Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo má problém odpustit a zapomenout? Pro těchto pět znamení je to skoro nemožné

/
  • (iStock)
    3. prosince 2022 ● 06:00

    Schopnost odpustit a zapomenout je pro některé snazší než pro jiné. Samozřejmě záleží na situaci. Určitě je mnohem snazší odpustit někomu, že vám snědl v kině většinu popcornu než odpustit nevěrnému manželovi. Někteří lidé však mají obecně mnohem nižší schopnost nechat věci „plavat“ a žít přítomností.

    Podle astrologů by tento osobnostní rys mohl souviset s postavením planet a hvězdami. Kterých pět znamení zvěrokruhu má potíže s odpouštěním?

  • 1.

    Beran

    beran

    Beran bude chovat zášť jak k sobě, tak k lidem, na kterých mu záleží. Pokud ublížíte někomu, koho Beran miluje, jen tak vám to neodpustí, pokud to vůbec někdy udělá. Pokud ublížíte Beranovi, okamžitě přejde do útoku. Asi budete muset pravděpodobně tvrdě pracovat, abyste dokázali, že jste se ze své chyby poučili a už ji nikdy neuděláte. Tyto tendence jsou u Berana způsobeny citlivým egem a ochranným duchem ohnivého znamení. Ostatně, jsou to válečníci zvěrokruhu, a jsou více než ochotni udržet boj nebo zášť tak dlouho, dokud to považují za nutné.

     

    VIDEO: Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh

    Toto pracovité, ambiciózní a loajální znamení nesnese žádné nezralé nebo neuctivé chování. Ve vztazích si na nic nehrají a jako takoví také netolerují lidi, kteří nejsou čestní a transparentní. Pokud Kozoroha podrazíte, nečekejte, že bude křičet, plakat nebo nadávat. Místo toho se tiše vzdálí a začne vám projevovat méně pozornosti a energie. Pokud se nepoučíte ze své chyby, možná zjistíte, že Kozoroh už šel dál a vás nechal za sebou. S mnoha svými interakcemi zacházejí jako s obchodními dohodami, a pokud neposkytujete nějakou hodnotu, jste pro Kozoroha nezajímaví.

     

  • 3.

    Býk

    býk

    Býci jsou známí tím, že jsou spolehliví, bezstarostní a tvrdohlaví. Ale nenechte se zmást jejich bezstarostnými způsoby – Býci neumí rychle a na počkání odpustit. Býk je tiché znamení, které nerado obtěžuje ostatní, takže bude držet své emoce pod povrchem a v jejich srdcích bude bublat nespokojenost. Kromě toho je to i proto, že si Býci nesmírně váží důvěry. Jejich červená kontrolka se hned rozsvítí, když se cítí ohroženi nebo oklamaní, ale z cesty neustoupí, aby ukázali světu svou zášť. Jakmile bude mít Býk pocit, že mu někdo ukřivdil, rychle vás přehodí ze své osobní bubliny do té vnější, nebo vás ze života vykopne úplně.

     

    VIDEO: Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 4.

    Rak

    rak

    Rak je ovládán Měsícem, díky čemuž jsou lidé narození v tomto znamení extrémně citliví a hyperemocionální. S těmito vlastnostmi přichází značná dávka zášti a neschopnosti odpustit. A i když nakonec odpustí, nikdy nezapomenou na urážku nebo hádku. Souvisejícím prvkem je voda, díky které jsou Raci velmi „tekuté“ a snadno se rozruší. Když jim ublížíte, připomenou vám, jak zraňujete jejich city, a to i po letech. Naštěstí, pokud vám Rak nechce odpustit, okamžitě to poznáte. Když jsou zraněni, budou náladoví, zadumaní a rozmrzelí. Jinými slovy, budete přesně vědět, kdy potřebujete prosit o odpuštění.

     

  • 5.

    Štír

    štír

    Protože jsou Štíři notoricky tajemní, stoičtí a zuřivě loajální, možná nebude překvapením, že jsou znamením zvěrokruhu, u kterého je nejméně pravděpodobné, že druhým odpustí. Štír může působit tiše a tajnůstkářsky, ale nepodceňujte jeho schopnost překvapit vás nečekanou přesilovou hrou. Nezapomínají ani na maličkost, jen aby vyrovanli „skóre“. A když vám kousnutí vrátí, můžete očekávat, že to bude drsné. Štíří bodnutí je intenzivní a ti, kdo se narodili v tomto znamení, dají jasně najevo, když překročíte hranici. Navíc jsou Štíři zběhlí v tom, když mají někomu nedůvěřovat. Jakmile jim zalžete, nebo z vás vycítí podvod, neodpustí vám třeba celý život.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz