Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Znamení horoskopu jako protivníci: S kým nemáte šanci vyhrát?

/
  • Na koho si vyšlápnout a kdy se stáhnout...
    Na koho si vyšlápnout a kdy se stáhnout... (Shutterstock)
    9. ledna 2020 ● 15:52

    Konflikty k lidskému životu patří, k jejich řešení jsme však rozdílně vybavení. Některá znamení si v nich libují, jiná se jim vyhýbají jako čert kříži. Jak jste na tom vy?

  • 1.

    Beran porazí Vodnáře

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Více než jakékoli jiné znamení je Beran poháněn egem. Díky tomu jsou v boji naprosto nemilosrdní a dává jim výhodu nad Vodnářem – který se ohlíží na morálku.

    Vodnářské pevné zásady je přimějí držet zpátky a Beran vyhraje.

  • 2.

    Býkům jdou Střelci na nervy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelec může být nejakčnějším a nejsportovnějším znamení zvěrokruhu, ale často bývá poněkud chaotický a mimo realitu. To bohate stačí k tomu, aby se obvykle vyrovnaný Býk rozčílil. Vadí mu nejvíce, že Střelec komplikuje i celkem snadné situace. Proto odloží svou trpělivost a vyřídí si to se Střelem, navzdory jeho ukázkové fyzické kondici.

  • 3.

    Blíženci jsou s Býkem rychle hotovi

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býci se zpravidla vyhýbají konfliktu, a proto jsu pro bijce Blížence snadnou obětí. Rozpolcená osobnost Blíženců oplývá nadbytkem energie a často také úzkosti, které občas vyvře na povrch.

    Pokud tedy Býk na Blížence přitlačí, ti se budou bránit se vší energií potlačovaného vzteku. A protože Býkovi dlouho trvá, než se rozhoupá, bude po boji skoro dřív, než začal.

  • 4.

    Raci nemají s Blíženci slitování

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou známí svou citlivostí, ale právě tato emocionalita jim v boji pomůže. Pokud Raka jakýmkoli způsobem zradíte, bere si to velmi osobně a s Blíženci si často nejste jistí, jak to s nimi vlastně vypadá. To může Rak interpretovat jako podvod a nastane konflikt.

    K vítězství Raka přispěje to, že jeho boj není motivovaný vztekem, ale hlubokým pocitem zrady.

  • 5.

    Lev vyřídí Váhy jednou ranou

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem k tomu, se že Lvi snaží udržet náskok před konkurencí, Panna je ve skutečnosti jediným protivníkem, který představuje vážnou hrozbu. Nejjednodušším cílem jsou váhavé Váhy.

    Boj je často tak rychlý, že než si ho Váha vůbec uvědomí, je po všem. Lvova arogance ovšem zajistí, aby Váha - a všichni ostatní v doslechu - věděli, kdo je vítězem.

  • 6.

    Důsledná Panna Lva udolá

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panna je jak perfekcionista, tak tak usilovný pracovník, a v boji umí tyto vlastnosti velmi dobře využívat. Lvi těžko snášejí konkurenci, a proto se cítí Pannami ohrožováni. Vítězem je však právě Panna, jednoduše proto, že jsou jediným znamením, které drží se Lvem krok a po několika kolech svou vytrvalostí Lva udolá.

  • 7.

    Váhy vyhrávají nad Rybami

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy se do rozmíšek moc nepouštějí, navíc ne vždy zcela vnímají okolí, což je v boji velká nevýhoda. Pokud však Váha dokáže někoho porazit, určitě to bude pacifista v Rybách.

    Ryby totiž boj zahajují apelováním na lepší stránky povahy Vah, a dají jim tak dostatek času, aby se připravily k boji.

  • 8.

    Plány Štíra překonají bezohlednost Berana

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štír dokáže tiše plánovat, počítat a intrikovat, což je jeho výhodav boji. A jsou to pravděpodobně jediné rysy, které mohou svrhnout nelítostného Berana.

    Štír také těží z extrémních pocitů - čím intenzivnější emoce, tím hlouběji ji prožívají. Pokud se rozčílí, je ve svém hněvu strašný.

  • 9.

    Atlet Střelec udolá Váhu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako sportovec je Střelec přirozeně nakloněn agilitě a atletice. Pokud jde o samotnou čistou fyzičnost, je to možná nejtěžší znamení, které lze v boji porazit. Nešťastná Váha, která se v souboji setká se Střelcem, bude pravděpodobně rychle na lopatkách.

    Váhy jsou náchylné k diplomatickým a taktickým postupům a jejich nerozhodnost jim znemožňuje vytvořit plán útoku nebo obrany. Zatímco stále plánují, Střelec vyhraje boj.

  • 10.

    Chladnokrevný Kozoroh srazí citlivého Raka

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh neodpouští  a to z nich může udělat hrozného nepřítele. V boji bez námahy přebije citlivého Rak, který může podlehnout emocím a to ho v boji extrémně znevýhodní.

    Vítězný Kozoroh může očekávat spoustu pláče a výčitek i dlouho po boji.

  • 11.

    Vodnář touží potřít Kozoroha

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři vidí svět jako černobílé místo s malými, šedými plochami. Díky tomu jsou náchylnější k extremnímu myšlení „vše-nebo-nic“. Na boj se dívají  striktně optikou výhry nebo prohry a dominantní osobnost Vodnáře touží po vítězství. Kozoroh je nepřítelem, který je snadno cílem protože je často zaujatý svými vlastními potřebami, což vyvolává dojem sebestřednosti.

    Vodnář by si na základě své pýchy a  z principu pochutnal na tom, že porazí samolibého a důležitého Kozoroha.

  • 12.

    Ryby se konfliktům vyhýbají za každou cenu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vyhýbají se konfliktům, kdykoli a kdykoli je to možné. Přesto by bylo chybou podceňovat Ryby. Při některých velmi vzácných příležitostech může být konflikt nevyhnutelní - obvykle poté, co byli nuceni držet své pocity na uzdě příliš dlouho.  Pak jsou nebezpečné pro kterékoli ze znamení.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz