Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

"Netáhla" horoskopu: Tahle tři znamení se do práce neženou

/
  • Taky se zvedáte z gauče jen velmi neradi?
    Taky se zvedáte z gauče jen velmi neradi? (Profimedia.cz)
    27. září 2021 ● 06:00

    Někteří lidé si dobře uvědomují, že k tomu, abyste v životě něčeho dosáhli, je nutná tvrdá práce a ne vždy existují zkratky. Jsou ochotni vynaložit hodiny navíc a jsou připraveni se přemáhat, aby byli tou nejlepší verzí sebe sama. Jejich opakem jsou ti, kteří chtějí dosáhnout věcí, aniž by vynaložili úsilí. Kdo patří mezi lenochy horoskopu?

  • 1.

    Lev

    Lev
    Jistě, Lvi mají velké sny a jsou ambiciózní. Nechtějí se však pro dosažení svých cílů nijak namáhat. Chtějí, aby věci jednoduše přišly samy, aniž by museli překonávat své hranice. Lvi mají komplex nadřazenosti a mají pocit, že si úspěch a slávu zaslouží, a nejsou ochotni pro ně tvrdě pracovat.

  • 2.

    Střelec

    Střelec
    Střelci mají jiný pohled na život než většina lidí. Mají pocit, že život si mají užívat. Myslí si, že život je velké dobrodružství a lidé by se měli jednoduše bavit a brát věci s nadhledem, místo aby dnem i nocí pracovali na tom, aby něčeho dosáhli.

  • 3.

    Ryby

    Ryby
    Lidé narození ve znamení Ryb žijí ve světě snů. Jsou vysoce umělečtí, kreativní a nápadití. Žijí v ráji bláznů a mají pocit, že když jsou talentovaní, neměla by se od nich vyžadovat žádná tvrdá práce, aby dosáhli svých cílů.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz