Autor: archiv/BPŽ

 

Jako první jste viděli květinu

Viděli jste jako první květinu? To vypovídá, že máte vynikající schopnost naslouchat a soustředit se na nejdůležitější a nejvýznamnější věci ve vašem životě. Protože květina představuje ucho dámy na obrázku, znamená to, že se nikdy nebudete vyhýbat tomu, abyste někomu „půjčili“ svoje ucho a vždy bude rádi poslouchat ty, kteří se vám budou svěřovat. Jste soucitní a máte tendenci podporovat lidi, když vás nejvíce potřebují. Květina je symbolem krásy a také představuje vaši vnitřní krásu. Jste přirozeně krásný člověk naplněný jemnou láskou, která z vás vyzařuje z vás a přitahuje ostatní na emoční úrovni. Zlatá barva květiny znamená taky duchovní probuzení. Vaše schopnost naslouchat druhým a porozumět jejich emocím znamená, že dobře rozumíte. Umožňuje vašemu duchovnímu květu rozkvétat a osvětlit váš život. Můžete také uklidnit svou mysl a poslouchat klidný hlas svého srdce, který vás vede ke spokojenému životu.

 Jako první jste viděli harfu

Viděli jste harfu jako první? To je skvělé! Tento test osobnosti ukazuje, že máte silnou touhu po lásce, uzdravení a vnitřní kráse. Harfa znamená andělskou krásu a milost, protože je považována za hudební nástroj andělů. Poslech krásné hudby vám nejen v nadcházejícím roce pomůže zažít hlubokou lásku, která uspokojí vaši vnitřní touhu po míru a lásce. I když je normální hledat lásku od druhých a hledat romantického partnera, který splní vaši potřebu být milován, právě teď se musíte více soustředit na sebelásku. Vaše bezpodmínečné přijetí sebe a lásky může uspokojit vaše vnitřní touhy.

Jako první jste viděli ženu

Pokud první věc, kterou jste viděli v optické iluzi, byla ženská tvář, znamená to, že jste v životě čelili mnoha významným výzvám a dokázali jste je překonat. V životě jste hodně zkoušeli, díky čemuž se z vás stala silná osobnost. Rám harfy tvoří tvář dámy. To symbolizuje, že jste krásný jedinec se spoustou vnitřní síly a vnitřní lásky, protože harfa je spojena s andělskou krásou a milostí. Prožíváte spoustu těžkých životních období, ale vás to nezlomilo, nýbrž proměnilo v půvabnou osobu plnou světla, která je otevřená novým možnostem a příležitostem v životě.