Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z toho až mrazí! Co prozradí číslo domu o vás i o místě, kde bydlíte?

/
  • Z toho až mrazí! Co prozradí číslo domu o vás i o místě, kde bydlíte?
    Z toho až mrazí! Co prozradí číslo domu o vás i o místě, kde bydlíte? (istockphoto.com)
    2. ledna 2023 ● 06:00

    Stane se vám někdy, že se s příchodem domů náhle změní vaše nálada či energie? Najednou ožijete, nebo jste naopak více unavení, cítíte se veseleji, či naopak propadnete smutku? Podle odborníků na numerologii může s těmito pocity souviset i číslo vašeho domu. Existují čísla, která jsou pozitivnější či negativnější, která se k vám hodí více či méně. Pokud vám číslo nesedí, je možná čas na změnu...

    Jak ale na to? Výsledné číslo musí být vždy jednomístné, tj. od 1 do 9. Sčítejte tedy jednotlivá čísla vašeho domu, dokud takové nedostanete. Pokud bydlíte např. v domě číslo 24, sečtěte 2 + 4 = 6. Výsledné číslo je tedy 6. Žijete-li v domě s lomeným číslem, např. 253/18, sečtěte všechny cifry. 2 + 5 + 3 + 1 + 8 = 19, dále pak 1 + 9 = 10 a 1 + 0 = 1. Výsledek je tedy 1.

  • 1.

    1: Vládce - Slunce

    1

     

    Protože nad vaším domem září Slunce, znamená to, že je plný kladné energie a radosti. Přináší pozitivní myšlenky, dodává potěšení ze života. Pobyt v něm »dobíjí baterky«, podporuje tvořivost a fantazii. Je to ideální místo pro lidi nekonvenční, kteří mají rádi bohémský život, a je vhodné i pro ty, kteří touží po změně a hledají nový začátek. Podporuje úspěch, slávu, sebevyjádření, zkrátka dobíjí vnitřní radostí. Kladnou energii posílíte pomocí bytových doplňků v oranžové, která se k jedničce nejvíce hodí.

     

    Co vás čeká v roce 2023? Odpověď najdete ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

     

  • 2.

    2: Vládce - Měsíc

    2

     

    Dům pod nadvládou »pána noci« je ideálním místem pro vědce a intelektuály. Pro ty, kteří raději přemýšlejí a bádají a kteří jsou rádi sami. Dvojka podporuje intimitu, soukromí a trpělivost. Není nejlepší pro ty, kteří žijí hekticky a neustále spěchají, ti se tu necítí dobře, stejně jako lidé emotivní a netrpěliví. Pomáhá řešit problémy i lidem uzavřeným, zdrženlivým a introvertním, dává jim sílu se vyjádřit, i když je to pro ně těžké. Vhodnými barvami do interiéru jsou bílá, krémová a jejich variace.

     

  • 3.

    3: Vládce - Mars

    3

     

    Místo vhodné pro aktivní lidi, kteří nevydrží jen sedět a nic nedělat. Naopak samo číslo domu podporuje neustálou aktivitu v oblasti práce i vztahů. Podporuje vášeň, sexuální apetit a duchovní energie. Pokud nejste pasivní, budete se ve trojce cítit dobře. Je to ideální prostor pro setkání, komunikaci s druhými a výchovu dětí. Dodává fyzickou sílu a přináší úspěch v činnostech, které ji vyžadují. Nedaří se tu však líným lidem, těm se naopak může zhoršovat zdravotní stav. Vhodnou barvou pro doplňky a dekorace je červená.

     

  • 4.

    4: Vládce - Merkur

    4

     

    Ideální číslo pro ty, kdo nemají pevnou půdu pod nohama, jsou nerozhodní a vnitřně nejistí. Dodává pocit bezpečí a povzbuzuje v rozhodnutí, dodává stabilitu a vnitřní rovnováhu. Podporuje intelekt, je vhodným místem pro osoby pracující hlavou, které ji potřebují maximálně využívat. Je-li číslo domu čtyřka, není to naopak dobré pro workoholiky – hrozí, že by byli »nuceni« pracovat ještě víc. Naopak je to skvělé číslo pro studenty a všechny, kteří se potřebují vzdělávat. Ideálními barvami jsou kombinace modré a žluté, nebo světle modré a šedé.

     

  • 5.

    5: Vládce - Jupiter

    5

     

    Pokud je číslo domu pět, jde o místo, které podporuje aktivitu jeho obyvatel. Je vhodné pro lidi komunikativní, noční ptáky, všechny, kteří žijí otevřeným a bohémským životem. Toužíte-li po klidu a samotě, volte raději jiné číslo – pětka není pro vás. Kromě toho, že podporuje vzájemné vztahy mezi lidmi a jejich interakci, dodává optimismus, chuť do života a posiluje sexuální přitažlivost. Je ideální pro lidi nekonzervativní, kteří vyznávají otevřené vztahy a nemají zábrany. Do interiéru si volte barvu fialovou s nádechem dopurpurova.

     

  • 6.

    6: Vládce - Venuše

    6

     

    Díky své vládnoucí planetě je jasné, že půjde o místo plné krásy, vyrovnanosti a harmonie, které je k životu velmi příznivé. Je vhodné pro rodiny s dětmi, ale i pro páry, mezi kterými vášeň už vyhasla a potřebují nový impulz. Podporuje štěstí v lásce i v přátelství. Přináší klid a pomáhá zapomenout na stres. Velmi dobře se v takovém domě daří znamením, která mají jako vládnoucí planetu Venuši (Býk a Váhy). Podporuje vyrovnanost a rozhodnost. Byty v šestce bývají upravené do posledního detailu. Vhodnými barvami jsou béžová a odstíny pískové.

     

  • 7.

    7: Vládce - Saturn

    7

     

    Dodává obyvatelům sílu a vytrvalost jít za svým snem a cílem, dotáhnout věci do konce. Podporuje je v tom, aby nerozptylovali pozornost a soustředili se na to, po čem touží. Sedmička je příhodným místem pro osoby, které se věnují věcem mezi nebem a zemí, tedy pro ezoteriky, fi lozofy, stejně jako pro všechny, kteří hledají klid a chtějí žít sami. Pokud toužíte po bohatství a materiálním úspěchu více než po tom duchovním, pak není sedmička pro vás to pravé číslo, tuto oblast nepodporuje. Do interiéru se bude hodit zejména tmavě modrá.

     

  • 8.

    8: Vládce - Uran

    8

     

    Číslo domu, které do života jeho obyvatel přináší osudové zvraty. I to, co se může zdát zdánlivě nereálné, pomáhá osmička vyřešit. Podporuje v rozhodování i dostatečně rychlých reakcích. V čínském učení je číslem peněz, přináší také hojnost a dlouhodobé výnosy, stejně jako příznivou atmosféru pro tvůrčí činnosti. Není ovšem ideálním místem pro lidi uzavřené, konzervativní a nepřátelsky naladěné k druhým. Ideální barvou doplňků v takovém domě je nebesky modrá.

     

  • 9.

    9: Vládce - Neptun

    9

     

    Jestliže jste si vypočetli jako číslo svého domu devítku, jde o místo, které podporuje snahu a ochotu pomáhat druhým. Dodává sílu je vyslechnout, nemyslet sobecky sami na sebe. Takové číslo přináší lásku, soucit, zvyšuje pozitivní vibrace. Podporuje také moudrost a schopnost poznání. Není ale vhodné pro lidi egoistické a sobecké, které nezajímá nic jiného než jejich vlastní prospěch. U těch by se jen mohla podpořit jejich sebestřednost. Skvělá barva do interiéru je azurově modrá.

     

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz