Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kterých pět znamení miluje drby? Tihle o vás řeknou všechno všem!

/
  • (Shutterstock)
    27. října 2021 ● 06:00

    Čas od času pomlouvá každý. Kdykoli se doslechneme nebo si přečteme něco skandálního či kontroverzního o někom, koho známe, spěcháme to sdělit svým přátelům či partnerům. Existují ale některá znamení zvěrokruhu, která pomlouvá a „drbe“ neustále. Najdete je, jak podvědomě naslouchají konverzaci svých kolegů nebo někoho pronásledují na jeho sociálních sítích, aby odhalili i sebemenší špetku špíny.

    Ve skutečnosti to tahle znamení nedělají proto, že by měli zlé úmysly, jsou jen od přírody přehnaně zvědaví. Už od malička se zajímali o kamarády svých sestřenic, sousedy, spolužáky a nikdy v tom neviděli nic špatného. A nemyslete, nejsou zase tak hrozné, mluvit s nimi je docela zábavné, protože toho vážně vědí hodně. Je to skoro jako byste se přátelili s Googlem. Ať už chcete vědět, kde se pohyboval váš partner na večírku, nebo když podezříváte přítelkyni z nevěry, jsou to oni, koho kontaktujete. Je to s nimi prima, dokud se ale nestanete sami potravou pro jejich drby.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Neexistuje žádné jiné hvězdné znamení, které by mělo být na prvním místě v seznamu největších zvědavců a pomlouvačů. Blíženci se vyžívají v pomluvách a drbech, a je téměř nemožné, aby nestrkali nos do životů jiných lidí. Pokud se o vás začne Blíženec zajímat, dozví se o vás vše, co je potřebuje během několika dní. Blíženci mají velký okruh přátel, a ti je neustále informují o životech různých lidí. Bohužel je to možná jediný důvod, proč si Blíženci rádi udržují tolik přátel. Vzdušné znamení Blíženců je také velmi intuitivní. V případě vyčenichání drbů je jejich šestý smysl naprosto dokonalý. Mají také fotografickou paměť, což znamená, že nikdy nezapomenou na žádný příběh nebo fámu, kterou někde spatřili. Doporučujeme, abyste se tomuto znamení moc nesvěřovali, pokud nechcete, abyste byli druhý den na titulní straně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    I Střelci milují drby a doslova se tím živí. Velmi často se s lidmi stýkají pouze proto, aby se dozvěděli více o tom, co druzí dělají. Na každém večírku nebo v kanceláři v kuchyňce, je uvidíte, jak mluví s více lidmi, sbírají informace a později jdou a všechno vyžvaní své věrné „klice“. Střelci tak moc milují drby, že dokonce dopředu spřádají nejrůznější plány, aby z lidí mohli získávat informace. Střelec se klidně sejde s přítelem svého nepřítele, jen aby vyslechl nějaké pikantnosti. Pokud se Střelci někdo líbí nebo mu připadá zajímavý, bude sledovat jeho Facebook, Instagram, Twitter, dokonce i LinkedIn ve snaze dozvědět se ještě víc. Je téměř jisté, že ze Střelců bývají ti nejlepší detektivové.  Protože pokud je někde jen trošku kouř, Střelec nakonec ten oheň najde.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Ryby

    Ryby

    Ryby jsou zvědavé, ale takovým spíše milým způsobem. Chtějí vědět vše o životě, dobrých i špatných zkušenostech svých přátel a nepřátel, ale jen zřídkakdy proti nim použijí informace, které nashromáždili. A to ani o jejich nepřátelích! Pomluvy a drby sbírají jen sami pro sebe. A někdy můžou drby využít dokonce k tomu, aby někomu usnadnili život. Ryby potřebují mít na očích i bývalé milence a bývalé nejlepší přátelé, to proto, aby mohly uzavřít kruh. Pomáhá jim to jít dál, když přesně vědí, co mají všichni, na kterým jim kdy záleželo, za lubem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štíři zřídkakdy sdílejí soukromé informace o sobě s někým dalším. To jim ovšem nebrání v tom, že chtějí znát tajemství všech ostatních. Pokud jsou s někým opravdu velmi blízcí, chtějí o něm vědět úplně všechno. Pokud chcete rozšířit nějakou fámu nebo drb z kanceláře, nejlépe uděláte, když to řeknete Štírovi. Štíři jsou extrémně nedbalí, pokud jde o tajemství ostatních. Dokonce i tajemství svých nejlepších přátel. A vůbec na ně nemusíte tlačit, pokud se chcete něco dozvědět. Sami rádi všechno sdělí, možná proto, že chtějí vypadat zajímavě, nebo protože chtějí, aby s nimi lidi mluvili. Necítí se za únik informací provinile a rozhodně jim taky nevadí, že si ušpiní ruce, aby na někoho vyhrabali špínu. Vždy si najdou způsob, jak se k informacím dostat, i kdyby to mělo znamenat šťourat se ve vašem telefonu nebo se dostat do vašeho emailu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Beran

    Beran

    Pokud si začnete povídat s Beranem, je velká šance, že si vyslechnete spoustu intimních příběhů o lidech, kteří jim „ublížili“. Nemohou například akceptovat fakt, že se s nimi někdo rozejde, takže automaticky přepnou do režimu pomsty. A k tomu patří drby. V takovém případě nemá Beran vůbec žádné zábrany a bude říkat ty nejhorší věci a sdílet ty nejsoukromější podrobnosti o druhých, aniž by cítili špetku viny. Pokud jde o drby, Beran patří k těm nejtoxičtějším. Naštěstí necítí zášť navždy. Obvykle sdílejí informace a drby jen po určitou dobu, dokud nenajdou něco lepšího, čím by se mohli zaměstnat. Přesto doporučujeme, abyste raději Berana nenaštvali, pokud si nechce zkazit pověst.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz