Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jací jste řidiči podle znamení? A jaká auta preferujete? Tohle říkají hvězdy

/
  • (iStock)
    20. června 2022 ● 06:00

    Někteří lidé jsou příšerní v paralelním parkování (například já), zatímco jiní zaparkují tímto způsobem bezchybně na první dobrou. Skutečnost, že někdo je v řízení auta lepší než jiný, souvisí podle vědeckých závěrů s prostorovým viděním, trpělivostí a sebeovládáním. Ovšem není to jediná věc, která má na styl řízení vliv.

    O tom, jaká jste řidička, rozhoduje i vaše znamení, v němž jste se narodila. Podle data narození tak můžete řídit jako šílená Cruella de Vil ze slavného animáku, nebo neohrabaně jako mistr Bean. Způsobe řízení je prý ve hvězdách. Astroložka Debbie Frank provedla výzkum ve spolupráci s pojišťovnami, aby zjistila, zda může hvězdné znamení ovlivnit způsob, jakým řídíte auto. Vyzpovídala asi 2000 lidí a odpovědi pak porovnala s konkrétním znamením. Odpovídá to?

  • 1.

    Beran

    Beran

    O Beranovi se ví, že při řízení se neumí moc kontrolovat. Výzkum ukazuje, že 28 procent Beranů nebere ohled na ostatní řidiče a účastníky silničního provozu. Beran přikládá velkou hodnotu vzhledu auta. A ještě jedna zajímavost, Beran s největší pravděpodobností dává svým vozům přezdívku. Berani také nejčastěji ze všech zapomínají zamykat svá auta.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Z údajů poskytnutých pojišťovnou vyplývá, že největší šanci mít zničené blatníky, mají Býci. Proč to tak je? Ukázalo se, že lidé narození v tomto znamení jsou velmi špatní v parkování – vlastně nejhorší z celého zvěrokruhu. Jeden ze čtyř řidičů Býka přiznává, že v určitém okamžiku při parkování do něčeho narazil. Býk je tvrdohlavý a obvykle si nevybírá nejjednodušší cestu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci rádi řídí a vědí, co dělají. Více než 57 procentům z nich se podařilo získat řidičák hned napoprvé. Blíženci jsou spolehliví řidiči a raději usedají za volant sami, než s někým jeli jako spolujezdci. To je důvod, proč vždy kritizují styl jízdy ostatních lidí, což může způsobit frustraci řidičovi, když s sebou má na sedadle spolujezdce Blížence.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Pokud jde o parkování, Raci skórují nejvíce. Mají velkou sebedůvěru, když musí zaparkovat, a nikdy nemají problém zaparkovat kdekoli, byť by to bylo sebehorší místo a zdánlivě nemožné na něm zaparkovat. To většinou souvisí s tím, že Raci jsou opatrní.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lev je soutěživý, takže není udivující, že většina Lvů získá řidičský průkaz hned napoprvé. Lvi jsou také skuteční démoni rychlosti. Pokud uvidíte uhánějící auto, které překračuje povolenou rychlost, je velká šance, že za volantem sedí Lev. Rychlostní limity berou s rezervou, 37 procent z nich pravidelně jezdí rychleji, než je povolená rychlost.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Panna hodně přemýšlí o své ekologické stopě. 72 procent z nich říká, že by chtěli vlastnit elektromobil. Panny řídí moc rády, více než 79 procent s vášní usedá za volant a vyrazí si jen tak zajezdit. Třeba jen na nákup do supermarketu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Váhy se mohou zdát klidné, ale uvnitř dokážou během řízení skutečně zuřit. Je to proto, že nesnesou nespravedlnost a snadno kvůli tomu ztratí náladu. Stejně jako Panna, i Váhy se starají o zelený styl jízdy. Pokud mohou, vymění klasické benzínové auto za elektroautomobil.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou opatrní řidiči a jen zřídka se musí obracet na svou pojišťovnu kvůli zaplacení pojistky. Nepotřebují jezdit v nejnovějším nebo nejúžasnějším autě, ale dává přednost spolehlivému vozidlu, klidně ojetému.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Nejslušnější řidič? To je bezpochyby Střelec. Střelec je velmi laskavý i v dopravě a má velmi klidnou a uvolněnou povahu. Řídí „na pohodu“, používá blinkry a zabliká, když ho někdo pustí před sebe. Jen zřídka zapomene zamknout auto.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorohové jsou při řízení velmi opatrní. Málokdy je uvidíte, jak dostávají pokutu za překročení rychlosti, protože jsou přívrženci pravidel. Kozoroh klade velký důraz na důvěru a bezpečí. Ze zvěrokruhu se ale nejméně zajímají o životní prostředí a asi nebudou aktivně vyhledávat elektromobil nebo hybrid.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáře lze snadno rozptýlit, a to je přesně důvod, proč jeden ze tří lidí narozených v tomto znamení, obvykle neudělá řidičský průkaz napoprvé. Vodnáři rádi popíjejí, takže jen velmi zřídka je někdo určí za hlavního řidiče, který bude rozvážet přátele z večírku. Rádi se prohánějí v autech s extravagantními barvami, například fialové nebo žluté. Vodnář rád vyčnívá i za volantem.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Ryby to s hygienou myslí velmi vážně, a čisté chtějí mít své auto. Minimimálně jednou za měsíc zajedou s autem do myčky. Ryby jsou velmi pohodové řidičky a mít pěkné auto, které je nablýskané, je pro ně velmi důležité. To je důvod, proč Ryby rády řídí sportovní vůz nebo jiný typ okázalého vozu.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz