Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Konec je pro ně definitivní:  Která znamení netruchlí za ztracenou láskou

/
  • ...
    ... (istock.com)
    15. prosince 2022 ● 06:00

    Někoho ztráta lásky poznamená na celý život a zoufale se snaží své bývalé ve své blízkosti udržet. Jiní lidé však mají to štěstí, že na druhé rychle zapomenou a nikdy jim nechybí. Přijímají život takový, jaký je.

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci jsou od narození tak sebevědomí, že se po rozchodu nikdy neohlížejí zpět. Váží si své důstojnosti, a proto jim jejich nesmírná sebeúcta brání usmířit se s bývalým. Rak na vás po rozloučení už nikdy nebude myslet. Vzdejte se proto snahy o navázání kontaktu s tímto vodním znamením, stejně by to bylo zbytečné.

  • 2.

    Beran

    ...
    Beran je znamení, které také bere rozchody velmi vážně. Toto znamení skutečně chápe, jak jít dál, aniž by vystavovalo svou křehkost na odiv ostatním. Téměř nikdy nevyjadřuje své emoce a nikdy se nevrací ke svému bývalému. Užívá si svou nezávislost a nesnáší konfliktní situace. Vždy se rozhodne rozchody ignorovat a pokračovat dál, jako by se nikdy nic nestalo.

  • 3.

    Štír

    ...
    Toto znamení se těžko mění. Mají silný štít v podobě vlastní úcty a sebeúcty. Štíři nesnášejí jakýkoli pocit nenávisti, odmítnutí nebo přehlížení. Neustále vyhledávají zábavu, svobodu a interakce s radostnými jedinci. Pokud tedy nejste na jejich seznamu významných osob, je načase přestat se ohlížet, protože o vaši pozornost možná nikdy nebudou stát.

  • 4.

    Býk

    ...
    Vztahy jsou pro Býky především o bezpečí, věrnosti a stabilitě. Ke svým bývalým láskám se vracejí jen zřídka, protože si cení své důstojnosti. Protože jim to napoprvé nevyšlo, rozhodnou se hledat někoho, kdo jim tentokrát vydrží, protože mají pocit, že všechno se děje z nějakého důvodu.

  • 5.

    Ryby

    ...
    Ryby se velmi liší od většiny lidí, kterým trvá roky, než se přes ztrátu přenesou, zatímco ostatním stačí pár měsíců. Pokud zažily rozchod, mohou se s ním těžko vyrovnávat a mohou toužit po ukončení trápení. V důsledku toho málokdy myslí na minulost nebo jim bývalá láska chybí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz