Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krystaly podle znamení zvěrokruhu. Který je ten pravý pro vás?

/
  • Krystaly podle znamení zvěrokruhu
    Krystaly podle znamení zvěrokruhu (iStock.com)
    18. října 2021 ● 06:00

    Každý by měl mít po ruce krystal, který vyzdvihne jeho dobré vlastnosti a potlačí ty špatné. Minerály ve znamení zvěrokruhu dokážou spojit svého nositele s vesmírem. Podívejte se, jaký kámen je tím pravým přímo pro vás!

  • 1.

    Beran: Růženín

    Autor: iStock.com

    Jako upřímný a spontánní vůdce potřebujete kámen, který vám pomůže projevit sebelásku a stát se ambiciózním člověkem. Kámen lásky, který dokáže otevřít srdce je pro vás ten pravý!

  • 2.

    Býk: Tygří oko

    Autor: iStock.com

    Jste někdo, kdo v pátek večer pravděpodobně vyrazí raději do víru velkoměsto, než aby doma koukal na televizi. Křišťál jako je Tygří oko vám pomůže cítit se bezpečně i smyslně zároveň. Pro Býky je tento kámen jednoznačnou volbou. 

  • 3.

    Blíženci: Křemen

    Autor: iStock.com

    Blíženci jsou velmi aktivní, mají hodně zálib. Neustále chtějí poznávat nové lidi a snaží se naslouchat jejich názorům. Křemen je perfektní kámen pro neustálou nálož energie, proto pro toto znamení zvěrokruhu tak vhodný. Dokáže dodat sílu i utřídit myšlenky. 

  • 4.

    Rak: Larimar

    Autor: iStock.com

    Vulkanický kámen Larimar pomáhá Rakům uklidnit jejich duši i mysl. Toto znamení zvěrokruhu se snaží pomáhat slabším, a protože jsou to velmi empatičtí  lidé, uvítají pomoc při zkrocení svých emocí. 

  • 5.

    Lev: Adamit

    Autor: iStock.com

    Lev potřebuje krystal, který mu v životě udrží jiskru. Zrozenci Lva jsou předurčeni k tomu, aby uplatnili svou přirozenou autoritu.  Vůdčím typům pomáhá tento kámen při udržení rovnováhy mezi odhodláním a optimismem. 

  • 6.

    Panna: Tyrkys

    Autor: iStock.com

    Panny mají smysl pro detail. Většinu věcí potřebují mít perfektní, mají velkou trpělivost a potrpí si na pečlivost. Proto je pro ně vhodný kámen, který je dokáže udržet v klidu i pohodě. Nejlepší volbou bude tedy Tyrkys.

  • 7.

    Váhy: Ametyst

    Autor: iStock.com

    Jste okouzlíjící a vyrovnaní, snažíte se propojit se se světem kolem vás bez sebemenších komplikací. Krystal jako je Ametyst vám pomáhá cítit se vyrovnaně, kontroluje totiž hladinu stresu při emočně vypjatých situacích. 

  • 8.

    Štír: Citrín

    Autor: iStock.com

    Citrín stimuluje kreativitu a energii, velmi se proto hodí pro všechny Štíry. Toto znamení je sice spíše samotářské, zároveň ale jedno z nejvášnivějších vůbec. Potřebuje jen k prožití silného citu trochu popostrčit, a v tom tento krystal umí opravdu divy. 

  • 9.

    Střelec: Azurit

    Autor: iStock.com

    Dobrodružství a nadšení, to je to co jako Střelci vyhledáváte! Proto potřebuje krystal, který s vámi dokáže držet krok. Azurit je známý tím, že otevírá mysl novým příležitostem. 

  • 10.

    Kozoroh: Galenit

    Autor: iStock.com

    Nebojíte se tvrdé práce a toužíte po uznání. Dokonalou dvojku budete tedy tvořit s Galenitem. Pomůže vám cítit se nezastavitelně a podpoří vás ve vaší cílevědomosti. To je přesně to, co hledáte.

  • 11.

    Vodnář: Willemit

    Autor: iStock.com

    Zrozenci Vodnáře milují být vždy o krok napřed. Kámen jako je Willemit pomáhá lidem uvědomovat si nadcházející příležitosti, kterých je dobré se chopit a pořádně je využít!

  • 12.

    Ryby: Covellin

    Autor: iStock.com

    Ryby jsou milé a citlivé, ale zároveň trochu snílci. Tento kámen podtrhne jejich intuitivní povahu a harmonizovanou duši, zároveň je ale udrží nohama stále na zemi. 

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz