Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hypochondři zvěrokruhu. Těchto pět znamení se extrémně bojí o své zdraví

/
  • (iStock)
    26. listopadu 2022 ● 06:00

    Okamžitě prohledáváte všechny zdravotnické weby, když se u vás projeví i sebemenší příznaky onemocnění? Obáváte se, že obyčejný ucpaný nos signalizuje něco mnohem zlověstnějšího než rýmu? Ano, někteří lidé patří do skupiny hypochondrů, kteří se domnívají, že mají jednu nebo více vážných chorob.

    Hypochondři často vyhledávají lékaře, aby se jim svěřili se svými symptomy, a přestože žádné lékařské vyšetření jeho obavy nepotvrdí, panickou hrůzu mají pořád. Příště si totiž „najdou“ jinou nemoc, kterou zcela jistě trpí. Podle astrologů mají k hypochondrii sklon následující znamení. Patříte k nim?

  • 1.

    Ryby

    ryby

    Toto emocionální znamení je známé tím, že se chová jako houba a nasává to, co cítí ostatní lidé. Bohužel se to může promítnout i do nemocí. Ryby jsou velmi citlivé a soucitné a často na sebe berou břemena ostatních. To je může vést k přesvědčení, že jsou nemocné, když se ve skutečnosti jen vciťují do nemoci někoho jiného. Ryby bohužel žijí s neustálým pocitem, že mají nějakou záhadnou nemoc, kterou lékaři neumí odhalit. Hodiny a hodiny se snaží zjistit, co je s nimi špatně – i když jim nic není.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska? • Videohub

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelci mají tendenci o všem přemýšlet, včetně své fyzické kondice. To může vést k neustálým obavám o jejich zdraví, což může způsobit, že se stanou paranoidními. Střelec je ale taky celkem lehkomyslné znamení, takže i když se opravdu necítí dobře, je vzácné, že vyhledají lékaře, aby si ověřili, jestli jim skutečně něco není.

     

     

     

     

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh

    Tohle znamení neustále usiluje o dokonalost, což vede k přesvědčení, že si Kozorozi myslí, že jsou nemocní, i když jsou zdraví jako řípa. Ale kvůli jejich extrémně pracovitému přístupu si Kozorozi nepřejí, aby jim něco překáželo v úspěchu, včetně nemoci. Raději zamíří do práce, než aby vynechali den vyšetřením v ordinaci. Vnitřně jsou to pesimisté a budou v tichosti trpět a vyhledávat si své příznaky v soukromí, aby si sami nemoc diagnostikovali. Což samozřejmě vede k tomu, že se příznaky mohou časem zhoršovat.

     

    VIDEO: Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 4.

    Štír

    štír

    Štíři přistupují ke všemu intenzivně, včetně svého zdraví, a jsou známí tím, že tajnůstkářští. Jsou také velmi podezřívaví a mohou se domnívat, že jejich příznaky jsou způsobeny něčím zlověstným. Pokud se Štír ve vašem životě necítí dobře, možná vám to neřekne přímo, ale spíše vám to jen naznačí a bude si stěžovat i na záhadné příznaky – to vše ve snaze přijít na to, kdo k nim nemoc přivolal.

     

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 5.

    Panna

    panna

    Panny jsou asi největší hypochondři zvěrokruhu. Jakmile začnou kýchat nebo lehce pokašlávat, hned začnou provádět svůj výzkum osobní výzkum. Největší přítel je pro ně Dr. Google. Panny jsou extrémně orientované na detaily a mají tendenci všímat si každé malé změny na svém těle. A i když jim lékař řekne, že to nic není, budou pokračovat ve vyšetřování a sami sebe přesvědčí, že nakazili vzácnou a smrtelnou nemocí.

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz