Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na koho je těžké udělat dojem? Těchto pět znamení vás k sobě jen tak nepustí

/
  • (iStock)
    29. října 2021 ● 06:00

    Některá znamení nosí doslova srdce na dlani. Rychle se zamilují a od prvního okamžiku žijí láskou. Pak jsou jiná znamení, která se více hlídají. Je těžké je přesvědčit a udělat na ně dojem. Znají svou hodnotu a nespokojí se s někým, kdo jim nenabídne vše, co hledají. Nebo jsou jen ostražití kvůli nějakému minulému vztahu, který nevyšel, takže se snaží „hrát“ tvrdě, protože se bojí dalšího zklamání.

    Udělat na některé lidi dojem někdy vyžaduje zvláštní úsilí, protože k sobě nechtějí nikoho pustit blízko, nebo se jednoduše domnívají, že pro ně nejste dost dobří. Teprve až tehdy, když se osvědčíte, dostanete (možná) příležitost dostat se k těmto pěti těžko dostupným znamením blíž a dvořit se jim.

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi jsou ostražití před každým novým, kterého potkají. Udržují své emoce na uzdě, dokud se nedozvědí, co ten druhý skutečně chce. Kozorozi jsou naprosto špičkoví, pokud jde o zvládání „poker face“. Jejich odpovědi jsou vždy stručné, takže nikdo skutečně neví, co k nim cítí, dokud to nevysloví. Je velmi těžké získat Kozoroha a zaujmout ho. Podaří se vám to jen tehdy, když jim dokážete, že se nebojíte vděčnosti. Ukažte jim, že jste připraveni být s nimi v jakékoli situaci a stát při nich, i když se řítí dolů ze skály.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou svobodné duše. Jediná věc, kterou Střelec v životě chce, je svoboda. Takže představa, že se k někomu opravdu přiváže, je pro něj doslova noční můra. Jejich svobodomyslný duch a zábavná osobnost přitahují desítky možných „kandidátů“ na vztah. A protože rádi poznávají a zkoumají lidí, mají Střelci tendenci navazovat vztahy s mnoha lidmi, aby je pak ukončili ve chvíli, kdy se dostanou do vážnější roviny. Ohnivé znamení Střelce má zlozvyk podmanit si druhé a ve finále jim zlomit srdce. Právě díky této pověsti se dostali na seznam těch, na které je těžké udělat dojem a ještě těžší si je udržet.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnář je velmi introvertní a svým způsobem i velmi asociální. Vodnáři rádi žijí ve své vlastní bublině, protože prostě nechtějí zbytečně komunikovat s lidmi, s nimiž nechtějí. Ale jednou za čas, i přes jejich maximální snahu, je někdo zaujme. Co dělá Vodnář za takových okolností? Naprosto nic! I když se mu budete líbit, pokusí se vás udržet od těla, protože poslední věc, kterou chce, je, aby někdo narušil jejich dokonale vyvážený život. Vodnáři jsou také velice dobří v předstírání, že nemají žádné emoce, a dokonce tomu i sami někdy věří.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štíři mají problém s důvěrou, takže je pro ně přirozené stavět neustále nějaké zdi. Mohou mít několik přátel, ale za své skutečné přátele považují jen několik vybraných. Stejně tak jsou vybíraví při výběru milenců. Štíři rádi uplatňují kontrolu nad vším ve svém životě, takže bez obav vystrnadí lidi ze svého života, když se jim něco nezdá. Vodní znamení Štíra se nebojí závazků, lásky nebo náklonnosti, ale spíše se bojí, že jim někdo zlomí srdce. Pro ně je vždy lepší nemilovat vůbec, než milovat a ztratit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou společenští motýli. Ale i to přináší slušnou porci problémů. Jejich laskavost a dychtivost jsou často mylně považovány za lásku. Ale pravdou je, že Blíženci jsou ve skutečnosti velmi nerozhodní, pokud jde o srdeční záležitost. Tohle vzdušné znamení osciluje mezi touhou po neustálé pozornosti a zároveň spoustou prostoru, takže je opravdu problém udělat na ně dojem a získat si je. Blíženci jsou známí tím, že vydávají tolik smíšených signálů, že to lidi může děsit. Pokud opravdu chcete s Blíženci být, ukažte jim, že je to s nimi na dlouhou trať.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz