Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co vás čeká v roce 2018 v lásce nebo práci? Zeptejte se kyvadla!

/
  • (iStock)
    25. listopadu 2017 ● 06:00

    Kyvadlo je víc než závaží na šňůrce. Můžete ho použít k věštění a komunikovat s vesmírem. Ve spojení s čísly můžete předpovědět nejen nadcházející události, ale taky najít odpovědi na nejrůznější otázky. Bude zítra pršet? Najdu konečně toho pravého? Mám dát výpověď, nebo raději počkat?

  • 1.

    Co budete potřebovat

    Potřebujete devět kartiček a devět neprůhledných obálek, do nichž kartičky vložíte. Na první kartičku napište číslici jedna a vložte do obálky. Takhle pokračujte a nadepište i zbývajících osm obálek. Pomyslete na otázku, kterou chcete kyvadlu položit. Ptát se můžete opravdu na cokoli. Zatímco myslíte na otázku, promíchejte obálky – nesmíte tušit, jaká čísla obsahují.

     

    Pak rozložte obálky před sebe. Podržte kyvadlo nad každou z nich a myslete si otázku, na kterou chcete znát odpověď. Kyvadlo bude reagovat nad každou jinak a měl by to být pozitivní ohyb. Nad ostatními poskytne jen malou nebo žádnou reakci. Pak otevřete vybranou obálku a číslo uvnitř je odpověď na otázku. Co znamenají jednotlivá čísla?

  • 2.

    Jednička

    Autor: shutterstock.com
    Pokud kyvadlo reagovalo na jedničku nejsilněji, znamená to, že je čas na nový start. V současnosti je pro vás vše příznivé a klidně můžete mířit hodně vysoko.

  • 3.

    Dvojka

    Autor: shutterstock.com
    Dvojka znamená, že není čas na prosazování nebo vnucování vaší vůle jiným. Buďte trpěliví, přemýšlejte a připravujte se. Čekejte na znamení, teprve pak udělejte krok.

  • 4.

    Trojka

    Autor: shutterstock.com
    Rozhoupalo se kyvadlo nejsilněji nad trojkou? Pak je to znamení, že je vhodné období pro společenské aktivity, záliby a méně vážné záležitosti. Dělejte samozřejmě to, co musíte, ale dopřejte si hlavně více odpočinku.

  • 5.

    Čtyřka

    Autor: shutterstock.com
    Čtyřka je známka pomalého, ale soustavného posunu vpřed. I když můžete mít pocit, že vás někdo nebo něco omezuje, nebojte se, tvrdá dřina se vám vyplatí.

  • 6.

    Pětka

    Autor: shutterstock.com
    Je to skvělá doba na změny ve všem. Jediné, co byste si měli vzít k srdci, je slovo změna. K čemukoli se rozhodnete, to se vám podaří. Pětka může signalizovat změnu práce nejen ve stávajícím povolání, ale možná i přechod ke zcela jiné profesi.

  • 7.

    Šestka

    Autor: shutterstock.com
    Zahýbalo se kyvadlo nad šestkou? Ta klade důraz na zodpovědnost za domov a rodinu. Možná zjistíte, že děláte víc pro druhé než pro sebe, tak se z toho radujte. Šestka taky může signalizovat, že v rodině něco „hoří“ a že je důležitější postarat se právě o to, než žádat o zvýšení platu.

  • 8.

    Sedmička

    Autor: shutterstock.com
    Je to čas na meditaci, učení a přemýšlení. Rozhodně to není vhodná doba na rozšiřování nebo získávání majetku. Raději čekejte, než dostanete znamení, že můžete plány realizovat.

  • 9.

    Osmička

    Autor: shutterstock.com
    Osmička značí období tvrdé práce, která ale nepřijde vniveč. Finanční záležitosti budou příznivé a hvězdy budou stát na vaší straně, pokud jde o peníze. Myslete ale i na relax, jinak hrozí zhroucení.

  • 10.

    Devítka

    Autor: shutterstock.com
    Devítka znamená, že musíte nechat za zády něco starého, abyste se mohli pustit do něčeho nového. Nemůžete sedět na dvou židlích, takže nejdřív si vyřešte to první, pak udělejte to druhé. Může to být těžké rozloučit se s něčím, co už se opotřebovalo, ale jestli se chcete posunout, je nutné to udělat. 

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz