Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žárlí, závidí a nemohou si pomoci: Která znamení to jsou?

/
  • Je pro ně těžké někomu upřímně přát úspěch a štěstí
    Je pro ně těžké někomu upřímně přát úspěch a štěstí (profimedia)
    19. prosince 2022 ● 06:00

    Žárlivost se nemusí týkat jen vztahu. Někdo žárlí na pozornost, někdo na úspěch druhých, další zas závidí peníze. Víte, která znamení k tomu mají sklon a proč?

  • 1.

    Váhy

    Váhy milují vztahy, ale i když jsou do svého partnera bezhlavě zamilované, mohou celý vztah zpochybnit, když objeví jiný pár, který se zdá šťastnější.  Často se přistihnou při tom, že druhým závidí. Pro svobodné Váhy to může být ještě horší. Obvykle budou na veřejnosti pomlouvat páry nebo budou mít hrubé poznámky o zamilovanosti svých nejlepších kamarádek jen proto, že žárlí, že nejsou zřítelnicí ničího oka. Dobrá věc na žárlivosti Vah je, že obvykle přejde. B

  • 2.

    Panna

    Na žárlivé Panny si dávejte pozor. Panny, kterým vládne Merkur, planeta komunikace, mohou mít ostrý jazyk, když cítí závist. Obecně řečeno, chtějí být co nejlepší verzí sebe sama a většinou jejich chování vychází z dobrého srdce - ale ne vždy. Pokud Panna léta tvrdě pracuje na tom, aby se stala instruktorem fitness, a stále se jí nedaří získat práci v tomto oboru, začne žárlit, když vidí, že jiní lidé s mnohem menšími zkušenostmi práci dostanou. Pokud se cítí nejisté, je to obvykle proto, že někdo je v něčem přirozeně lepší než ony, bez ohledu na to, jak tvrdě na tom pracují.

  • 3.

    Býk

    Býk si rád dopřává luxus: drahé svíčky, luxusní večeře, místa v lóži. Ne každý Býk si však může dovolit život v luxusu. Pokud máte větší materiální zajištění než Býk, může být neuvěřitelně tvrdohlavý a pesimistický, a dokonce vám může vyčítat, že žijete tak extravagantním životním stylem.  Naštěstí je tento pocit většinou dočasný a pomine.

  • 4.

    Lev

    Lvi mají zábavnou soutěživou energii, ale pokud mají pocit, že je zastiňujete, budou si dokazovat svou hodnotu. Proto má Lev stereotypní pověst přehnaného dramatika - pramení ze žárlivosti. Lvi mohou být velmi klidní a příjemní lidé, když není ohroženo jejich ego, ale jakmile na někoho neudělá dojem to, co Lev nabízí, začnou všechno přehánět, dokud si nevšimnete jejich hvězdné pozice.

  • 5.

    Rak

    Rak je kardinální vodní znamení, což znamená, že může být se svými pocity docela silný. Pokud Rak žárlí, poznáte to. Toto znamení se sice rádo stará o druhé lidi, ale "když se rozhodnete hledat radu nebo péči u někoho jiného, Rak to vnímá jako projev odmítnutí. Využije toho jako příležitosti k tomu, aby si rýpnul do druhé osoby, které se svěřujete. Není to proto, že by toho člověka neměli rádi, ale jen proto, že je bolí, že jste si našli někoho jiného, kdo vám pomůže se uzdravit.

  • 6.

    Štír

    Žádné znamení nemá větší pověst žárlivce než Štír - a je k tomu dobrý důvod. Chtějí to, co máte vy, a když to nemohou dostat, začnou využívat mocenské hry a dynamiku ovládání jako prostředek k usměrnění své žárlivé energie.  Štíři ve vztazích projevují svou žárlivost paranoiou a podezíravostí. Pokud se jim ale podaří překonat svou žárlivou povahu, promění se v jedno z nejspolehlivějších znamení.  Jedním z nejvyšších způsobů fungování Štírů je vzájemná reciprocita, kdy dochází k rovnocennému dávání a braní."

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz