Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jahodový superúplněk. Která tři znamení zvěrokruhu z něj budou mít největší prospěch?

/
  • (iStock)
    14. června 2022 ● 06:00

    Poslední červnový úplněk připadá na 14. června v 13.51. Říká se mu „jahodový“, protože shodou okolností se zdá být větší než průměrný úplněk, a navíc se objevuje v době, kdy zrají jahody. Věřte, že jeho účinky pocítíte, a zvláště následující tři znamení pocítí jeho benefity.

    Úplněk v červnu 2022 ve Střelci vede k prohloubení našich znalostí prostřednictvím průzkumu – a můžete očekávat, že vás zavede do nových výšin a cizích míst. Tento úplněk je především o spontánnosti a duchovní expanzi, ale platí to zejména pro několik šťastných znamení zvěrokruhu. Červnový úplněk vybízí k objevování mimo naši zónu pohodlí. Je to také doba hlubokých změn, pokud jde o filozofii a zpochybňování našich vlastních přesvědčení, abychom rostli a expandovali.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Heslo: Žít naplno, pro vás Berani dostává zcela nový význam. Tento jahodový úplněk vás inspiruje k tomu, abyste nasáli slunce a prozkoumali svět kolem vás. „Tento úplněk bude hluboce podporovat vaše naděje a ambice, zčásti díky tomu, že se Slunce 16. června spojí se Saturnem,“ říká astroložka Lauren Ash. „To může do vašeho života vnést velmi pozitivní atmosféru.” Všimněte si lekcí, které jste se tento měsíc naučili, ale nepřestávejte hledat intelektuální zlepšení. „Tohle je dobrý čas na to, abyste se ukazovali a chlubili svými úspěchy,“ říká Ash. Úplněk je především o „krmení“ vaší mysli a zpestření vašich zážitků – tak využijte okamžik!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Červnový úplněk okořeňuje váš milostný život, Blíženci, a zve vás, abyste prozkoumali své vztahy hlubokým a smysluplným způsobem. Prohloubení vaší intimity se neomezuje ovšem jen na polštářové hovory. Tento úplněk je o tom, že nebudete omlouvat své potřeby, pokud jde o romantiku, takže se nebojte být upřímní. Mluvte pravdu a sdělujte to, co cítíte. „Emoce budou volně plynout během tohoto tranzitu, takže pokud jste čekali, až někomu konkrétnímu něco řeknete, jak se cítíte, teď máte příležitost!“ vysvětluje astroložka Ash. A díky energii Střelce, která přináší překvapení a štěstí, můžete zažehnout nový plamen nebo znovu zažehnout starý. Ti, kdo jsou zadaní, zatouží po nových zážitcích se svým partnerem. „Udělejte něco dobrodružného nebo spontánního během tohoto úplňku. Vesmír vás může hodně překvapit.“  

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Tento úplněk je obrovskou připomínkou toho, že svět tu od toho, abyste ho prozkoumali, a tyto nové zkušenosti mají prohloubit vaše pochopení sebe sama. Potýkali jste se v poslední době s nějakým kreativním blokem? Otevřete se během tohoto úplňku a pracujte na dokončení tohoto velkého projektu nebo projděte plány, které jste letos uvedli do pohybu. „Použijte podpůrné vibrace tohoto úplňku k vizualizaci budoucnosti, kterou pro sebe chcete,“ vysvětluje Ash. „Během této doby se budete extrémně kreativní, takže se věnujte svým koníčkům,“ dodává astroložka. Úplněk je skvělý čas na zhodnocení lekcí a zkušeností, které jste zažili. Zamyslete se nad pokrokem, kterého jste letos zatím dosáhli, a zaměřte se na vyšší cíle.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz