Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Co o vaší povaze prozradí tvar prstů na nohou? Budete se možná divit!

/
  • (iStock)
    22. října 2021 ● 06:00

    Ať už máte dlouhá chodidla nebo hranatá, úzká nebo s křivými prsty, víte, že typ vašich chodidel o vás může prozradit víc než jen to, jaké boty byste si měli koupit? Existuje několik hlavních typů prstů, podle nichž lze odhadnout osobnost člověka.

    Povahové rysy lze určit nejen podle astrologie a data narození, ale také podle typu vašich chodidel. Možná vás to překvapí, ale prozradí o vás možní víc, než si myslíte. Jaké máte prsty na nohách a co o vás říkají?

  • 1.

    Řecký prst

    tvar prstů

    Řecká noha je taková, na níž je prst vedle palce delší než ostatní prsty, často i delší než samotný palec. Každý, kdo má tento typ chodidla, je velmi aktivní. Jsou to lidé, kteří se snadno nadchnout pro cokoli a vždy jsou připraveni pro nová dobrodružství a úkoly. Tito lidé jsou také velmi kreativní a mají vůdčí schopnosti. Jsou ale také poněkud emocionální, ale neradi dávají svoje pocity otevřeně najevo. Jsou také velmi smyslní a jsou to ideální milenci. Bývají mezi nimi sportovci, řečníci nebo vynálezci. Rychle se ale dostávají do stresu a trpí úzkostí. Lidé s řeckými prsty také rádi pronášejí kontroverzní prohlášení a mají tendenci říkat tvrdou pravdu za každou cenu.

     

  • 2.

    Rolnický prst (selské chodidlo)

    tvar prstů

    Lidé s tímto typem chodidla mají všechny prsty u nohou stejně dlouhé. Tomuto tvaru se říká selská či rolnická noha. Vzhledem připomíná obdélník. Lidé s tímto typem nohy bývají trpěliví, klidní a rozvážní. Díky trpělivosti jsou schopni dosáhnout svých cílů, aniž by ničili svoje duševní zdraví nebo se zbytečně stresovali. Jsou to lidé spolehliví a praktičtí, kteří většinou přicházejí s praktickými radami. Jejich názory bývají výjimečné a lidé je rádi přijímají. Říká se o nich také, že jsou upřímní a loajální, pokud jde o lásku. Někdy jsou samotářští a nejraději jsou sami se sebou. Neradi sdílejí své pocity, což jim někdy komplikuje život.

     

  • 3.

    Egyptský prst

    tvar prstů

    Egyptský prst je mezi lidmi docela běžný. Tento typ chodidla má nejdelší palec na noze následovaný zmenšujícími se ostatními prsty. Celkový tvar chodidla je obvykle dlouhý. Pokud jde o osobnost, lidé s egyptskou špičkou milují rozmazlování. Sní o romantice a chtějí si to nejlepší vyzkoušet na vlastní kůži. Tito lidé mají zájem o estetiku, přírodu, zejména hory, řeky a vše, co zahrnuje přírodu. Tito lidé jsou milí a přátelští. Snadno se spřátelí, ale také se dokážou vypořádat s těmi, kteří se snaží být přehnaně chytří. Na druhé straně jsou to lidé, kteří mají skryté touhy a mají ve zvyku odkládat spoustu věcí, což jim může v životě bránit získat větší úspěch.

     

  • 4.

    Římský prst

    tvar prstů

    Jde o nejčastější typ chodidla. Je to takové chodidlo, kde je palec a další dva prsty stejně dlouhé a zbývající prsty se postupně zmenšují. Lidé, kteří mají tento typ prstů, prý mají vyrovnanou osobnost. Milují dobrodružství, rádi cestují a poznávají nová místa a kultury. Mají talent na učení a rádi nasávají nové informace. Jsou také velmi odvážní, pokud jde o přijímání nových výzev. Díky své tvrdé práci obvykle získají na svém pracovišti velký úspěch. Obvykle jsou z nich nejlepší šéfové a zaměstnavatelé.  Mívají velké charisma a jsou z nich často úspěšní podnikatelé. Na druhé straně mohou být trochu sebestřední.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz