Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šťastná čísla pro rok 2022 podle znamení: Tahle vám přinesou lásku i prosperitu

/
  • (iStock)
    3. listopadu 2021 ● 06:00

    Stává se vám někdy, že vidíte nějaké číslo opakovaně a přemýšlíte o tom, že by to mohlo být vaše šťastné číslo? A že byste ho možná měli vsadit ve Sportce? Mnozí numerologové vysvětlují, že pokud se vám to stává často, pak je to znamení, že se vám číslo, které vidíte, snaží něco naznačit. I když to nutně nemusí znamenat, že je to vaše nejšťastnější číslo, určitě to něco znamená.

    Mezi astrology například panuje názor, že znamení Býka a Střelce vídá častěji kombinaci jedniček (například 11:11). Stejně tak Panny nebo Blíženci vídají číslo 6. Šťastné číslo pro konkrétní znamení zvěrokruhu se zjišťuje pomocí chaldejské numerologie a jejich vládnoucí planety. Podle chaldejské astrologie (chaldejský číselný systém má kořeny v mayské civilizaci) je každému písmenu a zvěrokruhu přiřazeno číslo. Podle ní se šťastná čísla mění s pohybem planet.  

  • 1.

    Beran

    Beran

    Začátek roku bude pro Berany pomalejší, proto se jim může šťastné číslo hodit.  Podle chaldejské numerologie budou šťastnými čísly pro Berana v příštím roce 9 a 6. Pokud tedy plánujete začít něco nového, je dobré udělat to ve dnech nebo časech, které tato čísla obsahují. Platí to i o dvojciferných číslech, jejichž součtem vznikne devítka nebo šestka. Tato šťastná čísla můžou především zlepšit finanční stabilitu Beranů. Astrologové však varují, že v případě hazardu to chce raději opatrnost.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci budou v roce 2022 potřebovat hodně štěstí, co se týče zdraví a vzdělání. K jejich záchraně ale pomohou šťastná čísla 11 a 7 (pro Býka je sedmička vůbec šťastné číslo), ale také 6. Pokud se Býk podívá zpět do svého života a pokusí se zjistit, kdy přesně se mu přihodily ty nejlepší věci, zjistí, že v nich hrála roli právě tato čísla, zejména pak sedmička. Číslo 7 je pro Býka symbolem velkého štěstí. Pokud tedy 7. den v měsíci uděláte nějakou velkou nebo speciální věc, šance na úspěch budou téměř gigantické.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou lidé, kteří neradi dlouho setrvávají na jednom místě – ani u jedné věci. Jsou přelétaví jako ptáci. Takže se i jejich šťastné číslo často mění, jak ostatně říkají astrologové a numerologové. Blíženci jsou duální znamení, takže mezi jejich šťastnými čísly budou jakákoli dvojčísla – jako 33, 11, 44, 22 a podobně. Tato čísla znamenají rovnováhu a umožňují Blížencům, aby měli vždy na paměti, proč dělají to, co právě dělají. Pokud jde o jednociferná čísla, šťastnými čísly pro Blížence jsou 3 a 5. Díky těmto číslům se zlepší především jejich milostné vztahy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Podle horoskopu by se Rak v roce 2022 měl zaměřit na kariéru, osobní rozvoj a záležitosti související s majetkem. A planeta, která v roce 2022 nejvíce ovlivní Raky, bude Měsíc. Na základě toho budou šťastná čísla pro Raka v následujícím roce 3, 25 a 18. Tato čísla posílí jejich společenské postavení. Pokud bude Rakům 25 nebo 18 let, pak je šance na nalezení partnera vysoká, zejména díky silným účinkům Měsíce, který ovlivňuje emoce.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Šťastná čísla pro Lva v roce 2022 podle chaldejské numerologie budou 1 a 9. Tato čísla posílí lví vůdčí schopnosti a pomůžou jim snadno dosáhnout cílů. Pokud jde o dvouciferná čísla, můžou si vybrat čísla, která při sčítání dají 9. V případě Lva by to mohla být čísla 18, 54, 36, 72 atd. Mít tato čísla po svém boku zlepší sílu lvího jazyka, což znamená, že Lvi budou skvěle komunikovat a vše díky této schopnosti zvládnou na výbornou. Pomůže jim to osobně i profesně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Panna je zemské znamení, které je velmi podobné Býku. Lidé narození v tomto znamení se snaží, aby jejich prostředí, ve kterém se pohybují, bylo především klidné. A tak velmi rádi tráví volno v přírodě či v horách. Šťastné číslo pro Panny je pro příští rok 6. Číslo 6 není šťastné pouze pro Panny, ale podle chaldejské astrologie je šťastným číslem pro všechny zrozence pod planetou Merkur (ten je mimochodem vládcem Panny také). Toto číslo Pannám umožní, aby dosáhly všech cílů, které si vytyčily. Jakékoli dvouciferné číslo, které má v sobě 6, pro ně bude také šťastné.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Váhy mohou pomocí svých šťastných čísel v roce 2022 zvýšit hlavně své bohatství, pohodlí, uznání a podpořit pozitivitu. A to vše se zdá být pro Váhy nutností. Podle chaldejské numerologie bude šťastným číslem pro Váhy 3 a 5. I Váhy mohou k těmto číslům přidat 6, protože číslo 6 je šťastné číslo Venuše, jejich vládnoucí planety. Ta bude mít na Váhy velmi příznivý vliv. Pokud jde o dvouciferná čísla, pak budou pro Váhy šťastná všechna čísla, jejichž součet není vyšší než 20.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štír je vodní znamení, které má velmi rádo stabilitu. A k dosažení stability v roce 2022 jim mohou podle chaldejské numerologie pomoci čísla 4 a 7. Podle vládnoucí planety Mars je dalším šťastným číslem také číslo 9. Všechna tato tři čísla pomohou Štírům bojovat s fyzickými komplikacemi, které se příští rok mohou objevit. Pomůžou také zlepšit jejich materiální situaci. Štíři se také mohou pokusit dosáhnout úspěchů ve vzdělávání či kariéře, pokud se budou obklopovat těmito třemi čísly.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou velmi extrovertní lidé, kteří patří k elementu ohně. Podle chaldejské numerologie budou jejich šťastná čísla v dalším roce 3 a 8. Tato čísla zvyšují energii Střelců. Číslo 8, které představuje nekonečno, pomáhá Střelcům posunout se v životě kupředu navzdory všem výzvám. Číslo 3 je naopak symbolem svobody. Pokud se Střelci chtějí zaměřit na finanční prosperitu, číslo 3, dvojčíslo 33 a jakékoli číslo, které tvoří 8, pro ně budou znamenat štěstí a šanci, že finanční prosperity dosáhnou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    V roce 2022 budou šťastná čísla pro Kozoroha podle chaldejské numerologie čísla 2 a 8. Číslo 8 je číslo planety Saturn, která je vládnoucí planetou Kozorohů. Podle astrologické předpovědi bude příští rok pro Kozorohy plný vrcholů a pádů, takže vzít si na pomoc některé z těchto čísel jim jen prospěje. Tato čísla mohou podpořit energie čaker a pomůžou také sladit myšlenky a činy.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Dvouciferná čísla budou pro Vodnáře příznivější než pouhé jedno číslo. Podle chaldejské numerologie bude 24. den každého měsíce tím nejlepším dnem, kdy můžou Vodnáři dělat cokoli a čehokoli taky úspěšně dosáhnou. Můžete si tedy tento den v kalendáři červeně označit a na tento den si naplánovat své úkoly, projekty, schůzky či jiné aktivity. V numerologii je 24 považováno za nejlepší číslo. Přináší zdraví, bohatství, štěstí a prosperitu. A možná toho všeho budou Vodnáři potřebovat nadmíru!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Chaldejská numerologie označuje 7 jako šťastné jednociferné číslo pro Ryby v příštím roce. Číslo 7 může tedy obrátit štěstí ve váš prospěch po celý rok. To vám pomůže vytvořit lepší vztahy jak osobní, tak profesní. Navíc čísla, která vzniknou po sečtení se sedmičkou, jako například 16, 34 a 43, jsou pro Ryby také šťastná. Použijte všechna tato čísla k odvrácení negativity od svého života a k posílení pozitivity a síly.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz