Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slza z tváře padá: 4 znamení, která nejčastěji pláčou

/
  • Pláčete snadno, nebo patříte mezi tvrďáky?
    Pláčete snadno, nebo patříte mezi tvrďáky? (profimedia)
    13. dubna 2021 ● 06:00

    Někteří lidé jsou velmi zranitelní, ale snaží se svou povahu skrývat a tak si někdy ani nevšimnete, že jste se jich dotkli, někdo si pláč užívá a někdo zas využívá k manipulaci.  Víte, která znamení jsou k takovému chování nejnáchylnější?

  • 1.

    Rak

    ..
    Nejcitlivější znamení zvěrokruhu, Raky je snadné zranit a pláčou každou chvíli. Neradi to však přiznávají, protože pohodu ostatních kladou před svou vlastní. Křivdy si ale dlouho pamatují a vzpamatovávají se z nich jen pomalu, často se z pohledu okolí chovají nepochopitelně.

  • 2.

    Ryby

    ..
    Ryby jsou velmi citlivé a „měkké“ v mnoha ohledech. Mají problém brát věci sportovně, promýšlejí situace ze všech stran a často si je přeberou po svém. Zvláště ženy Ryby pláčou rády, popláčou si i při romantických filmech, nebo smutných historkách. Muži Ryby využívají pláč k manipulaci. Ryby pocity smutku často přetaví do uměleckého díla.

  • 3.

    Štír

    ..
    Štíři pláčou spíše ze vzteku. Jsou citliví, ale ne submisivní, takže si svou bolest mohou vylévat na jiných lidech. Jsou to loajální lidé s intenzivními emocemi, neloajalitu chápou jako zradu. Štíři jsou ovšem také velcí manipulátoři, takže se mějte na pozoru.

  • 4.

    Lev

     
    ..
    Lvi jsou, i když se to nepříliš často zmiňuje, romantičtí a ne zrovna odolní. Neúspěch je deptá, špatně zvládají rozchody, každý neúspěch si berou osobně. Navíc jsou trochu histrióni, takže je můžete vidět plakat na svatbách i v kině.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz