Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Horoskop lásky a vztahů na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    11. prosince 2019 ● 06:00

    Jaký bude nový rok, pokud jde o lásku a romantické vztahy? Rok 2020 bude pod nadvládou Černé Luny, která se bude od konce ledna bude pohybovat znamením Berana a tohle znamení opustí v říjnu 2020. To ovlivní zejména Berany, ale nejen je a nejen v oblasti vztahů.  Co tedy čeká jednotlivá znamení v oblasti vztahů?

    Jaký bude nový rok, pokud jde o vztahy mezi partnery, nebo přáteli? A jak se budou vyvíjet vztahy v rodině? Zajímat vás možná také bude, zda najdete někoho, koho už dlouho hledáte, ale stále nemůžete najít. Přijde vám v roce 2020 do cesty osudová láska? Více informací o svém znamení najdete v knize Martiny Boháčové Co čeká jednotlivá znamení Horoskopy na rok 2020.

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Spousta Beranů se už v roce 2019 setkala s partnerem své duše nebo řešili téma, jak najít někoho, kdo jim bude rozumět. Být v životě i lásce diplomatem, to bude pro vás učební látka pro nový rok. Berani ze sebe budou muset vybudovat autoritu – nejen v práci, ale taky v partnerském vztahu. Musíte na sobě pracovat tak, aby si vás vaši partneři vážili, naslouchali vám a taky vás následovali. Zejména v únoru v období kolem úplňku (9.2.) si budou Berani muset ujasnit, jak to v jejich vztazích vypadá a udělat případnou očistu. Těm, kteří to neudělají dobrovolně, to za ně „zařídí“ Vesmír. Kdo do života  nepatří, odejde, a kdo tam patří, zůstane a vztahy se ještě prohloubí.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Pro Býky bude rok 2020 příznivý, budou ale muset přistoupit na spoustu nových pravidel a udělat změny i ve svém osobním životě. A protože Býci neradi něco mění, nepůjde jim to snadno. Neradi se totiž něčeho (a nikoho) vzdávají. Vyřeší se jim životní oblast, která jim v minulosti dělala problémy nebo je brzdila, zvláště sexualita. Někteří si ji užijí dosytosti, ale pozor na poblouznění, které by jim mohlo zatemnit mozek. Vztahy však nejsou jen o lásce mezi mužem a ženou, Býci si budou muset dát v novém roce pozor i na přátele a udělat si mezi nimi pořádek. Ne každý je skutečný přítel. Můžou taky na konci roku potkat někoho, kdo je bude sexuálně přitahovat, ale měli by mít stále na paměti, že by kvůli ničemu ani nikomu neměli riskovat stabilitu.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    V uplynulých letech si Blíženci dělali pořádek ve svých partnerských vztazích a plánovali si nový život. I v roce 2020 budou hrát partnerské vztahy důležitou roli. Musí si konečně jasně uvědomit, kdo je pro ně důležitý. Sexualita bude v tomto období také důležité téma, ale spíše ve smyslu, že Blíženci dojdou k závěru, že sex je sice fajn, ale pevnost vztahů je o spoustě jiných věcí. V květnu si budou Blíženci dělat nové plány v oblasti lásky, může jim do života přijít nějaká nová. Úplněk v listopadu je donutí, aby ukončili vztahy, které nefungují, především ty, v nichž se neplní sliby.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Rok 2020 bude pro Raky důležitý a stane se toho hodně i v jejich partnerských vztazích. Budou muset ukázat, jak dokážou pracovat na svých emocích. Budou také potkávat nové lidi a v jejich životě se může objevit někdo důležitý – partner nebo společník či kamarád. Mnoho Raků na sobě začalo v roce 2019 hodně pracovat, aby k sobě přilákali partnera svých snů. Někteří si v první polovině roku 2020 užijí naplno především erotiku. V červenci v období druhého novoluní Raci budou řešit rozhodnutí, která se týkají vztahů. Pokud jde o partnery, Raci potřebují takové, kteří jim dovolí mít v rukou rodinné účetnictví.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Pro Lvy bude rok 2020 velmi zásadní, protože se od základů můžou změnit jejich životy. Měli by se více starat o partnera či děti, protože v tom mají Lvi trochu deficit. Během první poloviny nového roku se změní fungování v partnerských vztazích, přijdou nové možnosti, a to co, fungovalo dřív, už fungovat nebude. V srpnu v období druhého novoluní (19.8.) by měli Lvi přemýšlet, jak vylepšit partnerský vztah. Kdo partnera nemá, měl by si vytvořit projekt a udělat vše proto, aby ho získal. Ti Lvi, kteří nemají děti, po nich budou toužit.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny v roce 2019 začaly řešit hlavně děti, a tohle téma budou řešit i v novém roce. Ty Panny, které toužily po dětech, a ještě je nemají, by se konečně v roce 2020 mohly dočkat. Rok 2020 bude taky rokem, kdy si budou Panny dávat do pořádku partnerské vztahy. Tento úkol již řešily v roce 2019. Problém budou mít ty Panny, které jsou ke svým partnerům až příliš kritické. Partnerské vztahy projdou u některých Panen krizí. Vztahy, které nestojí na pevných základech, se rozpadnou. Ty vztahy, které pevné jsou, budou potvrzené a partneři se ještě více spojí.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy za sebou mají náročný rok a náročný je čeká. Některé Váhy budou měnit vztahy v rodině – s někým se rozejdou, s někým zase sejdou. Taky se některé Váhy vrátí k rodině nebo přátelům, které dříve zanedbávali. Ženy Váhy prožijí situace, kdy je někdo poníží (partner, kamarád) a budou muset zapracovat na svém ženském sebevědomí. Partnerské vztahy je obecně v roce 2020 trochu potrápí. Možná budou mít pocit, že je nikdo nemá rád, budou se tvářit jako hrdinové, ale uvnitř budou trpět. Celý rok by měly Váhy řešit situace, které se týkají spokojeného a harmonického bydlení a výborných vztahů v rodině.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Práce na dobrých vztazích v rodině, započala u Štírů již v roce 2019. Tento trend bude pokračovat i v novém roce. Pokud se rodina Štírů v minulém roce nerozrostla o dalšího člena, mělo by se to změnit v roce 2020. Květnový úplněk (7.5.) ve znamení Štíra se velmi silně odrazí na kvalitě partnerských vztahů. Vyjasní se nevyjasněné a Štíři konečně pochopí, co měli pochopit dříve. V období novoluní ve Štíru (15.11.) si uvědomí, zda jejich partnerství je skutečně o lásce, nebo zda jde o nějakou iluzi. Kdo má partnera, měl by se mu věn ovat, kdo nemá, měl by vyrazit na rande.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci mají rádi cestování, dobrodružství i peníze. V roce 2020 si ale uvědomí, že potřebují taky lásku a zdraví, a že musí být spokojení ve svém domově. Měli by více komunikovat se svými blízkými. V první polovině roku 2020 se změní rodinné poměry Střelců. Možná někdo přibude, možná někdo odejde nebo se narodí. V novém roce můžou potkat sexuálního partnera z minulosti nebo budou řešit svou sexualitu v současném vztahu. Na jaře by se měli nezadaní Střelci pokusit s někým seznámit, mohl by to být ten pravý.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorohům vládne Saturn, a právě proto to v životě nemají jednoduché. I ve vztazích se díky tomu dostávají do složitých situací. Mnoho Kozorohů změní své partnery, a i ti, kteří mají dlouhodobé vztahy, se musí připravit na to, že v jejich vztahu proběhne velká krize, pokud už neproběhla. Ustojí ji jen silné páry. Saturn bude na Kozorohy působit tak, že po nich bude chtít, aby začali znova a jinak – a často s někým jiným.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    V roce 2019 to neměli Vodnáři jednoduché. Hledali sami sebe a někteří vyměnili nejen práci, ale taky hledali partnera svých snů. Zejména v první polovině roku byli „hvězdami vesmírného nebe“, co se týče partnerských vztahů. Téma vztahů tedy řešili naplno. Mnozí našli osudovou lásku, nebo potkali starou. I v roce 2020 budou v tomto trendu pokračovat, Vodnáři se taky budou ohlížet za minulostí. V novém roce si taky uvědomí, jak důležité je mít spokojený domov a funkční rodinu. Na tom musíte pracovat. V srpnu proběhne pro Vodnáře nejdůležitější úplněk, který jim vnese do života nové možnosti. Vše, co v této době udělají, se promítne do jejich osobních vztahů.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    V roce 2019 zažily Ryby silné a karmické období, protože většinu roku se Černá Luna pohybovala ve znamení Ryb, Ta se bude v Rybách pohybovat jen do konce ledna 2020. V životě Ryb se v minulém roce objevil někdo, kdo je zklamal, a bohužel důsledky tohoto zklamání se projeví i v roce 2020. Pokud jde o vztahy, měly by Ryby pracovat na tom, aby si vytyčily svůj prostor. Budete taky řešit vztah ke svým rodičům a k dětem. Jako rodiče vás rok 2020 „prověří“. V červnu (21.6.) proběhne novoluní ve znamení Raka, tématem pro Ryby budou vztahy. Nová láska, upevnění staré lásky a komunikace s dětmi. Ryby mají v novém roce hlavní úkol – být dobrými rodiči. A také posilovat partnerské vztahy tím, že budou častěji chodit s partnery na společenské akce. Tím se upevní jejich vztah. Když by chodily bez partnera, hrozí, že potkají někoho nového.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz