Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejštědřejší znamení zvěrokruhu. Těchto pět vám vždy podá pomocnou ruku

/
  • (iStock)
    1. prosince 2022 ● 06:00

    Pravděpodobně znáte někoho, kdo je neobyčejně štědrý a kdo vám bez rozmýšlení půjčí vlastní košili, když jste si tu svou roztrhli nebo polili kávou, nebo vám bez remcání půjčí na novou pračku. Pokud potřebujete rameno, na kterém se můžete vyplakat, jsou to právě tihle lidé, kteří přiběhnou téměř okamžitě.

    Některá znamení zvěrokruhu jsou ale štědřejší než jiná, takže pokud potřebujete doporučení do nového zaměstnání nebo potřebujete přivést nákup, když ležíte doma se zlomenou nohou, zavolejte přátelům, kteří se narodili v následujících pěti znameních. A nemusíte je ani o nic žádat, rádi vás překvapí dárkem nebo vlastnoručně vypěstovanou úrodou ze své zahrádky.

  • 1.

    Ryby

    ...

    Rybám vládne Jupiter, planeta štěstí a hojnosti, takže není divu, že právě Ryby jsou velice štědré. A protože jde o emocionální a intuitivní vodní znamení, jejich štědrost často přichází ve formě soucitu. Ryby jsou přítelem, který je vždy k dispozici, když se potřebujete vyplakat a potřebujete bezpodmínečnou emociální podporu. Bohužel, toto znamení má někdy problém stanovit hranice – a jeho štědrost může občas zajít příliš daleko. Ryby se klidně i zadluží, jen aby vám pomohly.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Lev

    ...

    Lev může být showman zvěrokruhu, ale to neubírá na jeho velkorysosti. Lvi chtějí, aby se všichni kolem cítili dobře, zejména jejich blízcí, a udělají vše, co je v jejich silách, aby se tak stalo. Část jejich štědrosti pramení z jejich neutrálního pohledu na peníze. Na peníze se nedívají jako na majetek, ale spíše jako na prostředek k dosažení cíle. Peníze jsou tu podle nich od toho, aby se využily pro něco, co ostatním pomůže nebo jim udělá radost. A Lvi se rádi podělí, nikdy nebudou očekávat něco na oplátku.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Rak

    ...

    Máte-li kamarádu narozenou ve znamení Raka, pak ji pravděpodobně znáte jako „mámu“ skupiny či celé ulice. Soucitní a citliví lidé narození ve znamení Raka cítí doslova nutkání pomáhat ostatním. Jsou štědří nejen ve svých emocích, ale taky financích. Vždy se budou snažit, aby byl svět lepší. Důvodem je to, že tomuto vodnímu znamení vládne Měsíc, planeta emocí a pohodlí. A dalším bonusem je to, že dávají rádi najevo svou štědrost prostřednictvím vaření domácích jídel.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Střelec

    ...

    Dobrodružný duch Střelce může mnohé přimět k tomu, aby si mysleli, že vás vykopnou ve chvíli, kdy potřebujete jejich pomoc. Ale ve skutečnosti budete překvapení. Střelcům vládne Jupiter, který jim dává do vínku expanzivní energii a taky optimismus. Jsou přirozeně společenští a téměř vždy optimističtí. Vždycky víc dávají, než dostávají, ale netrápí je to. Váš přítel Střelec vám dá svou poslední stokorunu, aby o dvě minuty později vyhrál ve Sportce dvě stě korun. Střelci jsou prostě šťastlivci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Panna

    ...

    Součástí životního poslání Panen je sloužit druhým, takže neustále hledají způsoby, jak pomoci, a jsou vynikající v předvídání potřeb druhých lidí. Budou pomáhat přátelům i neznámým lidem, ale zvláště oddané jsou Panny svým nejbližším. Bez váhání změní svůj program, aby vám pomohli nebo nabídli emocionální podporu v krizi. Je to druh přátel, kteří místo volné neděle stráví den tím, že vám doma opraví kapající kohoutek nebo vám pomohou se stěhováním. Jen se ujistěte, že na ně moc netlačíte, protože toto znamení někdy neví, kde jsou hranice. Budou dávat a dávat, a jim nezbude nic.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz