Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zapomeňte na romantiku: Od kterých znamení se jí nedočkáte?

/
  • Na sladká slůvka a velká gesta si nepotrpí
    Na sladká slůvka a velká gesta si nepotrpí (iStock)
    1. prosince 2022 ● 06:00

    Zatímco někteří lidé romantiku zbožňují, ostatní netouží svůj vztah nijak okořenit. Do svého životního partnera nejsou bláznivě zamilovaní, ale to neznamená, že si s ním nevytvářejí blízké vazby a nemají s ním smysluplné vztahy. S romantikou to ale nemá nic společného

  • 1.

    Vodnář

    ...
    Vodnáře přitahuje intelekt a rádi tráví čas pouze s těmi, kteří mají co říct, a to zajímavého. Romantický vztah svého partnera považují za nepodstatný aspekt jejich partnerství a nemají ho rádi. Rozhodují se intelektem, nikoliv srdcem, a proto jim trvá déle, než začnou věřit iracionálnímu spojení, jako je romantika.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Jako jedno z proměnlivých znamení zvěrokruhu jsou Blíženci neustále v pohybu a snadno se dostanou na vedlejší kolej, což může občas způsobit, že zanedbají svůj romantický vztah. Místo romantických gest si myslí, že důležitější je zapůsobit na partnera svou inteligencí a celkovou pozitivitou.

  • 3.

    Panna

    ...
    Panny potlačují své emoce z obavy o svou zranitelnost a možnost ublížení ve vztahu. Nemají proto rády romantickou intimitu ve vztazích, což je zjevně důsledkem jejich neschopnosti citově se spojit s partnerem. Nemají sice pověst romanticky okouzlujících lidí, ale k lidem, které milují, jsou nepochybně loajální.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi si se zamilovaností dávají na čas a o vztahu uvažují pouze tehdy, pokud věří, že je dlouhodobě perspektivní. Těžko soustředí své romantické city na partnera, protože jsou to cílevědomí lidé. Jejich protějšek se tak může ve vztahu cítit odstrčený.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz