Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kdo ze zvěrokruhu se narodil na šťastné planetě? Je to těchto pět znamení!

/
  • (iStock)
    3. března 2021 ● 06:00

    Štěstí je stav mysli a existuje jen málo lidí, kteří jsou šťastní a veselí v jakékoli situaci. Lidé se snaží být pořád šťastní a spokojení, ale ne vždy se to daří. Celý život toužíme po příslibu štěstí – a někdy tou nekonečnou snahou strávíme celý život. Někdo to pochopí a smíří se s tím, že život je takový, jaký je, pro jiného je hledání celoživotní smysl.

    Ovšem jsou mezi námi lidé, kteří se narodili na šťastné planetě a pro spokojenost nemusí vůbec nic udělat (nebo skoro). Jsou šťastní "prostě proto", jsou šťastní, protože štěstí je věc, která jim je dána do vínku a kterou nemohou nijak ovlivnit. Kterých pět znamení sem patří?

  • 1.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou jedno z nejšťastnějších znamení. Možná je to proto, že v sobě mají přirozený pocit svobody a touhu po dobrodružství, které jim přinášejí radost ze života. Když se Střelec cítí špatně, má v sobě zabudovaný únikový mechanismus od bolesti a trápení, který mu umožní vrátit se zpět do svého světa radosti. Nikdy neupadá do splínu, rychle se otřepe a brzo si najde zase něco, co ho naplní radostí. Není nic, co by ho mohlo zranit a zničit. Střelci jsou šťastní blázni.

     

  • 2.

    Lev

    Lev

    Lev je téměř stejný jako Střelec. Žízní po pozitivitě a po radosti, bez ohledu na situaci. Na rozdíl od Střelce ale nedokáže odstranit smutek jako mávnutím proutku, vždy pro to musí něco udělat, ale i tak patří k nejšťastnějším znamením zvěrokruhu. Lvi jsou takové malé děti, které se radují z maličkostí, a dokážou si udělat legraci sami ze sebe. Vždy najdou něco, co je potěší.

  • 3.

    Beran

    Beran

    Berani jsou ohnivé znamení, podobně jako Lvi. I oni mají bezstarostný a veselý přístup k životu, a mají navíc tendenci neustále vtipkovat. Kvůli tomu zůstávají téměř pořád šťastní. Obvykle i snadno zvládají špatnou náladu a dokážou se z ní rychle dostat. Ne vždy jsou ale spokojení s lidmi, kteří je obklopují, ovšem i když jim to vadí, dokážou nepříjemný pocit překonat a jít dál. Vědomě totiž dávají přednost radosti a spokojenosti.

     

  • 4.

    Váhy

    Váhy

    Váhy mají ve skutečnosti jemnou povahu a chtějí jít s proudem. Ačkoli se konfliktů nebojí, snaží se jim vyhnout, i když se jich rozhodně nebojí. Touží ale po harmonii a v tomto procesu nacházejí štěstí. Tím, že se snaží předcházet všemu, co by mohlo vyvolat konflikt či nespokojenost, vytvářejí si stav svého osobního štěstí a spokojenosti.

  • 5.

    Ryby

    Ryby

    Ačkoli je toto znamení spíše šťastné, Ryby jsou trochu jiné než ostatní šťastná znamení. Více brečí a díky slzám „vypouštějí“ negativní i pozitivní emoce. Jejich štěstí spočívá v tom, že nepotlačují svoje city. Z dlouhodobého hlediska to z nich dělá spokojené a šťastné bytosti, přestože jsou sentimentální a někdy až moc teatrální.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz