Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pláčou u romantických filmů: Tahle tři znamení vždycky skončí v slzách

/
  • Taky si rádi pobrečíte?
    Taky si rádi pobrečíte? (profimedia)
    23. září 2021 ● 06:00

    Někteří lidé si smutné a emotivní scény berou hodně k srdci. Tito lidé jsou přirozeně citlivější a jejich emocionální stránka je zranitelnější než u ostatních. Pokud tedy chcete jít na drasťák, vyberte si jiný doprovod nebo se zásobte kapesníky.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Toto znamení zvěrokruhu je ze všech nejvíce citlivé a emocionální. Snadno dojme a i malé věci ho můžou zranit. Zejména při sledování filmů se Raci nejčastěji rozpláčou, když se na plátně odehrává emotivní scéna.

  • 2.

    Ryby

    Ryby
    Dalším citlivým a pečujícím znamením zvěrokruhu jsou Ryby. Jsou to přirození snílci a v srdci velcí  romantici. Během romantického filmu nebo emotivního a intimního filmu se toto znamení zvěrokruhu s největší pravděpodobností rozpláče a čeká, že vy to uděláte také. Ovšem pozor, Ryby mohou být i pěkně mazané a pláčem si jen říkat o pozornost a chlácholení. 

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy mají tvrdý zevnějšek, ale jsou to lidé s měkkým srdcem, kteří mají velkou empatii k ostatním. Pokud vidí někoho ve špatné situaci nebo v nesnázích, vyjdou mu vstříc, aby mu pomohly. Stejně tak pokud je ve filmové scéně zobrazena bolest a smutek, budou s největší pravděpodobností po celou dobu filmu vzlykat. Dokážou zachovat dekorum, pokud se snaží, ale špatný konec jim vždycky zkazí náladu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz