeby, takže bychom měli partnerům naslouchat a ptát se ho, čím můžete být nápomocní. Snahou by tedy mělo být pomáhat, být oporou a vyhýbat se konfliktům,“ říká Jiří Černák. Vepř nesnáší konflikty a jakékoli dramatické situace. „Snažte se tedy poslouchat, co vám ten druhý říká, pomáhat mu a nebojovat s ním.“ A jak si můžete přitáhnout lásku do života?

     

     

  • 2.

    Myslete na rozmístění nábytku

    Autor: Shutterstock

    Pokud si chcete přivolat do života lásku, vytvořte v bytě útulné uspořádání židlí, sedaček či pohovek. Kusy nábytku by neměly být blízko sebe, aby mohla proudit energie. Neměli byste také sedět zády ke dveřím. Nevhodné jsou rovné linie, kdy všichni sedí vedle sebe a před nimi je třeba televize.

     

  • 3.

    Myslete na zařízení ložnice

    Autor: Shutterstock

    V ložnici by neměly být počítače, televize či jiné blikající přístroje. To všechno zabíjí romantické vztahy. Ložnici si zařiďte smyslně, vybavte ji svíčkami, polštářky a zlikvidujte všechny artefakty z minulosti. V ložnici nemá být nepořádek, to naznačuje nesoulad a nespokojenost ve vztazích. Taky byste z ní měli odstranit rozbité věci, starý nábytek, aby nedošlo k přerušení komunikace mezi partnery. Nepořádek má neblahý vliv na milostný život!

     

  • 4.

    Obklopte se správnými barvami

    Autor: iStock

    Teplé barvy, jako je růžová nebo červená, můžou váš milostný život oživit. Měkké odstíny růžové nebo lososové zase dokážou přilákat do života nového partnera. No a pokud toužíte po vášnivém partnerovi, dejte přednost karmínové nebo vínové barvě.

  • 5.

    Mějte doma všechno ve dvojici

    3084203:gallery:true:true

    Specialisté na feng-šuej radí, abyste doma měli vše ve dvojici. Solitér totiž symbolizuje jednotlivce. Máte-li jedno křeslo, pořiďte si dvě. V ložnici mějte dvě svíčky, dva obrazy či dvě vázy. Ovšem neměly by být totožné, měly by symbolizovat muže a ženu. Dekorace by tedy spolu měly ladit, ale měly by být odlišné. Oblasti partnerských vztahů v bytě odpovídá nejvzdálenější pravý roh v ložnici ode dveří. Tam byste měli umístit například obrázek zamilované dvojice nebo fotografie, na které jste s partnerem šťastní.

    Jak bychom si měli zařídit ložnici podle feng-šuej, abychom byli šťastní a zamilovaní? Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Specialista na feng-šuej Jiří Černák vám poradí, jak si zařídit ložnici • Adam Balažovič

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz