Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo v novém roce najde lásku nebo otěhotní? Tahle znamení se mohou těšit

/
  • Láska a štěstí
    Láska a štěstí (iStock)
    28. prosince 2022 ● 06:00

    Každý doufá, že kromě kariéry a bytu najde také skvělého životního partnera. Kdo by netoužil po tom, aby byl i jejich osobní život úžasný. Ne vždy jsou tomu ale hvězdy nakloněny a najít lásku není jednoduché. Někteří lidé, kteří měli minulý rok problém najít partnera, se nemusí obávat, protože mohou doufat, že v novém roce se na ně štěstí přece jen usměje.

    A dobré zprávy uslyší i jedno znamení, které toužebně očekávalo přírůstek do rodiny. Pokud se vám nedařilo počnout miminko, v novém roce je velká pravděpodobnost, že se to konečně podaří. Kterých znamení se to týká?

  • 1.

    Býk

    býk

    První znamení, které bude mít štěstí v lásce, je Býk. Vše se začne zlepšovat v prvním trimestru roku. V červnu se pak ponoříte až po hlavě do hlubin lásky. Lidé, kteří jsou v neformálním vztahu, zjistí během června zvýšené jiskření a blízkost ve vztahu, který se tak dostane do jiné fáze.

     

    Od září můžete očekávat trochu více hádek, ale protože jste už do vztahu investovali dost, nebudete chtít nic bourat. Do konce roku byste dokonce mohli plánovat svatbu s osobou, kterou milujete. Nezadaní mají příležitost začít nový, oddaný vztah s někým úžasným, kdo bude vaší spřízněnou duší. Váš vztah se bude sice vyvíjet želvím tempem, ale emocionální spojení bude obdivuhodné. Zadaní Býci, zejména ženy narozené v tomto znamení, se mohou těšit na to, že konečně otěhotní.

     

    VIDEO: Horoskop na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Vodnář

    vodnář

    V roce 2023 najdete svou spřízněnou duši a zažijete velké štěstí v lásce. Citlivé vodní znamení ovládané Měsícem začne rok více vášnivě než emocionálně. Během této doby můžete zažít hodně erotiky. Skutečné spojení však nezačne dříve než v první čtvrtině roku, kdy byste mohli narazit na člověka, který se nakonec ukáže jako ideální partner. Vaše mysl bude přetékat radostí a uspokojením a budete mít pocit, že máte s touto osobou duchovní spojení.

     

    Ti, kteří měli chatrné vztahy a nezávazná přátelství, se mohou na začátku roku rozejít, ale v polovině roku najdou někoho, kdo je skutečně pozná až do hloubky. Vaše partnerství bude v říjnu a listopadu romantičtější, protože Venuše se bude nacházet ve vašem domě lásky. Se svým partnerem zažijete mnoho krásných chvil a strávíte spolu spoustu času. V důsledku toho se skutečně sjednotíte v lásce.

     

  • 3.

    Váhy

    váhy

     

    Vaše vztahy budou spíše stabilní a budete mít štěstí v lásce. Ti, kteří si váží vztahů a jsou trpěliví, pokud jde o řešení případných neshod, mohou pociťovat určitou duševní úzkost. Pozor si musíte dávat v květnu, červnu a červenci, kdy se vaše ego bude snažit vyhrát každou bitvu, takže může dojít k zbytečným sporům. Konflikt ve vztazích však lásku zesiluje, v důsledku toho k sobě nakonec najdete cestu a v druhé polovině roku budete silný pár.

     

    Některé Váhy mohou objevit lásku svého života prostřednictvím shledání s rodinou nebo starými přáteli. Je velká šance, že se okamžitě zamilujete. Ideální chvíle, abyste se zamilovali, je tedy od května až do konce roku. I když možná nejste příliš expresivní člověk, ke konci roku budou vaše city a city k partnerovi silné a budou se rychle rozvíjet.

     

    VIDEO: Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 4.

    Lev

    lev

    Lev je obvykle pozorný k pocitům svého partnera a je z nich nadšený. Ve vztazích jste ke svým partnerům nároční a majetničtí. Pokud jde o romantické vztahy, je to docela složité. Od poloviny dubna do konce roku bude ve vašem „domě lásky“ mocný Jupiter. Budete mít tedy velké štěstí v lásce. Vaše životy budou díky tomu stabilnější. Jupiter vám poskytne sílu a zralost, kterou potřebujete k rozvoji vztahu. Budete brát vztahy vážně a budete se navzájem respektovat.

     

    Květen pro vás bude obzvláště vášnivým a romantickým měsícem. Se svým partnerem budete připomínat bytost se dvěma těly a jednou duší. V takovém případě bude vaše láska na nejhlubší úrovni. Váš milostný příběh zažije během listopadu nové kouzlo a během této doby si začnete věnovat novým společným plánům.

     

  • 5.

    Rak

    rak

     

    Na začátku roku budou vztahově smýšlející Raci pociťovat ke svému partnerovi větší lásku. Vztah se stane romantičtějším a důvěrnějším a budete společně podnikat dobrodružství. Během této doby nebudete schopni být jeden bez druhého. Zapojení vaší rodiny a přátel do vašeho svazku vám umožní sdílet s nimi významné příležitosti. Během tohoto období můžete také dojít k rozhodnutí, že požádáte o ruku svou spřízněnou duši.

     

    Začátkem roku bude ze singles Raků sálat šarm, díky kterému budou pro druhé pohlaví přitažliví a doslova neodolatelní. Během této doby budete dostávat různé návrhy. Během dubna a června do vašeho života vstoupí milostné spojení. Venuše, planeta lásky, vlije veškerou svou eleganci do vašeho romantického života a pomůže vám najít partnera.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz