Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Největší pesimisté zvěrokruhu. Kterých pět znamení očekává vždy to nejhorší?

/
  • (iStock)
    23. listopadu 2022 ● 05:00

    Někteří lidé vidí sklenku téměř prázdnou, jiní v ní pořád vidí něco, co se dá pít. Pro někoho je život spíše jedna velká výzva negativních situací, pro jiné je to zajímavá procházka plná situací, z nichž se dá načerpat spoustu energie a pozitivních zkušeností.

    Pesimisté očekávají vždy to nejhorší a tento postoj může ovlivnit i jejich vztahy, včetně kariéry. Plánujete svatbu uvnitř, protože už předem předpokládáte, že bude pršet? Je pro vás těžké nasadit si někdy růžové brýle? Možná za váš pesimismus může znamení, v němž jste se narodili. Kdo ze zvěrokruhu patří k největším pesimistům?

  • 1.

    Panna

    ...

    Tohle analytické zemské znamení moc neví, jak vnímat svět z té světlejší stránky, protože je až příliš zaneprázdněné tím, že vždy očekává to nejhorší. „Panna je často považována za jedno z nejnegativnějších znamení zvěrokruhu,“ vysvětluje astroložka Joanne Lara. Lidé narození v tomto znamení jsou přirození „starostové“, kteří usilují o dokonalost. Panna není nikdy s ničím zcela spokojená. Nekonečně hledá zlepšení. Chtějí být bezchybné, a i když jsou věci těsně pod sto procenty, mohou být velmi snadno pesimistické.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Kozoroh

    ...

    Kozorohy mnozí vnímají jako supervážné osoby, které jsou zaměřené na úspěch v kanceláři, nikoli na osobní život, což může vést k ponurým a pesimistickým náladám. Kozoroh, kterému vládne studený, přísný Saturn, „má sklon být pracovité, kariérně šplhající, přirozeně zralé znamení,“ říká astroložka Angel Dawn. A když se jejich dobře promyšlené cíle nevyvíjejí přesně podle plánu, snadno se demoralizují a upadají do pesimismu. Tento rigidní postoj může být obtížný pro jejich okolí, které na rozdíl od nich dokáže oslavovat i dílčí úspěchy a z nezdarů se nehroutit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy

    ...

    Toto vysoce citlivé znamení se neustále obává, že se něco pokazí, a proto se dopředu musí pro jistotu připravit na všechny nejhorší scénáře. Nepomáhá ani to, že Váhy jsou také nervózní z toho, co si o nich ostatní myslí. Jsou velmi soudné, takže když je lidé ignorují, věří, že svět skončil. Bohužel to znamená, že tráví většinu svého času nedůvěřivostí vůči určitým situacím. Váhy chtějí najít rovnováhu ve všem, co dělají, a když se jim to nedaří, mohou se cítit opuštěné a propadají pesimismu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Rak

    ...

    Rak patří mezi vodní znamení, které snadno mění náladu a má sklon k přehnanému přemýšlení o všem. Není neobvyklé, že se Raci cítí skvěle a mají optimistickou náladu, ale pak během chvíle změní názor a budou se chovat sklesle. Obvykle mají pocit, že se jim všichni chtějí dostat na kobylku, což samozřejmě není vůbec pravda. Raci si neuvědomují, že tahle tendence je někdy vede k tomu, že začnou až moc zkoumat danou situaci a pravděpodobně se pak stáhnout do bezpečí své ulity, pokud se jim svět kolem zdá až moc temný. Nezřídka bývají Raci emočně dysfunkční, paranoidní a pesimističtí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Štír

    ...

    Tajemní Štíři jsou rádi tajnůstkáři a vzhledem k jejich vrozené intuitivní povaze, která chápe slabiny lidské povahy, chápou temnou stránku i ostatních lidí. Tohle poznání z nich snadno může vytvořit hluboké pesimisty. Koneckonců, je přirozené být podezřívavý, když jste sami vždy upjatí a uzavření. Intuice Štírů znamená, že jejich úsudky jsou často správné, i když být až tak moc nedůvěřivý není nejlepší způsob, jak žít. Očekávat od lidí vždy to nejhorší, je cesta k úplnému distancování se od ostatních.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz