Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zlatíčka a introverti: Do koho je nejtěžší se zamilovat?

/
  • Zamilováváte se snadno?
    Zamilováváte se snadno? (istock.com)
    22. listopadu 2021 ● 06:00

    Zamilovanost je jedním z nejkrásnějších zážitků, které život nabízí, a život je úplný, teprve když najdete toho, koho jste vždycky hledali. Každý člověk má jedinečnou osobnost, a tak má každý svůj vlastní způsob opětování a zamilování. Kdo to má těžší a koho láska najde hned?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář
    Jste neuvěřitelně milující a starostliví. Jste upřímní a důvěryhodní, ale strašně se bojíte, že vám někdo ublíží. Proto jste odtažití a máte tendenci se uzavírat do sebe, abyste se ochránili před zlomeným srdcem. Proto je pro vás nejtěžší se zamilovat.

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Jste dynamičtí, společenští, ale zároveň tajemní a uzavření. Máte ve zvyku denně často měnit názory a nálady. Pokud vás někdo zastihne v dobrý den, okamžitě se do vás zamiluje, protože jste milí a a šaaramantní, ale pokud je to ve špatný den, může to být jiný příběh.

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    Jste velmi atraktivní. Jste pracovití a ambiciózní. Rádi máte kontrolu nad svým životem a to je v pořádku. Problém začíná, když se snažíte převzít kontrolu nad svými emocemi, což může být katastrofální, protože vždy myslíte na nejhorší možný scénář, což vede k nedůvěře k ostatním.

  • 4.

    Štír

    Štír
    Je s vámi velká zábava. Jste zapálení pro všechno, co děláte, a hlavně berete věci vážně. Takže když jste zamilovaní, jste až příliš přísní. Začnete být skeptičtí a majetničtí, protože se bojíte, že ztratíte osobu, na které vám záleží.

  • 5.

    Panna

    Panna
    Jste velmi nekomunikativní a neradi se otevíráte. Nejtěžší na zamilování se do Panny je poznat ji. Pokud tedy nechcete zemřít sami, zkuste lidem důvěřovat a dát jim šanci, aby vás poznali.

  • 6.

    Lev

    Lev
    To, co ostatním ztěžuje zamilovat se do vás, je vaše ego. Jste panovační a povýšení. Vaše duchaplné a chytré chování působí jako vytahování se. Proto uberte, přestaňte se předvádět a nechce ostatní, aby ocenili vaše zjevné kvality.

  • 7.

    Ryby

    Ryby
    Zpočátku můžete být trochu rezervovaní a opatrní. A to je v pořádku, protože se prostě trochu bojíte, že byste mohli přijít k úrazu. Brzy však dovolíte lidem, aby se k vám přiblížili, a objevili vášnivou a tajemnou osobu, kterou jste.

  • 8.

    Beran

    Beran
    Stejně jako mnozí jiní se bojíte zlomené srdce. Jakmile se s tímto strachem vypořádáte, budete připraveni na zdravý vztah. Jste velkorysí, laskaví a milující. Jste také někdo, kdo je natolik starostlivý, že si pamatuje důležitá data a výročí. Tudíž dokonalý materiál pro vztah, pozor!

  • 9.

    Váhy

    Váhy
    Lidé se cítí milovaní a výjimeční, když jste v jejich blízkosti. Zažívají spoustu zábavy a každá situace je pro ně novým zážitkem, který s nikým jiným neprožijí. Přinášíte lidem veselí a zábavu. Je těžké vám odolat.

  • 10.

    Střelec

    Střelec
    Váš smích a neustálý optimismus jsou tím, co vás činí přitažlivými. Existuje tolik dobrých vlastností, jako je vtipnost, pozitivita a okouzlující povaha, které vás definují všude, kam přijdete. A tak si vás lidé snadno zamilují. Je to skoro jako v pohádce.

  • 11.

    Býk

    Býk
    Jste nejvěrnější znamení z celého zvěrokruhu. Kromě toho, že jste nesmírně oddaní svým blízkým, upřednostňujete vztahy před vším ostatním. Preferujete oddanost a upřímnost. Neexistuje tedy absolutně žádný důvod, proč by si vás lidé nemohli zamilovat.

  • 12.

    Rak

    Rak
    Zamilovat se do vás je ze všech znamení zvěrokruhu nejsnazší. Jste upřímní ve svých citech a nestydíte se je dávat najevo. Vyzařujete neuvěřitelně vřelou energii, takže lidé ve vašem okolí většinou cítí úchvatné, pozitivní vibrace. Vážíte si lidských emocí a umíte ocenit lidi takové, jací jsou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz