Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tento negativní rys vašeho partnera se nikdy nezmění. Ani po svatbě!

/
  • (iStock)
    30. července 2021 ● 06:00

    Nikdo není dokonalý a každý máme nějaké vlastnosti a návyky, které toho druhého mohou dráždit. Může to být cokoli – od nepoužívání antiperspirantu přes holení nohou, nedostatek empatie po zapomínání na důležité svátky. To jsou také věci, o nichž si většinou myslíme, že se v budoucnu změní.

    Bohužel ale existují určité negativní rysy, u nichž je nepravděpodobné, že časem zmizí. Jsou to vlastnosti, které dokonce můžou váš vztah ohrozit. Je těžké prolomit vzorce chování a problém se může zhoršit, pokud váš partner není ochoten na změně zapracovat. Jestli má váš partner některý z těchto sedmi špatných návyků, je možné, že se nikdy nezmění. Ani po svatbě, prostě nikdy. Takže si to dobře promyslete, jestli vám za to stojí.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Jednou z vlastností, které je téměř nemožné změnit u lidí narozených v tomto znamení zvěrokruhu, je jejich netrpělivá povaha. Postrádají smysl pro toleranci a téměř vždy se rozhodují impulzivně. Kdo pak nese tíhu jejich ne vždy dobře promyšlených rozhodnutí? Samozřejmě jejich partneři. Je to vlastnost, kterou bohužel neobrousí ani zub času.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci jsou loajálními a starostlivými partnery, ale jejich tvrdohlavá povaha někdy vytváří v jejich vztahu problémy. Rádi dělají věci po svém a velmi neradi se přizpůsobují komukoli, včetně svého partnera. Býci chtějí své pohodlí a je jim jedno, jestli to ten druhý cítí podobně. Nepočítejte s tím, že se to někdy změní. A může to být ještě horší.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou spontánní a přátelští, ale mohou být trochu rozptýlení jinými myšlenkami. Třeba si naplánují rande se svým partnerem, ale později si uvědomí, že už slíbili svým přátelům, že se sejdou jinde a že půjdou do kina. Jejich schopnost a snaha žonglovat mezi více věcmi a lidmi je chvályhodná, ale ne vždy úspěšná. A může tomu druhému otrávit život.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Raci berou své emoce opravdu vážně, a proto mají tendenci zraňovat sami sebe nebo se zbytečně rozrušovat kvůli maličkostem. Jsou to citlivé bytosti, které mívají časté výkyvy nálad, což je pro partnery někdy velmi náročné. Bohužel je to nastavení jejich mysli, a to nezměníte. Absolutně ničím.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou lidé milující zábavu a také pozornost. Někdy jsou doslova posedlí tím, aby si jich druzí všimli, proto se občas stávají egoistickými. S tím se jejich partneři potýkají velmi těžko a není snadné to změnit. Na druhou stranu mají Lvi spoustu jiných pozitivních vlastností, takže je to jen na vás. Stačí, když je budete obdivovat, a vše bude v nejlepším pořádku.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Panny jsou logické a intelektuální bytosti, které ovšem hledají dokonalost všude v životě, včetně svých vztahů. Je třeba jim neustále připomínat, že i šťastné páry se mohou hádat a že nemusí převzít odpovědnost za všechno, co považují za špatné či vadné. Chyby ještě neznamenají, že ten druhý si nezaslouží lásku. Ovšem smířit se s tímto negativním rysem povahy není snadné pro žádného partnera Panny.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Lidé narození ve znamení Vah hledají v životě vždy rovnováhu. Zatímco se snaží vše vyvážit (zejména se snaží vyhýbat se konfliktům a udržovat atmosféru radostnou), uniká jim skutečná realita. Jejich sklon k přehnané diplomacii vede k tomu, že to může partnerům brzo lézt na nervy. Pohádat se není vždy na škodu, naopak hádkou se může pročistit vzduch.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou jedno z nejtajemnějších znamení zvěrokruhu, rádi si nechávají všechno pro sebe. Od přírody jsou vysoce expresivní a jejich partneři občas bývají na rozpacích, protože netuší, co si ve skutečnosti Štíři myslí. Nahlédnout do jejich mysli je skutečně oříšek, pro kohokoli!

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou vždy na lovu, aby získali něco nového v životě, a pokud jde o stabilitu ve vztahu, určitě by nedostali moc bodů. Jsou neklidní a udržet je na jednom místě nebo při plnění nějakého konkrétního úkolu, natož vztahu je dost obtížné. Jejich partneři se musí přizpůsobit jejich tempu, jinak se začnou Střelci nudit. Tuhle jejich vlastnost nezměníte, a vlastně se o to ani nepokoušejte.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi jsou workoholici a rádi upřednostňují svou kariéru před vším. Zvláštností, která by mohla být pro jejich partnera nepříliš sympatická, je jejich spořivá povaha. Obvykle si dvakrát promyslí, než utratí desetník, a stěží je uvidíte, že by někde rozhazovali. Můžete se pokusit tento rys trochu oslabit, ale moc šancí vám nedáváme.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři jsou obecně extrovertní a pohybují se ve velkých sociálních bublinách. Mají tendenci investovat svůj čas a energii do svých přátel a členů rodiny, což může ve finále znamenat, že na potřeby svého romantického partnera při tom zapomenou. Ne záměrně, ale smiřte se s tím, že budete součást jedné velké lidské rodiny.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Kreativní a okouzlující Ryby mají tendenci žít ve svém vlastním světě. Jednou z vlastností, které by mohly vadit v jejich romantickém vztahu, je tendence moc přemýšlet. Ryby až moc přemýšlejí nad drobnostmi a dokážou udělat z komára velblouda. Můžete se pokusit je usměrňovat, ale obáváme se, že ani ta největší láska k nim to nezmění.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenu se šťastným návratem domů podle Helen Stanku • Adam Balažovič/BPŽ

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz