Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Netýkavky: Pět znamení horoskopu, která se k vám nepřitulí

/
  • Objímání není pro každého.
    Objímání není pro každého. (profimedia.cz)
    26. října 2021 ● 06:00

    Mazlení a fyzická blízkost většinu lidí uklidňuje, najdou se ale i takoví, kteří dávají přednost tomu, aby si zachovali osobní prostor. Kdo jsou netýkavky zvěrokruhu?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář
    Jsou to romantičtí partneři, kteří milují kýčovité a roztomilé věci. Překvapivě však rádi zůstávají ve svém vlastním prostoru. Vůbec se neradi mazlí, protože raději žijí ve své vlastní bublině a imaginárním světě. Pokud jejich partner iniciuje mazlení a vřelé objetí při ležení na posteli, mohou se cítit nepříjemně.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Svou náklonnost rádi vyjadřují různými způsoby. Nejde jim o fyzické spojení, ale mnohem více se zaměřují na citové a duševní pouto. Svou lásku partnerovi nejraději projevují tím, že mu pomáhají a jsou ohleduplní v obtížných situacích. Mazlení je jim cizí.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Mazlení není pro toto znamení zvěrokruhu přirozené, protože milují duševní spojení se svým partnerem. Jistě, rádi by se drželi za ruce, ale nedokážou se ke svému partnerovi přitulit, když jsou v posteli nebo když sedí na pohovce. Raději by se svým partnerem dělali něco zábavnějšího nebo vzrušujícího. Mazlení považují za "příliš pomalou" párovou akci.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Nemají příliš v lásce mazlení, i když mohou být superromantickými partnery. Milují svou svobodu, a tak by raději seděli a povídali si se svým partnerem, když nemyslí na sex. Toto znamení, jinak známé jako velmi romantičtí a sexuální lidé, nesnáší mazlení, protože se pak cítí, jako by už neměli soukromí.

  • 5.

    Kozoroh

    kozoroh
    Nechápou, jaký smysl má mazlení. Kozorozi raději chodí na rande a výlety, než aby se v deštivém odpoledni mazlili. Raději by dělali něco produktivního, než aby se jen tak váleli a byli v klidu. Lásku k partnerovi budou dávat najevo tím, že pro něj udělají něco zvláštního, ale nikdo nemůže očekávat, že se Kozorozi pustí do mazlení.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz