Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo najde tento měsíc lásku nebo se zamiluje? Těchto pět znamení čeká žhavý srpen

/
  • (iStock)
    4. srpna 2021 ● 06:00

    Jste single nebo jste se před časem rozešli? Možná už jste opět připraveni na nějaké nové romantické jiskření. A srpen je doslova nabitý nepopiratelným kouzlem, které vám může přičarovat lásku. Samozřejmě že láska může potkat úplně každého, ale některá znamení mají větší šanci. 

    Která znamení budou mít tento měsíc nejvíc štěstí, pokud jde o nalezení nového partnera? Kdo bude mile překvapen a co pro to musí udělat? A v kterém již existujícím vztahu dojde k zlepšení? Je to těchto pět znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Během prvních dvou týdnů budou mít Berani doslova láskyplné žně. Tedy pokud tuto dobu dostatečně efektivně využijí. Jste tedy, Berani, plní nových nápadů a energií doslova přetékáte. Žijete tady a teď a věříte, že vás čeká skvělá budoucnost. Vaše priority jsou cílené a jasně jdete lásce naproti. Dokážete zabrat a vše nasměrovat k novému vztahu.

     

    Hlasitě budete křičet na celý svět, že jste šťastní. Lásku můžete najít na dovolené třeba na konci světa nebo u rybníka za vaší chalupou. Pravděpodobně potkáte někoho výjimečného, kdo na vás bude mít silný vliv. Dávejte si pozor, abyste se ukázali ve svém nejlepším světle. Vaše srdce bude přetékat láskou a náklonností.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

     

    Blíženci, tento měsíc byste měli zažít svůj okamžik slávy. To, co na vás čeká v lásce, je skoro neuvěřitelné. Hvězdy vás dovedou v tomto směru přesně tam, kam si přejete. Svádění, vášeň, opojné vztahy, budete jak zasažení bleskem. Udělejte si čas na večírek, kde můžete potkat někoho zajímavého, s kým můžete zažít něžný a vášnivý románek, z něhož se vytvoří vztah.

     

    Na single Blížence čeká krásné období a vaše vnitřní motivace podpoří nalezení lásky. Využijte pomoc „shůry“ a nebuďte příliš skromní. Ti, kteří čelí neshodám v manželském či partnerském vztahu, mohou znova vybudovat srdečný vztah. Jestli chcete ještě více pohody, snažte se trávit co nejvíce času se svým partnerem.

  • 3.

    Rak

    Rak

    Raci mají jedinečnou příležitost najít lásku svého života. Ovšem pokud se nerozhodnou zavřít oči a ucpat si uši. Celkově tedy máte dobré období, již existující páry si užívají osvěžujících okamžiků lásky, zatímco nezadaní mají šanci se zamilovat. Jestli jsou vaše cíle pozitivní, vše by se mělo povést podle vašich představ. Hvězdy vám dají příležitost vidět svou budoucnost novýma očima. To, co vás čeká v lásce, je především poznání. V tomto ohledu se připravte na významné změny. Nebojte, nikdo vás nepřehlédne, protože vaše kouzlo funguje naprosto přirozeně.

     

    Nezadaní Raci, díky Jupiteru se znova „narodíte“ a vaše srdce bude opět naplněné náklonností a láskou. Ti, kteří jsou připraveni na manželství, mohou nalézt partnery podle svých představ. Pro zadané však může být tento měsíc také skvělý, zejména v oblasti intimity. Někde se však mohou objevit rozdílné názory a následně hádky. Vyhněte se proto konfliktům, dejte na rady starších.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

  • 4.

    Štír

    Štír

    Pokud máte pocit, že jsou vaše emoce poněkud napjaté, očekávejte brzo návrat k harmonii. Tím, že se rozhodnete neskrývat věci, které řešíte na emocionální úrovni, uleví se vám a dojde k posunu vpřed. Ať už se jedná o dialog či komunikaci, hvězdy vám dodají sílu a odvahu. Láska, kterou prokazujete svému partnerovi, bude balzámem na srdce. Potřeba milovat a cítit se milován se bude v tomto měsíci manifestovat především romantickými gesty, tak na to myslete.

     

    Nezadaní Štíři vyzkouší svoji sílu svádění a budou neodolatelní. Hry, které budete hrát, abyste upoutali pozornost, povedou zcela určitě k lásce na první pohled. Buďte tedy připravení. Srpnové období povede k milostným příběhům, ale také ke skutečné lásce a stabilitě. Všichni mají šanci prožít si ten svůj příběh. Vše bude náročnější, pokud se soustředíte více na svou práci než na svého partnera. Jistě, máte potřebu vyniknout v práci, ale to vás může dovést do problémů ve vztahu. Planety vám mohou dát smělost, pokud jde o kariérní růst, ale ten může ovlivnit váš vztah. Musíte si proto stanovit jasnou hranici mezi osobním a pracovním životem.

  • 5.

    Střelec

    Střelec

    Pokud se rozhodnete důvěřovat v tomto měsíci intuici a náhodě, brzy zjistíte, že je to nejlepší cesta, jak najít lásku. Bez ohledu na emocionální situaci, ve které se nacházíte, se věci pohybují kupředu a vyvíjejí se velmi pozitivně (pro vás). V polovině měsíce očekávejte vzrušení. Máte dostatek sebedůvěry, tak ji využijte k tomu, abyste si věřili a řešili své vlastní zájmy. Jste-li zadaní, pracujte na změně a zlepšení vašeho současného vztahu. Abyste se vyhnuli rutině, zapomeňte na hlouposti a partnera si raději hýčkejte. Vytvořte nový prostor pro změnu a dodejte svěžest každodennímu životu.

     

    Pokud jste single a toužíte po setkání se svou spřízněnou duší, mějte oči na stopkách kolem 18. srpna. Rozhlížejte se, jděte ven a bavte se. Nechoďte v kruzích a vyjděte ze své komfortní zóny. Planety po vás ale chtějí, abyste se chovali dospěle a hledali si podvědomě někoho, kdo je ve vztahu upřímný a opravdový.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz