Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoce podle horoskopu. Na co se těšíte nejvíc? Je to cukroví, dárky nebo pohoda?

/
  • Na co se těšíte nejvíce?
    Na co se těšíte nejvíce? (iStock)
    17. prosince 2021 ● 05:00

    Vánoce jsou svátky, které každé znamení prožívá jinak. Někdo má rád klid a pohodu, jiný je aktivní celý advent, aby se na nic nezapomnělo. Další miluje nakupování dárků či pečení cukroví. Co je blízké vám podle horoskopu? Milujete tradice, nebo originalitu a změnu?

    Znamení zvěrokruhu můžeme rozdělit do tří kategorií – podle toho, jak moc ctí tradice. První skupina (Beran, Rak, Váhy, Kozoroh) milují, když mohou vytvářet nové rodinné tradice. Druhá skupina (Blíženci, Panna, Střelec, Ryby) jsou flexibilní a tradice pro ně nejsou prioritní. Třetí skupina (Býk, Lev, Štír, Vodnář) jsou stabilizátory zvěrokruhu, milující tradice. Každý si tedy může Vánoce užívat po svém. Jak jste na tom vy?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Milují vánoční oslavy a atmosféru

    V tomhle jsou Berani naprosto jedineční. Nemůžou popřít, jak moc milují vánoční šrumec, od začátku adventu až po Štědrý den. Mimo jiné si také užívají rozsvícených vánočních světel, které symbolizují ohnivé znamení, kterým Beran bezesporu je.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Vánoční cukroví

    Ať už Býci cukroví pečou nebo jen ochutnávají upečené cukroví od někoho jiného, pravdou je, že Býci žijí právě pro to. Vzhledem k jejich vládnoucí planetě, Venuši, si také libují v prázdninové estetice a obecně smyslných požitcích. Býci jsou požitkáři i o Vánocích.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Otevírání dárků

    Co také čekat od zvídavých Blíženců. Blíženci milují Vánoce především kvůli dárkům. A to hlavně kvůli tomu, aby je mohli pod stromeček nadšeně rozbalovat. Pokud padne otázka, kdo bude letos rozdělovat dárky, Blíženec se vždy přihlásí. A ještě nadšenější bude, když se na nějaký dárek zapomene a oni ho budou moct rozbalit až druhý den. O to víc si ho užijí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Vánoční hudba a videa

    Raci jsou emotivní a milují nostalgii. Neexistuje pro ně na Vánoce nic důležitějšího než sdílet vzpomínky s těmi, které milují. Ať už je to prohlížení starých fotek, poslouchání vánoční hudby nebo pouštění videí z předchozích vánočních svátků.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Vánoční nákupy pro lidi, které mají rádi

    Je spousta věcí, které o Lvech lidí nevědí, jednou z nich je fakt, že se jejich srdce rozbuší radostí, kdykoli můžou své nejbližší rozesmát a udělat jim radost. Proto ze všeho nejvíc milují nakupování dárků. V srdci jsou totiž Lvi jako velké děti, které touží po hračkách.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Vůně borovice

    Kromě elegantních prázdninových detailů nemůžou Panny popřít, že jako zemské znamení milují i zemité požitky – například kouzelnou vůni borovice. Na Vánoce se Panny dostatečně v předstihu zásobí spoustu vonných svíček, zejména s vůní lesa či sladkých ingrediencí, jako je skořice či vanilka.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Balení dárků

    Není nic, co by měly Váhy raději. Pro ně jsou Vánoce spojené především s balením dárků. To doslova milují. Pro ně bezvýhradně platí, že není důležitý jen obsah, ale i obal. Každý rok kupují Váhy nové papíry, hledají ty nejúžasnější vzory, aby je pak dokonale nazdobily pod stromeček.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Psaní vánočního seznamu

    Štíři od malička milují psaní seznamu dárků pro Ježíška. Tenhle zvyk si neodepřou ani v dospělosti, kdy ho už samozřejmě píšou manželům, partnerům či dalším členům rodiny. Posílají ho už mailem, ale někteří ho rádi položí zalepený v obálce na okenní parapet.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Milují sníh a adrenalin

    Střelci se nejvíc těší na sníh. Z celého srdce si přejí, aby na Štědrý den a o vánočních svátcích bylo všude kolem bílo. Ne vždy se jim to bohužel podaří, zvláště v posledních letech, ale pokud je to jen trochu možné, vyrazí někam, kde sníh je. Samozřejmostí je lyžování nebo snowboarding. Sníh a adrenalin, to je Střelcův sen.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Slavnostní oblečení a tabule

    Kozorozi nejsou úplně slavnostní typy, ale velice rádi tradice dodržují. Potrpí si na to, aby na Vánoce bylo krásně uklizeno, aby byl slavnostně prostřený stůl v jídelně a aby i oni byli slavnostně oblečení. Kozoroha rozhodně neuvidíte, že by šel ke štědrovečerní tabuli nebo ke stromečku v teplákách.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Mrazivé počasí

    Vodnář je vzdušné znamení, které miluje vzduch. A čím je chladnější, tím lépe. Vodnáři milují na Vánocích právě mrazivý vzduch, který jim připomíná jejich symboliku. Ježíš jako světlo přichází do největší temnoty a přináší naději.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Pohoštění pro zvířata

    Ryby žijí pro kouzlo Vánoc. A také myslí na to, že dárky by měli dostávat i domácí mazlíčci a volně žijící zvířata. Proto se každý rok těší na vánoční pohoštění pro lesní zvěř. Celý prosinec chystají zbytky zeleniny, jako je mrkev, zelí, kapustu, kukuřici, jablka, hrušky a průběžně chodí do lesa ke krmelcům, aby splnili své vánoční předsevzetí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz